بررسی و مشخصات فنی رنو مگان ۲۰۱۸ ، سدانی کوچک با قیمتی ۱۷۰ میلیون تومانی
رنو مگان ۲۰۱۸ (Renault Megane) نمونهای است در کلاس بدنه خودروهای سدان ۴ در سایز کوچک که از سال ۲۰۱۶ میلادی در خط تولید قرار دارد. به بهانه معرفی این خودرو در نمایشگاه خودروی تهران به معرفی و بررسی رنو مگان ۲۰۱۸ خواهیم پرداخت.
رنو مگان همانطور که اشاره شد خودرویی است کوچک و شهری که تا کنون سه نسل را پشت سر گذشته و از سال ۲۰۱۶ میلادی و در نسل چهارم خود (Megane IV) به بازارهای جهانی عرضه شده است. نسل دوم رنو مگان توانست به بازار ایران راه پیدا کرده و با توجه به ظاهر مناسب برای زمان عرضه، امکانات قابل قبول و پیشرانههای نسبتا قدرتمند ۴ سیلندر ۱.۶ لیتری و ۲.۰ لیتری که موجب نمایش قابلیتهای دینامیکی بالایی شده و همچنین دید مناسب خریداران ایران به خودروهای فرانسوی، به موفقیتی مناسب در بازار دست یابد. رنو مگان نسل دوم تا سال ۱۳۹۲ (۲۰۱۳ میلادی) توسط شرکت پارس خودرو مونتاژ و به بازار محدود و انحصاری ایران عرضه میگردید. نسلهای مختلف این خودرو عبارتند از:
- رنو مگان ۱ (از سال ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۲ میلادی)
- رنو مگان ۲ (از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۹ میلادی)
- رنو مگان ۳ (از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۶ میلادی)
- رنو مگان ۴ (از سال ۲۰۱۶ میلادی تا کنون)
رنو مگان ۲۰۱۸
رنو مگان مدل سال ۲۰۱۸ متعلق به نسل چهارم این خودرو بوده که اولین بار در نمایشگاه خودروی فرانکفورت ۲۰۱۵ به معرض نمایش عمومی در آمد. این خودرو از طراحی مشابه با سایر تولیدات جدید شرکت خودرو سازی رنو سود برده و چه در بخش طراحی جلویی و چه در نمای عقبی وجوه اشتراک فراوانی با نمونههایی مانند رنو کولئوس (Renault Koleos) و یا رنو تلیسمان (Renault Talisman) که هر دو در بازار ایران حاضر هستند، دارد. رنو مگان ۲۰۱۸ در دو گونه هاچ بک ۵ در (Hatchback) و سدان چهار در (Sedan) تولید شده که به احتمال بسیار زیاد تنها گونه سدان ۴ در این خودرو در بازار ایران به فروش خواهد رفت.
طراحی خارجی و بدنه
رنو مگان ۲۰۱۸ خودرویی نسبتا کوچک بوده و میتوان آن را یک نمونه کوچک شده از رنو تلیسمان به حساب آورد. رنو مگان ۲۰۱۸ در گونه سدان طولی برابر با ۴.۶۳۲ میلیمتر، پهنایی برابر با ۱.۸۱۴ میلیمتر، ارتفاعی برابر با ۱.۴۴۳ میلیمتر و فاصله دو محور عقب و جلویی برابر با ۲.۷۱۱ میلیمتر دارد. از لحاظ ابعاد میتوان رنو مگان ۲۰۱۸ را در رده خودروهایی اندکی بزرگتر از نمونههایی مانند سورن شرکت ایران خودرو با طولی برابر با ۴.۵۳۴ میلیمتر، رنو مگان نسل دوم پارس خودرو با طولی برابر با ۴.۴۹۸ میلیمتر و یا هیوندای النترا (Hyundai Elantra) نسل جدید با طولی در حدود ۴.۵۷۰ میلیمتر و کیا سراتو ۲۰۱۸ (که با نام کیا فورته نیز در بازارهای جهانی شناخته میشود) با طولی در حدود ۴.۵۶۰ میلیمتر و یا سوزوکی کیزاشی (Suzuki Kizashi) با طولی در حدود ۴.۶۵۰ میلیمتر مقایسه کرد.
