بررسی گوشی شیائومی Poco F2 Pro: یک پرچمدار در پوست میان‌رده!

شیائومی Poco F2 Pro

اسمارت‌فون جدید شیائومی پوکو اف 2 پرو (Poco F2 Pro) به عنوان جانشین مدل Pocophone F1 که در سال 2018 به بازار عرضه شده بود، هم‌اکنون در دسترس مشتریان قرار گرفته است. این تلفن اقتصادی به عنوان زیرمجموعه شرکت شیائومی شناخته می‌شود و به نظر می‌رسد که شیائومی همچنان قصد دارد که تولید آن را ادامه دهد. این تلفن تفاوت زیادی با نسل قبلی خود ندارد. ما در جدیدترین بررسی خود به سراغ Poco F2 Pro شیائومی رفته‌ایم تا شما مخاطبان را از مزایا و معایب این تلفن چینی مطلع سازیم.

شیائومی Poco F2 Pro

یکی از نکات قابل توجه در این گوشی، بهره‌گیری از دوربین پاپ‌آپ است. زیرا تعداد بسیار کمی از تلفن‌ها در سال 2019 از این مکانیزم برای دوربین سلفی استفاده می‌کردند و تلفن‌های 2020 نیز استفاده از این نوع دوربین را کنار گذاشته‌اند. علاقه‌مند بودن یا تنفر از دوربین سلفی پاپ‌آپ یک موضوع سلیقه‌ای است که من آن را به شخصه دوست دارم. چرا که فعلا تنها راه‌حل استفاده از نمایشگرهای بدون حفره یا شکاف، همین مکانیزم است.

Poco F2 Pro به عنوان یک محصول میان‌رده به بازار معرفی شده است. اما برخی از ویژگی‌های آن مانند تراشه قدرتمند اسنپدراگون 865 و دوربین اصلی 64 مگاپیکسل می‌توانند محصول جدید شیائومی را به عنوان یک پرچمدار به بازار معرفی کنند.

ما این تلفن را به مدت یک روز مورد بررسی قرار دادیم، بنابراین، نمی‌توان گفت که این مطلب یک بررسی کامل است. در نتیجه، ما آن را یک برداشت اولیه از بررسی این تلفن می‌نامیم.

طراحی و صفحه‌نمایش

هندست شیائومی Poco F2 Pro یک تلفن بزرگ به حساب می‌آید و از یک پنل 6.67 اینچی استفاده می‌کند. همین موضوع باعث می‌شود که محصول جدید شیائومی کمی بزرگ و ضخیم به نظر برسد.

یک صفحه‌نمایش آمولد با رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل و پشتیبانی از فناوری +HDR10 با نسبت ابعاد 20:9 در جلوی تلفن قرار گرفته است. این پنل به لطف مکانیزم دوربین سلفی پاپ‌آپ دارای هیچ برش یا حفره‌ای نبوده و لذت استفاده از یک پنل تمام صفحه را به شما منتقل می‌کند. این پنل برخلاف اکثر تلفن‌های میان‌رده و پرچمدار امروزی تخت است.

شیائومی Poco F2 Pro

در بخش طراحی نیز این تلفن برای افرادی که دستان کوچکی دارند مناسب نبوده و این افراد برای فشار دادن دکمه‌های دستگاه باید کمی زحمت بکشند. مکان قرارگیری سنسور اثرانگشت زیر صفحه‌نمایش هم کمی بالاتر از مکان استاندارد است.

در بخش پایین تلفن یک پورت USB-C دیده می‌شود و یک جک 3.5 میلی‌متری هدفون هم در لبه بالایی میان‌رده شیائومی تعبیه شده است. شاید مکان قرارگیری این جک مناسب نباشد، اما اگر از هدفون‌های بی‌سیم استفاده می‌کنید، نیازی به آن نخواهید داشت.

مکانیزم پاپ‌آپ برای تشخیص چهره نیز کاربرد دارد و هنگام بالارفتن یا پایین آمدن آن یک چراغ LED چشمک‌زن روشن می‌شود. این دوربین می‌تواند در هنگام سقوط تلفن به سرعت داخل رفته تا از آسیب دیدن مکانیزم خود جلوگیری کند.

دوربین و باتری

اسمارت‌فون Poco F2 Pro شیائومی برای ثبت تصاویر از یک دوربین چهارگانه استفاده می‌کند. یک سنسور اصلی 64 مگاپیکسل، یک لنز التراواید 13 مگاپیکسل، یک لنز ماکرو 5 مگاپیکسل و یک ماژول تشخیص عمق 2 مگاپیکسل در مجموعه دوربین این تلفن حضور دارند.

سرعت فوکوس دوربین اصلی بسیار خوبی است و تصاویر نیز جزییات بسیار دقیقی دارند. تصاویر به نسبت روشن هستند و عمق میدان خوبی دارند. این عمق برای دوربین یک تلفن بسیار عالی است. ما حدس می‌زنیم که این موضوع به دلیل استفاده از سنسور تشخیص عمق باشد. در حالت کلی، بررسی‌های اولیه ما نشان می‌دهند که دوربین این تلفن کیفیت بسیار خوبی دارد.

