تفاوت افراد برون‌گرا و درون‌گرا در هنگام صحبت کردن چیست؟

هنگامی که افراد گفتگو می‌کنند، به سختی می‌توانیم نوع شخصیتی آن‌ها را فاش کنیم. پژوهش جدید روانشناختی که روی بیش از 80 هزار نفر انجام شده است، نشان می‌دهد که ارتباطی کوچک اما قابل‌توجه‌ای بین انتخاب برخی از واژه‌های خاص با برون‌گرایی وجود دارد.

این مطالعه نشان داد که افراد برون‌گرا تمایل دارند در هنگام گفتگو کلماتی را بیان کنند که احساسات خوش‌بینانه‌تری را منتقل می‌کند (مانند شاد و عشق) و همچنین از کلماتی که به تعاملات جامعه اشاره دارند، استفاده کنند (مانند ما، صحبت کردن، به اشتراک گذاشتن و ملاقات کردن). در ادامه با آی‌تی‌رسان همراه باشید.

لین کیو (Lin Qiu)، روانشناسی در دانشگاه فناوری نانیانگ در سنگاپور است و در این باره اینچنین می‌گوید:

این اولین بار است که رابطه‌ای بین افراد برون‌گرا و تمایل آنها به استفاده از دو دسته کلمات شناسایی می‌شود.

مطالعات در طی سال‌ها نشان داده است که تعامل اجتماعی یکی از ویژگی‌های مهم در میان افراد برون‌گرا است. آن‌ها تمایل بیشتری به برقراری فضای شاد در اطراف افراد دیگر دارند. از طرف دیگر افراد درونگرا دوست دارند وقت را با خود سپری کنند و هنگام برقراری ارتباط با دیگران احساسات منفی بیشتری تجربه می‌کنند. مدت‌هاست که روان‌شناسان و تبلیغ‌کنندگان فکر می‌کنند که آیا این تمایزات با گفتگو کردن در ارتباط است.

تاکنون نتایج بسیار متفاوت بوده است، اما تحقیقات اخیر داده‌های بزرگ با استفاده از توییت‌ها، وبلاگ‌ها و مقاله‌های شخصی نشان داده که برونگرایی عموماً مربوط به استفاده از کلمات احساسی مثبت مانند “خوب” و کلماتی با تعامل اجتماعی مانند “ما” است.

اما نتایج این تحقیقات اکنون منتشر شده که به اندازه انتظار برخی از افراد نبوده است. محققان با استفاده از بیش از 80 هزار شرکت‌کننده توانستند میزان کلمات مورد استفاده در زمینه‌های مختلف و جمعیت‌های مختلف را در درون‌گراها و برون‌گراها مقایسه کنند.

این بررسی در مقایسه با افراد درونگرا نشان داد که برونگرایی فقط تا حدی مربوط به استفاده از کلمات اجتماعی‌تر است (با اندازه اثر 7.7 درصد)، و این رابطه صرف نظر از سن، جنسیت فرد یا اینکه با فرد به صورت رو در رو یا آنلاین صحبت می‌کند، نتایج را برآورد کرده است.

از طرف دیگر، کلمات احساسی مثبت تأثیر کمی قوی‌تری نشان دادند (6.9 درصد)، اما این بسته به زمینه بحث متفاوت بود. به عنوان مثال، افراد برونگرا در مکان‌های عمومی تمایل بیشتری به ابراز احساسات مثبت نسبت به احساسات خصوصی دارند. این مسئله نشان از آن دارد که آن‌ها در مکان‌هایی که تعامل اجتماعی بسیار رایج است، بسیار بی‌آلایش هستند.

یکی دیگر از یافته‌های جالب این است که برون‌گراها تمایل به استفاده از کلمات احساسی مثبت‌تری دارند، آن حتی در صورت واقعی بودن این موارد، نشان می‌دهد که افراد برون‌گرا در تلاشند تا تصویر اجتماعی بهتری از خود ارائه دهند.

نویسندگان این پژوهش گفته‌اند:

با افزایش تمایل به استفاده از داده‌های بزرگ برای پیش‌بینی شخصیت‌ها در یافته‌های ما، تحقیقات آینده برای کشف سایر روش‌های بررسی زبان‌شناختی و در پیش‌بینی‌های زبانی قوی‌تر برون‌گرایی استفاده خواهد شد.

به عنوان مثال، برخی از مطالعات اخیر نشان داده است که افراد برون‌گرا از زبان انتزاعی بیشتری استفاده می‌کنند، در حالی که افراد درونگرا زبان عینی و خاص را ترجیح می‌دهند. تحقیقات دیگر حاکی از آن است که برون‌گراها مستقیم‌تر سخن گفته و دقیق‌تر هستند، این در حالی است که افراد درونگرا تمایل دارند بیشتر به حاشیه بروند.

در این میان، مطالعات دیگر نیز در مورد استفاده از کلمات و ویژگی‌های شخصیتی برای یافتن ارتباطی بین آن‌ها تلاش کرده‌اند. به عنوان مثال، کلماتی که خودشیفتگی را نشان می‌دهند، در واقع شامل کلمه من نیستند. در همین حال، دانشمندان می‌گویند که استفاده از کلمه من نشان‌دهنده توجه به خود و احساسات منفی بیشتر است. اگرچه ضمایر شخصی مانند ما با ارتباط اجتماعی و نزدیکی بیشتر پیوند خورده است.

یافتن پاسخ اینکه چرا روانشناسان می‌خواهند بدانند که درون‌گراها و برون‌گراها از چه کلماتی در هنگام گفتگو استفاده می‌کنند، دشوار نیست؛ اما مراکز کسب و کار و آژانس‌های بازاریابی علاقه زیادی به یافتن این پاسخ دارند.

رابطه بین شخصیت و استفاده از کلمات به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا تبلیغات شرکت خود را در اختیار افراد خاص و مستعد قرار دهند. تنها چیزی که ممکن است به آن احتیاج داشته باشند، حضور آنلاین شخص در پشت تلفن است، که سپس از طریق نحوه صحبت کردن فرد و کاربرد لغات مختلف به شخصیت وی پی ببرند.

چنین ایده‌ای می‌تواند بازاریابی آنلاین را بسیار قدرتمند سازد و مصرف‌کنندگان بیشتری را به شرکت جلب کند. اما اگرچه این بررسی جدید ارتباطات کوچکی از برون‌گرا و نحوه گفتگوی آن‌ها پیدا کرده است، اما نشان می‌دهد که ممکن است نشانگرهای زبانی پیش‌بینی‌ کننده قوی ویژگی‌های شخصیتی نباشند، یا حداقل این کلمات درست نباشند. با پژوهش‌های بیشتر می‌توانیم به خوبی به نتایج بهتری برسیم.

نوشته تفاوت افراد برون‌گرا و درون‌گرا در هنگام صحبت کردن چیست؟ اولین بار در اخبار فناوری و موبایل پدیدار شد.