آموزش شناسایی نوع پردازنده و CPU در دستگاه های اندرویدی
از زمانی که اندروید بر اساس نسخه لالیپاپ ارائه شده است، ورژن پردازنده نیز اهمیت پیدا کرده است. از همان زمان تا کنون ویژگی نوع و قدرت پردازنده چنان اهمیت پیدا کرده که هر وقت کاربری بخواهد برنامه های ویژه ای را نصب کند باید توان و قدرت پردازنده اش را بداند. از این رو دانستن نوع و قدرت پردازنده ای که روی گوشی شما مورد استفاده قرار می گیرد، خیلی از زمان ها لازم است. امروز گویا آی تی با معرفی یک اپلیکیشن به شما کمک می کند که بتوانید نوع پروسسور خود را شناسایی کنید و اقدامات بعدی تان را متناسب با آن انجام دهید. با ما همراه باشید.
در حال حاضر در ساختار سی پی یو های اندروید ۳ نمونه متفاوت مطرح است که مطرح ترین آن ها ARM است. از آن جا که این مدل برای مصرف بهینه باتری امتحان خود را پس داده بیش از دو نوع دیگر مطرح شده است.
ARM64 نسخه توسعه یافته ای از ARM است که از نسخه ۶۴ بیتی پشتیبانی می کند و قدرت بیشتری در پردازش داده ها دارد. البته نسخه ۸۶ ای از پردازنده ARM هم وجود دارد که قدرتمند تر از ۶۴ بیتی است اما این نسخه از نظر باتری پسند بودن چندان که باید چنگی به دل نمی زند.
با این حال اگر شما بخواهید بدانید که از کدام نسخه ۸۶ ای یا ۶۴ بیتی استفاده می کنید راه حل ساده ای وجود دارد.
Droid Hardware Info را نصب کنید
Droid Hardware Info برنامه ای ویژه و سبک است که به شما کمک می کند اطلاعات کاملی در مورد سخت افزار خود به دست آورید. Droid Hardware Info به شما کمک می کند تا بتوانید نسخه و نوع سی پی یو سیستم اندرویدی خودتان را خواه تبلت باشد خواه گوشی هوشمند تشخیص دهید.
برای دانلود Droid Hardware Info کلیک کنید.
زمانی که این اپلیکیشن را نصب کردید به سادگی آن را باز کنید تا وارد پنل جزییات سخت افزاری بشوید. بدین ترتیب می توانید اطلاعات و توضیحات لازم در مورد سخت افزار و سی پی یو خود در آن بدست آورید. برای مثال ما دو نمونه از اطلاعات این اپلیکیشن برای دو مدل گوشی مختلف در زیر ارائه داده ایم:
اطلاعات ارائه شده در این نرم افزار در واقع با آن چه که در بسیاری از نرم افزارها و نیازمندی های نصب ارائه می شود مشابه نیست. ممکن است این موضوع بخاطر چند عبارتی بودن و متفاوت بودن اصطلاح ها باشد. بنابراین لازم است که این موضوع را به صورت کاملا جدا بر اساس سه حالت زیر مورد بررسی قرار دهید و عبارت ها را با نرم افزارهایی که می خواهید نصب کنید تطبیق دهید:
- ARM: ARMv7 or armeabi
- ARM64: AArch64 or arm64
- x86: x86 or x86abi
در بالا سه نوع سی پی یو ای که در ابتدای متن به آن اشاره کردیم، ارائه داده ایم. دقت کنید که مثلا برای سی پی یو نوع ARM سه حالت مختلف معرفی وجود دارد که این سه تا شامل ARM یا ARMv7 یا armeabi می باشد. مطمئن باشید که نوع سی پی یو ها و قدرت آن ها از این چند مورد فراتر نمی رود.
در صورتی که تا پیش از این شما نیز به جستجوی نوع و ورژن سی پی یو خود بوده اید توصیه می کنیم که تجربیات و اطلاعات کامل خود را در این باره با گویا آی تی در میان بگذارید و این مطلب را روی شبکه های اجتماعی نشر دهید.