تراشه ی اسنپدراگون ۸۳۶ کار خود را با گوشی گوگل پیکسل ۲ آغاز می کند
تا به حال شایعاتی پیرامون تراشه ی کوالکوم اسنپدراگون ۸۳۶ منتشر شده اند؛ این پردازنده، قدرتمند تر از تراشه اسنپدراگون ۸۳۵ خواهد بود. این تراشه با همان CPU و GPU مشابه با اسنپدراگون ۸۳۵ همراه می شود اما قدرت پردازش آن بیشتر است.
قبلا شایع شده بود که تراشه اسنپدراگون ۸۳۶ برای اولین بار در گوشی گلکسی نوت ۸ سامسونگ قرار خواهد گرفت. اما گزارشات اخیر حاکی از آن هستند که گوشی گوگل پیکسل ۲ اولین دستگاهی خواهد بود که به این تراشه مجهز می شود. همانطور که می دانید، تراشه اسنپدراگون ۸۲۱ نیز کار خود را با گوگل پیکسل آغاز کرده بود. با این اوصاف باید انتظار داشته باشیم که تمامی گوشی های نیمه ی دوم سال نیز به این تراشه مجهز شوند. گوشی های شیائومی نوت ۳ و می میکس تا پایان سال ۲۰۱۷رونمایی می شوند. اگر این کمپانی تصمیم بگیرد که گوشی شیائومی می ۶ اس را راه اندازی کند، این احتمال وجود دارد که به اسنپدراگون ۸۳۶ مجهز شود.
وان پلاس یکی دیگر از شرکت هایی است که احتمالا از این تراشه استفاده خواهد کرد. این کمپانی در سال گذشته، گوشی وان پلاس ۳T را تنها ۶ ماه پس از راه اندازی وان پلاس ۳ معرفی کرد. این گوشی دقیقا به وان پلاس ۳ شباهت دارد، با این تفاوت که به تراشه اسنپدراگون ۸۲۱ مجهز شده و با دوربین بهتر و باتری بیشتر همراه است. بنابراین این احتمال وجود دارد که گوشی های وان پلاس ۵T و یا ۵ اس نیز از همین الگو پیروی کنند.
علیرغم اینکه تراشه اسنپدراگون ۸۳۶ ، تراشه ی پرچمدار نیمه ی دوم سال است، اما تا به حال در هیچ بنچمارکی دیده نشده است. هرچند که برخی اطلاعات مربوط به دو تراشه ی کوالکوم یعنی اسنپدراگون ۸۴۰ و ۸۴۵ به بیرون درز کرده اند.
اسنپدراگون ۸۴۵ تامین قدرت گوشی های هوشمند سال ۲۰۱۸ را به عهده خواهد داشت؛ احتمالا گوشی گلکسی اس ۹ سامسونگ یکی از دستگاه هایی است که با این تراشه همراه می شود. اسنپدراگون ۸۴۰، یک تراشه ی چهار هسته ای است که احتمالا در یکی از گوشی های هوشمند قرار می گیرد. اطلاعات دیگری درباره ی این تراشه ها در دست نیست.
.
منبع: gizmochina
مطلب تراشه ی اسنپدراگون ۸۳۶ کار خود را با گوشی گوگل پیکسل ۲ آغاز می کند برای اولین بار در وب سایت تکرا - اخبار روز تکنولوژی نوشته شده است.