تلویزیون اینترنتی امسال تجاری نشود دیگر نخواهد شد

معاون فنی شرکت «آی‌سیما» گفت: هزینه‌های زیادی که برای تلویزیون اینترنتی کردیم هنوز بی‌نتیجه مانده و اگر نتوانیم این سرویس را تا سال جاری تجاری سازی کنیم، دیگر امکان اجرایی شدن آن وجود نخواهد داشت.
 
«حسن جُند» با بیان اینکه آی‌سیما نخستین ارائه‌دهنده‌ خدمات IPTV مبتنی بر اینترانت در ایران است، اظهار داشت: این رسانه، با استفاده از پروتکل اینترنت و زیرساخت مخابراتی مجموعه‌ وسیعی از رسانه‌ها و سرگرمی‌ها را در اختیار قرار می‌دهد.
وی افزود: تاکنون تجهیزات مورد نیاز برای سرویس‌دهی آی‌پی مدیا (ipMedia) در هفت استان تهران، آذربایجان‌شرقی، یزد، اصفهان، گلستان، خراسان‌ رضوی و قزوین به صورت پایلوت آماده ارائه سرویس شده است.
 
او گفت که این سرویس برای مشترکان ویژه (VIP) در استان‌های تهران و یزد راه‌اندازی شده است.
معاون فنی شرکت آی‌سیما با بیان اینکه راه‌حل فنی ارایه‌ این سرویس به‌طور کامل با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان داخلی و شرکت‌های معتبر خارجی تهیه شده‌ است، عنوان کرد: تمامی واحدهای مورد نیاز اعم از بازاریابی، فروش، نصب، توسعه و مرکز عملیاتی شبکه، پژوهش و تهیه‌ هدفمند محتوا، تبلیغات، پاسخگویی به مشترکان، امور قراردادی و غیره در داخل شرکت مستقر شده و به ارایه سرویس می‌پردازند.
 
جُند با بیان اینکه در سه سال گذشته 30 میلیارد تومان برای این پروژه ملی هزینه کرده‌ایم، تصریح کرد: باید هماهنگی‌های لازم بین ارگان‌های ذی‌ربط این پروژه یعنی مخابرات، صداوسیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گیرد ولی متاسفانه تاکنون هنوز نتوانستیم این موضوع را تجاری کنیم و مجوزهای لازم به ما داده نشده است.
 
وی افزود: علی‌رغم هزینه زیادی که برای این موضوع کرده‌ایم هنوز اقدامات صورت‌گرفته بی‌نتیجه باقی مانده است؛ با بیش از 100 شرکت داخلی هم مذاکرات مرتبط را انجام داده‌ایم که آماده راه‌اندازی سرویس هستند.
معاون فنی آی‌سیما در عین حال عنوان کرد: اگر نتوانیم این سرویس را در سال جاری، تجاری‌سازی کنیم متاسفانه باید بگویم که دیگر امکان اجرایی شدن آن وجود نخواهد داشت. ما رقیب هیچ کس نیستیم و بدون شک با آغاز به‌کار IPTV که به عنوان پروژه ملی مطرح است، برای همه بخش‌های مرتبط درآمدزایی می‌شود.