رنو مگان ۲۰۱۸ در بخش جلویی با استفاده از چراغهای نسبتا کشیده که به همراه یک بخش بومرنگی برای چراغهای روشنایی در روز احاطه شده، جلو پنجره بزرگ ۴ پره با نماد شرکت رنو در بخش میانی و سپر جلویی کوچک و ورودیهای هوای پرهای و چراغهای مه شکن مدور، نمایی شبیه به رنو تلیسمان دارد.
در بخش میانی نیز شاهد یک فرم طراحی ساده ولی جذاب در رنو مگان ۲۰۱۸ هستیم و خط جانبی بالایی از بخش فوقانی گلگیرهای جلویی آغاز شده و به انتهای درهای عقبی ختم میگردد. خط جانبی پایینی نیز شکسته بوده و نمایی شبیه به یک ذوزنقه را تداعی میکند.
نمای عقبی رنو مگان ۲۰۱۸ جذاب تر از سایر بخشهای طراحی این خودرو بوده و با استفاده از چراغهای عقبی بزرگ در در بخش میانی حالتی باریک و کشیده پیدا میکند، در صندوق عقب با انتهای برآمده که نقش یک باله عقبی (Spoiler) کوچک را ایفا کرده و سپر عقب نسبتا برجسته و دیفیوز (Difuser یا بخشی که برای هدایت جریان باد در قسمت پایینی سپر نصب میگردد) شباهتهای بسیاری با برادر بزرگتر خود رنو تلیسمان داشته و ظاهری زیبا، جذاب، اسپرت و لوکس به آن بخشیده است.
در مجموع رنو مگان ۲۰۱۸ را از لحاظ ظاهری نمیتوان خودرویی زیبا دانست اما با استفاده از خطوط صاف و شکسته و سقف با انحنای زیاد، خودرویی مدرن و مجلل بوده که نمونهای از زبان طراحی شرکت خودرو سازی رنو را به نمایش می گذارد.
- بیشتر بخوانید : بررسی و مشخصات فنی رنو تلیسمان
طراحی داخلی و کابین
کابین رنو مگان ۲۰۱۸ نیز یک نمونه سادهتر و ارزانقیمت تر از رنو تلیسمان به حساب میآید. نمایشگر اصلی خودرو آرایشی عمودی داشته و خروجیهای سیستم تهویه مطبوع در دو بخش جانبی آن واقع شده اند. فرمان سه شاخه بوده که استفاده از بخش انتهایی مسطح (فرمان D) اندکی بر جذابیت و حس اسپرت بودن آن افزوده است. داشبورد ساده طراحی شده و در ساخت آن از مواد اولیه با کیفیت قابل قبول برای یک خودروی ۲۰.۰۰۰ دلاری (معادل ۸۰ میلیون تومان با احتساب دلار ۴.۰۰۰ تومانی در زمان نگارش) استفاده شده است.
با توجه به فاصله ۲.۷ متری دو محور عقب و جلو، فاضی کافی برای قرار گرفتن سرنشینان در داخل رنو مگان ۲۰۱۸ حتی در ردیف دوم و صندلیهای عقبی وجود داشته و صندلیها نیز از کیفیت و ارگونومی مناسبی برخوردار هستند. فضای در نظر گرفته شده برای صندوق عقب و محفظه بار نیز در حدود ۵۰۰ لیتر بوده که برای یک خودرو سدان سایز کوچک رقمی مناسب به شمار میآید.
بخش صفحه پشت آمپر و عقربههای نمایشگر نیز طراحی اسپرت و مدرنی داشته و با نمای جذاب، از یک بخش مدور میانی با نورپردازی زیبا برای نمایش دور موتور به صورت آنالوگ و عقربهای و سرعت به صورت دیجیتال و دو نیم دایره در دو بخش کناری برای نمایش میزان سوخت و دمای موتور سود میبرد.
در مجموع کابین رنو مگان ۲۰۱۸ با وجود سادگی، از امکانات و تجهیزات مناسبی سود برده و استفاده از مواد اولیه با کیفیت خوب، صندلیهای مناسب و فضای قابل قبول در داخل خودرو، آن را به یک نمونه مناسب برای خانوادهها تبدیل کرده است.
