آموزش کار با اپلیکیشن شیپور، مرجع نیازمندیهای اینترنتی
شیپور امروز به یکی از قویترین مراجع نیازمندیهای آنلاین تبدیلشده است. این اپلیکیشن فعالیت خود را از سال ۱۳۹۱ آغاز کرد و در اوایل شروع به کار رقیب قدرتمندی به نام دیوار داشت. ولی بااینحال جا نزد و کار خود را ادامه داد. با حدود ۵ سال فعالیت این اپلیکیشن توانسته بهخوبی جای خود را میان ایرانیها باز کند.
شیپور در شروع کار رابط کاربری نسبتا ضعیفی داشت، ولی در سال ۱۳۹۳ شرکت سوئدی Pomegranate بر روی این اپ سرمایهگذاری کرد و رابط کاربری اپ بهبود یافت. با این بهبود و تبلیغات گسترده ،شیپور به یک اپلیکیشن قوی دادوستد اینترنتی تبدیل شد و امروز بیش از ۸ میلیون کاربر دارد.
با شیپور میتوانید هم اقلام دسته دوم خود را بفروشید و هم وسایل موردنیاز خود را خریداری کنید. با استفاده از این اپلیکیشن هرگونه واسطهای برداشته میشود و خریدار فروشنده بهصورت مستقیم باهم در ارتباط هستند.
در این مطلب به سراغ آموزش و بررسی روش کار با اپلیکیشن شیپور رفتهایم، با ما همراه باشید تا تمام نکات موجود در شیپور را بررسی کنیم.
آموزش کار با اپلیکیشن شیپور
پس از نصب اپلیکیشن، با صفحه اصلی روبهرو میشوید، در این صفحه آگهیها بهصورت رندم و اتفاقی برای شما به نمایش درمیآید. نوار بالای موجود در اپلیکیشن برای جستجوی کالای موردنظر است.
در پایین نوار جستجو، گزینههایی برای دستهبندی و فیلتر کردن شهر و استان و نوع کالا وجود دارد.
در فیلتر اول باید استان موردنظر خود را مشخص کنید، پس از مشخص کردن استان، شهر موردنظر از شما پرسیده میشود.
در دستهبندی دوم که با عنوان انتخاب گروهبندی مشخصشده است، باید نوع کالایی که قصد خرید آن رادارید مشخص کنید. دستهبندی این بخش شامل موبایل، تبلت و لوازم، لوازم الکترونیکی، وسایل نقلیه، لوازمخانگی، لوازم شخصی، ورزش و فراغت، املاک، خدمات، کسبوکار و در نهایت استخدام میشود.
هر بخش زیرمجموعههای خود را دارد که بهصورت تخصصیتر و ریزتر دستهبندیشده است. بهعنوانمثال زیرمجموعه لوازمخانگی شامل مبلمان و لوازم چوبی، وسایل برقی خانه و آشپزخانه، ظروف و لوازم آشپزخانه، دکوراسیون داخلی و روشنایی، فرش، گلیم و قالیچه، آنتیک، سایر لوازم خانه و حیاط و لوازم سرمایش و گرمایش میشود.
و اما بخش سوم که با عنوان سایر فیلترها مشخصشده است، کار را برای شما بسیار راحتتر میکند. در این بخش شما میتوانید آگهیها را در سه دسته جدیدترینها، ارزانترینها و گرانترینها فیلتر کنید. در زیر عناوین دستهبندی، گزینهای وجود دارد که از شما میپرسد تمایل دارید که فقط آگهیهای عکسدار را مشاهده کنید یا خیر.
پساز این گزینهها باید در بخش گروهبندی، کالای موردنظرتان را انتخاب کنید. سپس به مرحله انتخاب شهر و محله میرویم. در این بخش که فیلتری بسیار دقیق و طبقهبندی شده است، پس از انتخاب محدوده قیمت یا گزینه جدیدترینها، میتوانید شهری که قصد خرید دارید را انتخاب کنید. انتخاب شهر در این بخش شبیه به انتخاب شهر در بخش اول است.
پس از انتخاب شهر موردنظرتان، حالا میتوانید محلهای که در آن قصد خرید دارید هم انتخاب نمایید تا بهترین اجناس را در نزدیکترین مکان پیدا کنید.
پس از انتخاب کالا و محل موردنظر برای خرید، گزینهای تخت عنوان قیمت برای شما ظاهر میشود. با لمس گزینه قیمت پنجرهای باز میشود که از شما سؤال میپرسد که سقف و کف قیمت موردنظرتان چه مقدار است.
نکته جالبی در رابطه با فیلتر بندی این بخش وجود دارد، اگر شما قصد خرید موبایل را داشته باشید و گزینه موبایل را در دستهبندی انتخاب کنید، در فیلترها، نوع برند موردنظرتان را هم میتوانید تعیین نمایید.
اگر بخش استخدام را در قسمت سایر فیلترها انتخاب کنید، با گزینههایی بسیار تخصصیتر مواجه میشوید، دستهبندیهایی نظیر رزومه، تخصص، میزان تحصیلات و نوع قرارداد به این قسمت اضافهشده است.
پس میتوان متوجه شد که شیپور فکر همهجا را کرده و جستجو در این اپ بهاندازهای تخصصی است که فرد بدون هیچ اتلاف وقتی میتواند به مقصود خود برسد.
انتخاب کالای موردنیاز تنها بخشی از کارهایی است که ما میتوانیم در شیپور انجام دهیم، همانطور که میدانید، شیپور قابلیت فروش وسایل را هم برای ما به وجود آورده است.
از دیگر تنظیماتی که در نوار سمت راست اپلیکیشن وجود دارد، میتوان به بخش آگهیهای من، آگهیهای پسندیده شده یا پسندیدهها، لیست چتها، اعلانات و تنظیمات حساب کاربری اشاره کرد.
اگر در محیط اپلیکیشن با مشکلی روبهرو شدید کافی است تا گزینه تماس با پشتیبانی را انتخاب کنید.
توصیه میشود قبل از خرید و یا ثبت آگهی، بخش بایدها و نبایدها را بهخوبی مطالعه کنید تا از قوانین خرید و فروش در شیپور آگاه شوید تا درنتیجه بتوانید خرید و فروش خوبی داشته باشید.
نوشته آموزش کار با اپلیکیشن شیپور، مرجع نیازمندیهای اینترنتی اولین بار در پدیدار شد.