اسنپدراگون ۸۴۵ برای استفاده واقعیت ترکیبی توسط کوالکام بهینهسازی میشود
اسنپدراگون ۸۴۵ که اخیرا توسط کوالکام معرفی شده، تنها وظیفه تامین قدرت گوشیهای پرچمدار سال آینده را برعهده نخواهد داشت. این چیپست دارای قابلیتهایی بوده که آن را برای استفاده در دستگاههای واقعیت ترکیبی مناسب میکند. پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۳۰ از قابلیت تشخیص برخورد با دیوار برخوردار بوده که در هنگام استفاده از واقعیت مجازی بسیار مهم است. علاوهبر موارد ذکر شده، این پردازنده جدید نسبت به اسنپدارگون ۸۳۵، ۳۰ درصد انرژی کمتری مصرف میکند. اسنپدارگون ۸۴۵ از نسل سوم پلتفرم هوش مصنوعی کوالکام بهره میبرد که قادر به شناسایی صحنهها و اشیا در هنگام حرکت است.
کوالکام اعلام کرده که در حال همکاری با NetEase بوده تا این تراشه جدید را برای کار با موتور بازیسازی Messiah بهینه کند. از این موتور برای ساخت بازیهای موبایل استفاده میشود. این توسعهدهنده اعلام کرده که همکاری با کوالکام باعث خواهد شد کاربران تجربه بهتری از انجام بازی داشته باشند.
هماکنون دو شرکت کوالکام و نتفلیکس قادر به استفاده از گرافیک Khronos Vulkan برای کاهش بارهای محاسباتی GPU و اضافه شدن آن به پردازنده اصلی هستند. در نتیجه این امر، فشار بر روی پردازنده گرافیکی کم شده و مصرف انرژی و همچنین امکان افزایش دمای آن کاهش مییابد.
NetEase از SDK واقعیت مجازی کوالکام برای توسعه اولین بازی واقعیت مجازی خود بهره میبرد که قادر به کار با تکنولوژی اسنپدراگون شرکت کوالکام است. این بازی که Twilight Pioneers نام دارد، برای عرضه در سال ۲۰۱۸ همراه با پردازنده اسنپدراگون ۸۴۵ درنظر گرفته شده است.
نوشته اسنپدراگون ۸۴۵ برای استفاده واقعیت ترکیبی توسط کوالکام بهینهسازی میشود اولین بار در پدیدار شد.