- بیشتر بخوانید : معرفی و مشخصات فنی بوگاتی شیرون
موتور و پیشرانه
برای رنو مگان ۲۰۱۸ پنج پیشرانه مختلف ۴ سیلندر بنزینی و دیزل در نظر گرفته شده که تواناییها متفاوتی در تولید نیرو و مصرف سوخت داشته و قابلیت برآورده کردن نیازهای رانندگان با سیلقههای مختلف دارند. موتورهای رنو مگان ۲۰۱۸ عبارتند از:
- پیشرانه ۴ سیلندر dCi 110 دیزل
- پیشرانه ۴ سیلندر dCi 130 دیزل
- پیشرانه ۴ سیلندر dCi 165 دیزل
- پیشرانه ۴ سیلندر TCe 130 بنزینی
- پیشرانه ۴ سیلندر TCe 205 بنزینی
پیشرانه ۴ سیلندر dCi 110 دیزل
این پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری ۱۶ سوپاپه نمونه پایه دیزل رنو مگان ۲۰۱۸ بوده و با حجم دقیق ۱.۴۶۱ سی سی توانایی تولید نیرویی معادل ۱۱۰ اسب بخار و حداکثر گشتاور تولیدی ۲۶۰ نیوتون متر را داشته که از دور موتور ۱.۷۵۰ RPM در اختیار راننده قرار میگیرد. این نیرو توسط یک جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک و یا ۶ سرعته دستی به چرخهای جلویی (FWD) منتقل میگردد. رنو مگان ۲۰۱۸ با استفاده از این پیشرانه به زمانی در حدود ۱۱.۵ ثانیه برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت از حالت سکون نیاز داشته و توانایی ریسدن به حداکثر سرعت ۱۱۶ مایل در ساعت (معادل ۱۸۶ کیلومتر در ساعت) را دارد.
مصرف سوخت این موتور بسیار پایین بوده و رنو مگان ۲۰۱۸ در صورت استفاده از این موتور پایه دیزلی توانایی پیمودن مسیری برابر با ۵۶ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۴.۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر شهری، ۶۹ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۳.۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر بزرگراهی و ۶۳ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۳.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر سیکل ترکیبی را دارد. میزان تولید گاز آلاینده CO2 نیز در این موتور بسیار پایین بوده و برابر با ۹۸ گرم در هر کیلومتر مسیر پیموده شده است.
- بیشتر بخوانید : ولوو V90 استیشن ۲۰۱۸ ، یکی از بهترین خودروهای ۲۰۱۸
پیشرانه ۴ سیلندر dCi 130 دیزل
دومین موتور رنو مگان ۲۰۱۸ یک موتور ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری ۱۶ سوپاپه بوده که با حجم دقیق ۱.۵۹۸ سی سی توانایی تولید نیرویی برابر با ۱۳۰ اسب بخار و حداکثر گشتاور تولیدی ۳۲۰ نیوتون متر در دور موتور ۱.۷۵۰ RPM را دارد. این نیرو نیز مانند نمونه قبلی توسط جعبه دندههای ۶ سرعته دستی و اتوماتیک به چرخهای جلویی منتقل میگردد. رنو مگان ۲۰۱۸ با استفاده از موتور dCi 130 عملکرد بهتری داشته و به زمانی در حدود ۱۰ ثانیه برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت از حالت سکون نیاز دارد. حداکثر سرعت اعلام شده رنو مگان ۲۰۱۸ با استفاده از این پیشرانه نیز در حدود ۱۲۳ مایل در ساعت (معادل ۱۹۸ کیلومتر در ساعت) است.
مصرف سوخت این موتور نیز با توجه به قدزت و گشتاور تولیدی و مناسب بوده و رنو مگان ۲۰۱۸ توانایی طی مسافتی در حدود ۵۰ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۴.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر شهری، ۶۵ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۳.۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر بزرگراهی و ۵۹ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) به صورت میانگین را دارد. میزان تولید گاز آلاینده رنو مگان ۲۰۱۸ با استفاده از این پیشرانه نیز در حدود ۱۰۵ گرم در هر کیلومتر است.
- بیشتر بخوانید : بهترین شاسی بلندهای ۲۰۱۸
پیشرانه ۴ سیلندر dCi 165 دیزل
این پیشرانه قدرتمندترین موتور رنو مگان ۲۰۱۸ در گونه دیزل بوده و با حجم دقیق ۱.۵۹۸ سی سی توانایی تولید نیرویی برابر با ۱۶۵ اسب بخار را داشته و حداکثر گشتاور تولیدی آن نیز که از دور موتور ۱.۷۵۰ RPM در اختیار راننده قرار میگیرد، برابر با ۳۸۰ نیوتون متر است. این پیشرانه رنو مگان ۲۰۱۸ را در زمانی در حدود ۸.۸ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت و در نهایت به حداکثر سرعت ۱۳۳ مایل در ساعت (معادل ۲۱۴ کیلومتر در ساعت) خواهد رساند.
