تاکید کمیسیون بهداشت بر حذف دفترچه های کاغذی تا پایان آبان ۱۴۰۰
نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس از بررسی درخواست نماینده مردم شاهین شهر در مورد اعمال ماده ۲۳۴ آئیننامه داخلی مجلس ( اجرای ناقص جزء «یک» بند (ج) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۳۹۹ موضوع حذف انواع دفترچههای کاغذی بیمه) از مسئولان بیمه سلامت و تامین اجتماعی خبر داد.
علی اصغر باقرزاده در تشریح دستور کار امروز ( سه شنبه، 17 فروردین ماه ) کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از بررسی درخواست حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مورد اعمال ماده ۲۳۴ آئیننامه داخلی مجلس شورای اسلامی ( اجرای ناقص جزء «یک» بند (ج) تبصره 17 قانون بودجه ۱۳۹۹ موضوع حذف انواع دفترچههای کاغذی بیمه) با حضور معاون درمان سازمان تامین اجتماعی و مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در نشست امروز این کمیسیون خبر داد و گفت: این سازمانها در برنامه ششم توسعه مکلف به حذف دفترچههای کاغذی تا پایان برنامه ششم شدند اما متاسفانه با وجودی که در سال آخر برنامه قرار داریم هنوز اجرایی و عملیاتی نشده است.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: بنابراین از مسئولان ذیربط دعوت کردیم تا گزارشی را از روند اجرای کار به کمیسیون ارائه کنند و همچنین موانع اجرا و چگونگی همکاری ما برای تسریع در روند کار مورد بررسی قرار گیرد.
وی ادامه داد: معاون درمان سازمان تامین اجتماعی و مدیرعامل سازمان بیمه سلامت توضیحاتی را در مورد روند اجرای مصوبه تاکنون ارائه و به تشریح مشکلات سد راه پرداختند.
نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس یازدهم ادامه داد: در قانون بودجه سال 1400 ارز یارانه ای4200 برای دارو و تجهیزات پزشکی حذف شد و یکی از دلایل آن نبود زیرساخت لازم برای پرونده و نسخه الکترونیک بود که در بودجه 1400 برنامه نه بندی را ذکر کردیم که در آن وزارت بهداشت مکلف شد تا 6 بتواند یکپارچه سازی نسخه الکترونیک را اعلام کند و تا آبان ماه سال جاری تمامی موارد از جمله استحقاق سنجی را عملیاتی کند.
باقرزاده یادآور شد: همچنین سازمان نظام پزشکی مکلف شد تا 3 ماه تمامی امضاهای الکترونیک پزشکان خصوصی و دولتی را داشته باشد حتی در بند آخر هم ذکر شد که هر دو ماه سازمان های مربوطه باید به کمیسیون بهداشت روند پیشرفت کار را توضیح دهند.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: تاکید کمیسیون در نشست امروز به سازمانهای بیمه سلامت و تامین اجتماعی این بود که طبق برنامه ششم توسعه و همچنین قانون بودجه باید حذف دفترچههای کاغذی را عملیاتی کنند تا پایان آبان ماه چیزی به نام دفترچه کاغذی نداشته باشیم.
وی ادامه داد: در نهایت با توجه به توضیحات مسئولان ذی ربط، فرصت یک هفتهای برای راستیآزمایی اظهارات آنها تعیین شد و چنانچه پس از گذشت یک هفته نماینده سوال کننده قانع نشود موضوع در کمیسیون رای گیری و به صحن علنی ارجاع می شود.