احتمال پشتیبانی ویزاکارت از ارزهای دیجیتال در آینده

مدیرعامل شرکت ویزاکارت به تازگی از احتمال پشتیبانی از ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده سخن گفته است.
 
با توجه به استقبال بی‌نظیر کاربران و شرکت‌های تجاری مختلف از ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده همچون بیت‌کوین و اتریوم، حالا مدیرعامل ویزاکارت که یک شرکت چندملیتی آمریکایی مستقر در کالیفرنیای ایالات متحده آمریکاست، به تازگی در یک مصاحبه تلویزیونی سخنان جنجال برانگیزی را مطرح کرده که واکنش‌های مثبت و منفی بسیاری از کاربران را برانگیخته است.
 
آل کلی، مدیرعامل ویزاکارت ، در این مصاحبه تلویزیونی اظهار کرده است در صورتی که محبوبیت و میزان استقبال از ارزهای دیجیتالی رمزپایه همچنان رو به رشد باشد، وضعیت مبادلات تجاری و مالی در جهان بدون شک تغییر خواهد کرد و ما در آینده‌ای نزدیک احتمالا مجبور خواهیم بود از این ارزها نیز پشتیبانی کنیم.
 
طبق آنچه که در وب سایت بیت کوین نیوز آمده است، طی چند سال اخیر ارزهای دیجیتالی رمزنگاری‌شده بسیاری هم‌چون بیت‌کوین، مونرو، ریپل و اتریوم از محبوبیت و استقبال بی‌نظیری برخوردار شده و کاربران بسیاری در جهان به‌دنبال استخراج و تبدیل پول‌های خود به ارزهای دیجیتالی هستند؛ چراکه این روزها بسیاری از افراد با خرید و استخراج این ارز توانسته‌اند به پول زیادی دست پیدا کنند.
 
چندی پیش بود که برایان آرمسترانگ ، مدیرعامل صرافی کوین بیس که در زمینه ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده فعالیت می‌کند، پیش‌بینی و اعلام کرد که تا پنج سال آینده تعداد افراد و مشتریان حاضر در اکوسیستم ارزهای دیجیتال رمزپایه از ۴۰ میلیون نفر کنونی به یک میلیارد نفر خواهد رسید. این آمار و ارقام به وضوح نشان‌دهنده وسعت استقبال بی‌نظیر از این ارزهای مجازی بوده و به شرکت‌های فعال در حوزه پرداخت‌های الکترونیکی و مالی این هشدار را می‌دهد که هرچه زودتر این ارزها را نیز به امکانات تبادلات مالی خود اضافه کنند تا خیل عظیمی از مشتریان و کاربران خود را از دست ندهند و بجای آن بتوانند توجهشان را به قابلیت های جدید خود جلب کنند.
 
بیت‌کوین از سال ۲۰۰۹ میلادی معرفی شد و به‌تدریج به مشهورترین ارز دیجیتالی در سراسر جهان که ارزش بسیار بالایی پیدا کرد، تبدیل شد. گفته می‌شود ارزهای دیجیتالی رمزپایه غیرقابل هک هستند و باید به‌صورت ناشناس و با استفاده از سخت‌افزارهای قدرتمندی از پلت‌فرم‌های مخصوص استخراج این نوع ارزهای مجازی، استخراج یا به اصطلاح ماینینگ شوند.
 
در ابتدا بسیاری از کشورهای جهان سعی کردند تا این پول بی‌افسار را کنترل کرده و معاملات با آن را تا حد امکان محدود کنند؛ چراکه آن‌ها بر این باورند بیت کوین به تجارت‌های غیرقانونی و غیرمجاز هم‌چون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو و مواد مخدر دامن‌زده و به علت آنکه مقامات قضایی و پلیس نمی‌توانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری کنند، باعث سهولت استفاده از آن می‌شود. اما حالا با گذشت زمان و استقبال بی نظیر از آن و همچنین کاربردهای گسترده ای که می تواند داشته باشد و آینده پرداخت های مالی را تغییر دهد، بسیاری از کشورها با وضع قوانین دقیق و درست، استفاده از این ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده را مجاز اعلام کرده‌اند.
 
بر اساس گفته‌های تحلیلگران، زمانی که بیت‌کوین در سال ۲۰۰۹ برای نخستین بار در بازارهای جهانی ظهور پیدا کرد، ارزش آن حتی از یک دلار هم کمتر بود، اما در ماه‌های گذشته حتی تا مرز ۲۰ هزار دلار هم رسید و ممکن است با افزایش تقاضا، این میزان همچنان صعودی بماند.
 
در واقع، فناوری ارزهای دیجیتالی رمزپایه این امکان را به کاربران می‌دهد که بدون نیاز به هیچ بانکی مبادلات مالی خود را انجام دهند و هم‌چنین هویت طرفین معامله نیز ناشناس باقی می‌مانند. ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده باید توسط سخت‌افزارهای قدرتمندی که معمولا کارت گرافیک موجود در ابررایانه‌هاست، استخراج یا به اصطلاح ماینینگ شوند.