مصرف سوخت نیز در این پیشرانه برابر با ۴۶ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۵.۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر شهری، ۵۳ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۴.۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر بزرگراهی و ۵۱ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۴.۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) سیکل ترکیبی بوده و در هر کیلومتر مسیر پیموده شده در حدود ۱۲۰ گرم گاز آلاینده CO2 تولید مینماید. این موتور تنها در رنو مگان ۲۰۱۸ هاچ بک قابل نصب است.
- بیشتر بخوانید : مشخصات فنی هایما S7 توربو
پیشرانه ۴ سیلندر TCe 130 بنزینی
این پیشرانه موتور پایه رنو مگان ۲۰۱۸ در گونه بنزینی است. این موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه کوچک ۱.۲ لیتری تواناییهای قابل قبولی داشته و با حجم دقیق ۱.۱۹۷ سی سی و استفاده از سیستم توربو شارژر قادر به تولید نیرویی در حدود ۱۳۰ اسب بخار و حداکثر گشتاور تولیدی ۲۰۵ نیوتون متر است. این نیرو توسط یک جعبه دنده ۷ سرعته اتوماتیک یا ۶ سرعته دستی به چرخهای جلویی منتقل میگردد. رنو مگان ۲۰۱۸ با استفاده از این پیشرانه به زمانی در حدود ۱۰.۵ ثانیه برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت از حالت سکون نیاز داشته و توانایی رسیدن به حداکثر سرعت ۱۲۲ مایل در ساعت (معادل ۱۹۶ کیلومتر در ساعت) را دارد.
مصرف سوخت رنو مگان ۲۰۱۸ با استفاده از موتور ۴ سیلندر ۱.۲ لیتری در حدود ۳۴ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۶.۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر شهری، ۵۰ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۴.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر بزرگراهی و ۴۲ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۵.۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) سیکل ترکیبی بوده و در هر کیلومتر مسیر پیموده شده در حدود ۱۲۰ گرم گاز آلاینده CO2 تولیدی مینماید.
- بیشتر بخوانید : مقایسه هایما S7 توربو با جک S5
پیشرانه ۴ سیلندر TCe 205 بنزینی
این پیشرانه قدرتمندترین موتور رنو مگان ۲۰۱۸ بوده و با حجم دقیق ۱.۶۱۸ سی سی و ۱۶ سوپاپ و استفاده از سیستم توربو شارژر توانایی تولید نیرویی قابل توجه در حدود ۲۰۵ اسب بخار و حداکثر گشتاور تولیدی ۲۸۰ نیوتون متر در دور موتور ۲.۴۰۰ RPM را دارد. نیروی تولیدی این موتور نیز توسط یک جعبه دنده ۷ سرعته اتوماتیک به چرخهای جلویی منتقل میگردد. رنو مگان ۲۰۱۸ با استفاده از این موتور عملکردی نسبتا اسپرت و چالاک داشته و برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت از حالت سکون تنها به زمانی در حدود ۷.۱ ثانیه نیاز دارد. بر اساس اعلام شرکت خودرو سازی رنو، حداکثر سرعت رنو مگان ۲۰۱۸ با استفاده از این موتور در حدود ۱۴۳ مایل در ساعت (معادل ۲۳۰ کیلومتر در ساعت) خواهد بود. این پیشرانه تنها در گونه هاچ بک ۵ در قابل استفاده است.
مصرف سوخت این موتور رنو مگان ۲۰۱۸ نیز با توجه به تواناییهای دینامیکی قابل قبول بوده و این خودرو قادر به پیمودن مسیری به مسافت ۳۰ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۷.۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر شهری، ۴۸ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۴.۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر بزرگراهی و ۳۹ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۶.۰ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر سیکل ترکیبی بوده و در هر کیلومتر در حدود ۱۳۴ گرم گاز آلاینده CO2 تولید خواهد کرد.
