تقدیر سازمان ملل از ایران برای ترویج کاربردهای صنعت فضایی
رییس سازمان فضایی ایران در توییتی از تقدیر سازمان ملل از ایران برای ترویج کاربردهای صنعت فضایی کشور خبر داد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مرتضی براری دبیر شورای عالی فضایی و رئیس سازمان فضایی ایران در توییتی از تقدیر سازمان ملل از فعالیت های ایران برای ترویج برنامه های کاربردی صنعت فضایی خبر داد.
رییس سازمان فضایی کشور در این توییت آورده است: وقتی ترامپ صنعت فضایی ایران را تحریم میکند و در سازمان ملل متحد از ایران به خاطر ترویج کاربردهای فضایی تشکر و تقدیر میشود، یکجانبهگرایی آمریکایی بیشتر عیان میشود.
امروز در سازمان ملل از فعالیتهای ایران برای ترویج برنامههای کاربردی صنعت فضایی تقدیر شد.
همچنین مرتضی براری در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، با اشاره به تعویق در پرتاب ماهواره ظفرکه قرار بود اواخر هفته قبل انجام شود،گفت: برای آنکه بدون هیچ گونه مشکلی ماهواره ظفر توسط ماهوارهبر سیمرغ در مدار ۵۳۰ کیلومتری قرار بگیرد زمان پرتاب آن که اعلام شده بود آخر هفته قبل انجام می شود با تعویق انجام خواهد شد، درواقع این تأخیر برای این است که سرعت فدای دقت نشود.
وی افزود: ماهواره ظفر طی چهار ماه گذشته تستهای آزمایشی خود را توسط هشت تیم متخصص از دانشمندان ایرانی پشت سر گذاشته و هیچگونه مشکلی برای قرار گرفتن در مدار ندارد.
براری تصریح کرد: ماهواره ظفر دارای توان تصویربرداری، مخابراتی و همچنین جمعآوری سیگنالهای فضایی است.
ماهواره ظفر کاملا یک ماهواره عملیاتی است
رئیس سازمان فضایی اضافه کرد: یکی دیگر از تفاوتهای ماهواره ظفر و با ماهواره نوید این است که ماهواره ظفر کاملا یک ماهواره عملیاتی بوده که با قرار گرفتن آن در مدار امیدواریم بتوانیم خدماتی را به جامعه ارائه دهیم.
شناسایی محلهای حاصل خیز برای گسترش حوزه کشاورزی
وی افزود: ماهواره دارای خدمات مختلف برای حوزه های اقتصادی ، اجتماعی و حتی تا حدودی سیاسی است زیرا یکی از خدمات ماهواره شناسایی محلهای حاصل خیز برای گسترش حوزه کشاورزی و تولید محصولات اساسی برای کشور است در واقع ماهواره ظفر کاربرد عمومی دارد و در آیندهای نزدیک همه بخشهای مهم علمی ، فناوری ، زیست محیطی هم با استفاده از خدمات این محصول ملی شاهد تغییر و تحول می شوند.
ماهواره ظفر در ابعاد ۷۰ در۷۰ طراحی شده است
براری تصریح کرد: بدون شک در حوزه علمی و فناوری در مدت زمان کوتاهی با پیشرفتهای متنوعی روبرو خواهیم بود چراکه ماهواره میتواند جواب بسیاری از پرسشها یا مسائل مربوط به موضوعات مختلف را بدهد. ماهواره ظفر در ابعاد ۷۰ در۷۰ طراحی شده که هدف آن پس از پرتاب ، دیتاگیری و ارسال اطلاعات به زمین است.