شیائومی Poco F2 Pro

میان‌رده شیائومی از یک باتری 4700 میلی‌آمپر بهره می‌گیرد که در این بازه قیمتی یک رقم استاندارد است. این باتری در حالت تئوری می‌تواند تا یک روز پاسخگوی نیازهای شما باشد. در حالت عملی نیز ظرفیت باتری نیازهای ما را به راحتی تامین کرد و سرعت خالی شدن شارژ آن زیاد نبود.

این باتری از فناوری شارژ سریع 30 وات پشتیبانی می‌کند و توانایی رقابت با پرچمدارانی مانند وان پلاس 8 را دارد. در نتیجه، انتظار می‌رود که باتری Poco F2 Pro در کمتر از یک ساعت به طور کامل شارژ شود.

شیائومی Poco F2 Pro

مشخصات فنی و عملکرد

محصول جدید برند پوکو از تراشه قدرتمند اسنپدراگون 865 استفاده می‌کند و یکی از ارزان‌ترین تلفن‌هایی است که برای پردازش اطلاعات از این تراشه کمک می‌گیرد. Poco F2 Pro شیائومی در این بخش تلفن‌های گیمینگ بلک شارک 3 و نوبیا رد مجیک 5G را مورد حمله قرار می‌دهد. در کنار این تراشه یک رم با ظرفیت 8 گیگابایت قرار دارد. البته، نسخه مورد بررسی ما دارای 6 گیگابایت رم است.

ما این هندست را در بنچمارک گیک‌بنچ 5 مورد آزمایش قرار دادیم. تلفن مورد بررسی ما در بخش چند هسته‌ای 3367 امتیاز کسب کرد که بعد از اسمارت‌فون‌های آیفون 11 پرو مکس اپل و وان پلاس 8 در جایگاه سوم تلفن‌های مورد بررسی ما قرار می‌گیرد.

شیائومی Poco F2 Pro

انتظار می‌رود که این تلفن برای اجرای بازی‌های سنگین هم مناسب باشد، ولی ما آن را در این بخش آزمایش نکردیم و در بررسی‌های کامل خود به سراغ اجرای بازی‌ها می‌رویم.

Poco F2 Pro چینی‌ها از سیستم‌عامل اندروید 10 و رابط کاربری MIUI 11 شیائومی استفاده می‌کند. از جمله معایب رابط کاربری شیائومی می‌توان به نرم‌افزارها و تبلیغات اضافی آن اشاره کرد که کاربران را اذیت می‌کند. هرچند، راه‌حل‌هایی برای حل این معضل وجود دارند، اما به هرحال، رابط کاربری شیائومی این ضعف را دارد و نمی‌توان آن را انکار کرد. اگر شیائومی این مشکل را خودش حل کند، رابط کاربری MIUI می‌تواند به عنوان یک رابط زیبا و متنوع مورد پسند کاربران قرار بگیرد. چرا که این رابط مشکلات خاصی ندارد و تنها معضل آن همان موضوعی بود که گفته شد.

نتیجه‌گیری

Poco F2 Pro در بررسی‌های اولیه ما بسیار خوب ظاهر شد، اما باید دید که این خوب بودن در بررسی بلندمدت نیز رخ خواهد داد یا خیر. دوربین‌ها خوب به نظر می‌رسند و یک تراشه قدرتمند نیز درون تلفن قرار دارد. اگر هم پنل‌های تمام‌صفحه‌ و دوربین پاپ‌آپ را دوست دارید، شیائومی به سلیقه شما احترام گذاشته و از این طراحی بهره گرفته است.

هندست جدید شیائومی برای افرادی که دستان کوچکی دارند، کمی بزرگ است. بنابراین، اگر شما از آن دسته افرادی هستید که تلفن خود را با یک دست استفاده می‌کنید، این گوشی احتمالا برای شما مناسب نخواهد بود.

شیائومی Poco F2 Pro

ما نیز همانند سایر کاربران علاقه‌مندیم که شیائومی مشکل نمایش تبلیغات و نرم‌افزارهای اضافی در رابط MIUI را برطرف کند تا تجربه کاربری بسیاری خوبی را شاهد باشیم.

نقاط قوت:

  • طراحی تمام‌صفحه
  • مشخصات فنی عالی در مقایسه با قیمت

نقاط ضعف:

  • مشکل نمایش تبلیغات و نرم‌افزارهای اضافی در رابط کاربری MIUI
  • کیفیت نسبتا پایین تصاویر در هنگام زوم

 

نوشته بررسی گوشی شیائومی Poco F2 Pro: یک پرچمدار در پوست میان‌رده! اولین بار در اخبار تکنولوژی و فناوری پدیدار شد.