- بیشتر بخوانید : مشخصات فنی کیا ریو ۲۰۱۸
تجهیزات و امکانات پایه و استاندارد
رنو مگان ۲۰۱۸ یک خودروی مدرن و به روز بوده و انبوهی از امکانات مدرن به صورت استاندارد و یا سفارشی در آن تعبیه شده است. از امکانات موجود در این خودرو به صورت استاندارد در مدل پایه میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- رینگهای ۱۶ اینچی آلیاژی
- چراغهای مه شکن در بخش جلویی
- چراغهای روشنایی در روز (DRL یا Daytime Running Lights) با استفاده از لامپهای LED
- آیینههای جانبی با قابلیت تنظیم به صورت الکتریکی مجهز به گرمکن
- چراغهای جلویی مجهز به لامپهای هالوژن
- صندلیهای با روکش پارچهای
- سیستم تهویه مطبوع دستی نسل قدیم (Air Conditioning)
- سیستم صوتی با قدرت ۸۰ وات و ۴ بلندگوی مجزا با قابلیت اتصال به گوشیهای تلفن همراه از طریق قناوری بدون سیم بلوتوث
- صفحه نمایش ۷ اینچی رنگی لمسی
- ورودی USB و AUX
- خروجی برق ۱۲ ولت
- پوشش چرمی غربیلک فرمان
- سیستم نمایش میزان باد تایرها (TPMS)
- سیستم ترمز ضد قفل (ABS)
- سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)
- سیستم کنترل شروع حرکت در سراشیبی (HSA)
- سیستم کنترل سرعت (Cruise Control)
- سیستم کنترل پایداری (Stability Control)
- سیستم کنترل کشش (Traction Control)
- صفحه پشت آمپر دیجیتال TFT
- کمربندهای ایمنی با اتصالات ISOFIX مخصوص کودک در صندلیهای ردیف دوم
- ۴ کیسه هوا (۲ عدد جلویی و ۲ عدد جانبی)
- بیشتر بخوانید : بهترین خودروهای ایران با قیمتی کمتر از ۵۰ میلیون تومان
تجهیزات و امکانات پیشرفته و سفارشی
- ورود و استارت خودرو بدون نیاز به کلید (Keyless)
- چراغهای جلویی اتوماتیک مجهز به لامپهای LED
- برف پاک کن اتوماتیک حساس به بارش باران
- کمربندهای ایمنی سه نقطهای
- نورپردازی داخلی
- غربیلک فرمان با پوشش چرم با کیفیت بالای ناپا (Nappa) مجهز به گرمکن
- سیستم تهویه مطبوع دوگانه اتوماتیک (Dual Zone Climate Control)
- سیستم اطلاعاتی/سرگرمی (Infotainment) شرکت رنو با نام R-Link 2 مجهز به صفحه نمایش ۸.۷ اینچی رنگی لمسی
- سیستم صوتی حرفهای ساخت شرکت Bose با ۷ بلندگوی مجزا و ساب ووفر
- سانروف پانوراما
- دوربین کمکی دنده عقب
- سنسورهای کمکی پارک در بخش عقبی خودرو
- اهرمهای تعویض دنده (شیفتر) در پخش غربیلک فرمان
- ترمز دستی الکتریکی (EPB)
- سیستم هشدار خروج مسیر حرکت خودرو از بین خطوط جاده (Lane Departure Warning)
- سیستم نمایش نقاط کور خودرو (Blind Spot Monitoring System)
- سیستم کنترل سرعت تطبیقی (Adaptive Cruise Control)
- نمایش اطلاعات خودرو بر روی شیشه مقابل راننده (HUD یا Head Up Display)
- سیستم درک تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی (TSR)
- سیستم کنترل پایداری الکتریکی (ESC)
- سیستم ناوبری ماهوارهای (Navigation)
- رادار ۳۶۰ درجه کمکی
- سیستم پارک خودکار خودرو
- سیستم هشدار برخورد از جلو با ترمز خودکار
- رینگهای ۱۸ اینچی آلیاژی
- انتخاب حالت رانندگی به منظور بهینه سازی مصرف سوخت و سطح آسایش و قدرت خودرو
- بیشتر بخوانید : بهترین خودروهای با قیمت کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان
قیمت در بازارهای جهانی
رنو مگان ۲۰۱۸ نمونهای نسبتا ارزانقیمت در بازارهای جهانی بوده و با رقمی در حدود ۲۱.۰۰۰ دلار (معادل ۸۴ میلیون تومان) در تیپ پایه به فروش می رسد. این عدد در صورت انتخاب بالاترین تیپ و سطح تجهیزات افزایش نسبتا قابل توجه داشته و تا رقمی در حدود ۴۲.۰۰۰ دلار (معادل ۱۶۸ میلیون تومان) بالا خواهد رفت.
