انتقال موفقیت آمیز اندام‌های پیوندی با پهپاد در صحرای نوادا

 
محققان در آزمایشی که در صحرای نوادا انجام شد، کلیه و قرنیه آماده پیوند را با موفقیت بوسیله پهپاد انتقال دادند. پهپاد در یکی از آزمایش‌ها مسیر ۱۶.۵ کیلومتری را طی کرد و کلیه را سالم به مقصد رساند.
 
آزمایش مورد بحث در ایالت «نوادا» آمریکا انجام شد و نشان می‌دهد پهپادها می‌توانند اندام‌های پیوندی را به طور امن حمل کنند. شرکت حمل و نقل هوایی MissionGo با همکاری شبکه اهدای عضو نوادا (Nevada Donor Network) آزمایش انتقال کلیه و قرنیه چشم را در صحرای نوادا تا فاصله حداکثر ۵۰ کیلومتر انجام دادند.
 
MissionGo می‌گوید استفاده از پهپادها برای انتقال اندام‌های آماده پیوند می‌تواند به روند اهدای عضو سرعت بخشیده و میزان انتشار دی اکسید کربن را کاهش دهد. این شرکت اضافه کرد که برای انتقال اندام‌ها در پی اخذ مجوز از اداره هوانوردی فدرال آمریکا (FAA)  است. این اداره به تازگی به آمازون برای انتقال مرسولات مجوز داده و فروشگاه والمارت نیز در حال آزمایش ارسال کالاهای پزشکی و سوپرمارکتی با استفاده از پهپاد است.
 
با اینکه پهپادها تاکنون دو پرواز آزمایشی انجام داده‌اند، ولی محققان معتقدند از آن‌ها می‌توان برای انتقال اندام‌های پیوندی استفاده کرد. پهپاد در پرواز آزمایشی اول قرنیه چشم را که در محفظه مخصوصی قرار گرفته بود به مقصد رساند و به طور میانگین در مدت زمان ۵ دقیقه مسافت ۲.۹ کیلومتری را طی کرد.
 
پهپاد در آزمایش دوم رکورد طولانی‌ترین پرواز انتقال اندام پیوندی توسط یک پهپاد را شکست و کلیه را با طی مسافت ۱۶.۵ کیلومتر در مدت زمان ۲۵ دقیقه به شهر کوچکی در صحرا رساند. محققان پس از رسیدن اندام‌ها به مقصد و بررسی آن‌ها متوجه شدند در طول پرواز آسیبی به آن‌ها وارد نشده است.