رقبای رنو مگان مدل ۲۰۱۸ در بازارهای جهانی
از رقبای رنو مگان ۲۰۱۸ در کلاس بدنه خودروهای سدان میتوان از نمونههای زیر یاد کرد:
- هوندا سیویک (Honda Civic) با قیمت پایهای در حدود ۲۰.۰۰۰ دلار (معادل ۸۰ میلیون تومان)
- مزدا ۳ با قیمت پایهای در حدود ۱۹.۰۰۰ دلار (معادل ۷۶ میلیون تومان)
- شورولت کروز (Chevrolet Cruze) با قیمت پایهای در حدود ۱۸.۰۰۰ دلار (معادل ۷۲ میلیون تومان)
- فورد فوکاس (Ford Focus) با قیمت پایهای در حدود ۱۷.۵۰۰ دلار (معادل ۷۰ میلیون تومان)
- بیشتر بخوانید : مقایسه کیا سراتو و هیوندای النترا
قیمت رنو مگان ۲۰۱۸ در ایران
چندی پیش و در نمایشگاه خودرو تهران خبر از ورود این خودرو به بازار ایران و اضافه شدن به محصولات مدرن و با کیفیت شرکت رنوی فرانسه (نه داچیای رومانی با تولیداتی مانند رنو ساندرو ، رنو داستر و رنو سیمبل ) داده شد. نمونه وارداتی به ایران به احتمال بسیار زیاد تنها نمونه سدان ۴ در بوده و پیشرانه استفاده شده در آن نیز متور ۴ سیلندر ۱.۲ لیتری ۱۳۰ اسب بخاری مجهز به سیستم توربو شارژر خواهد بود.
احتمالا این خودرو نیز مانند سایر محصولات وارداتی میان رده در دو تیپ نیمه فول و فول به بازار عرضه شده و به نظر نمیرسد که حتی در صورت عدم اجرای طرح افزایش تعرفه خودروهای وارداتی، رنو مگان ۲۰۱۸ با قیمتی کمتر از ۱۷۰ میلیون تومان (معادل ۴۲.۵۰۰ دلار) به دست خریداران ایرانی رسیده که با توجه به عدم استفاده از پیشرانه ۱.۶ لیتری توربو و نبود گونه هاچ بک، این رقم عدیی بسیار بالا و فراتر از تواناییها و امکانات این خودرو به حساب میآید.
- بیشتر بخوانید : معرفی سریعترین خودروهای جهان
رقبای رنو مگان ۲۰۱۸ در بازار ایران
از رقبای رنو مگان ۲۰۱۸ در بازار ایران با توجه به عدم حضور نمونههای اروپایی و آمریکایی، میتوان به خودروهای محبوب و مشهور کرهای و ژاپنی مانند نمونههای فهرست زیر اشاره کرد:
- هیوندای اکسنت (Hyundai Accent) با قیمتی در حدود ۱۲۵ میلیون تومان (معادل ۳۱.۲۵۰ دلار)
- هیوندای النترا (Hyundai Elantra) با قیمتی در حدود ۱۶۰ میلیون تومان (معادل ۴۰.۰۰۰ دلار)
- تویوتا پریوس (Toyota Prius) با قیمتی در حدود ۱۶۰ میلیون تومان (معادل ۴۰.۰۰۰ دلار)
- تویوتا کورولا (Toyota Corolla) با قیمتی در حدود ۱۷۰ میلیون تومان (معادل ۴۲.۵۰۰ دلار)
- ام جی GT با قیمتی در حدود ۱۲۰ میلیون تومان (معادل ۳۰.۰۰۰ دلار)
- میتسوبیشی لنسر با قیمتی در حدود ۱۴۰ میلیون تومان (معادل ۳۵.۰۰۰ دلار)
- مزدا ۳ با قیمتی در حدود ۱۲۰ میلیون تومان (معادل ۳۰.۰۰۰ دلار)
- کیا سراتو (Kia Cerato) با قیمتی در حدود ۱۴۰ میلیون تومان (معادل ۳۵.۰۰۰ دلار)
سخن آخر
رنو مگان ۲۰۱۸ خودرویی است با ظاهر جذاب و پیشرانه کم مصرف که از کابینی ساده و نسبتا جادار و مجهز به امکانات و تکنولوژیهای روز سود میبرد. رانندگی با این خودرو مانند سایر سدانهای شرکت رنو نسبتا نرم و کم صدا بوده و راننده و سرنشینان از فضایی قابل قبول برخوردار هستند. قیمت پایهای خودرو رقمی بسیار مناسب بوده و میتواند این خودرو را در کورس رقابت با سایر حریفان آسیایی، اروپایی و آمریکایی نگه دارد.
- بیشتر بخوانید : مقایسه کیا سراتو و مزدا ۳
مشخصات فنی رنو مگان ۲۰۱۸ در یک نگاه
dCi 110 | dCi 130 | TCe 130 | TCe 205 | |
حجم موتور (سی سی) | ۱.۴۶۱ | ۱.۵۹۸ | ۱.۱۹۷ | ۱.۶۱۸ |
تعداد سیلندر | ۴ توربو دیزل | ۴ توربو دیزل | ۴ توربو | ۴ توربو |
قدرت موتور (اسب بخار) | ۱۱۰ | ۱۳۰ | ۱۳۰ | ۲۰۵ |
گشتاور (نیوتون. متر.) | ۲۶۰ | ۳۲۰ | ۲۰۵ | ۲۸۰ |
تعداد سوپاپ | ۱۶ | ۱۶ | ۱۶ | ۱۶ |
گیربکس | ۶ دستی | ۶ اتوماتیک | ۷ اتوماتیک | ۷ اتوماتیک |
سیستم انتقال قدرت | چرخهای جلویی | چرخهای جلویی | چرخهای جلویی | چرخهای جلویی |
مصرف سوخت (شهر) | ۴.۲ | ۴.۷ | ۶.۹ | ۷.۸ |
مصرف سوخت (بزرگراه) | ۳.۴ | ۳.۶ | ۴.۷ | ۴.۹ |
مصرف سوخت (ترکیبی) | ۳.۷ | ۴.۰ | ۵.۶ | ۶.۰ |
تولید CO2 در هرکیلومتر (گرم.) | ۹۸ | ۱۰۵ | ۱۲۰ | ۱۳۴ |
ظرفیت باک (لیتر.) | ۵۰ | ۵۰ | ۵۰ | ۵۰ |
شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت | ۱۱.۵ | ۱۱ | ۱۰.۵ | ۷.۱ |
حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت) | ۱۸۶ | ۱۹۸ | ۱۹۶ | ۲۳۰ |
طول ﴿میلیمتر﴾ | ۴.۶۳۲ | ۴.۶۳۲ | ۴.۶۳۲ | ۴.۳۵۹ |
پهنا ﴿میلیمتر﴾ | ۱.۸۱۴ | ۱.۸۱۴ | ۱.۸۱۴ | ۱.۸۱۴ |
ارتفاع ﴿میلیمتر﴾ | ۱.۴۴۳ | ۱.۴۴۳ | ۱.۴۴۳ | ۱.۴۴۷ |
فاصله دو محور ﴿میلیمتر﴾ | ۲.۷۱۱ | ۲.۷۱۱ | ۲.۷۱۱ | ۲.۶۶۹ |
ارتفاع از زمین ﴿میلیمتر﴾ | – | – | – | – |
وزن ﴿تن﴾ | ۱.۲ | ۱.۳ | ۱.۲ | ۱.۴ |
حجم محفظه بار (لیتر.) | ۵۰۰ | ۵۰۰ | ۵۰۰ | ۴۳۴ |
قیمت پایه (میلیون تومان) | ۸۴ | ۹۰ | ۹۴ | ۱۴۰ |
گالری تصاویر رنو مگان مدل سال ۲۰۱۸ میلادی
منبع : شرکت خودرو سازی رنو
مطلب بررسی و مشخصات فنی رنو مگان ۲۰۱۸ ، سدانی کوچک با قیمتی ۱۷۰ میلیون تومانی برای اولین بار در وب سایت تکراتو - اخبار روز تکنولوژی نوشته شده است.