تمام شیوه های حل مشکل بلوتوث در ویندوز ۱۰
وقتی بلوتوث در ویندو ۱۰ کار نمی کند، یک مشکل بزرگ سخت افزاری یا نرم افزاری رخ داده که باید رفع شود. به هر حال ما با بررسی هایی که داشته ایم گاهی متوجه شده ایم که فعال سازی بلوتوث در ویندوز ۱۰ می تواند کمی با خطا مواجه شود و مشکل ایجاد کند. پس لازم است که نحوه فعال کردن بلوتوث در ویندوز ۱۰ را یاد بگیرید. با کمک یاد گرفتن نحوه فعال کردن بلوتوث در ویندوز ۱۰ یاد می گیرید که چطور دیوایس ها را بدان کانکت کنید.
اما در ادامه این مطلب به راه حل هایی می پردازیم که به شما کمک می کند مشکل های مرتبط با کار نکردن بلوتوث در ویندوز ۱۰ را به شما نشان می دهد و در درفع آن می کوشد.
ابتدا ببینید بلوتوث در ویندوز ۱۰ در حال اجراست یا نه
وقتی که با مشکل کار نکردن بلوتوث در ویندوز ۱۰ مواجه می شوید باید اول این را بررسی کنید که آیا این سرویس در حال اجرا است و کار نمی کند یا به طور کلی سرویس دهی نمی کند! شاید درک این دو موضوع با هم کمی مشکل باشد اما مهم به کار گیری این راه حل است.
برای تست این موضوع کلید های Win + R را با هم بگیرید
عبارت services.msc
را در کادر مورد نظر بنویسید و بعد اینتر را بزنید.
با این کار، ابزار Windows Services باز می شود. در این قسمت به دنبال سرویس Bluetooth Support Service باشید.
با مشاهده این سرویس دقت کنید که عبارت Running در آن مشاهده می شود یا نه. اگر این عبارت را می بینید بدین معنی است که بلوتوث در ویندوز ۱۰ در پس زمینه در حال اجرا است.
اگر عبارت در حال اجرا را نمی بینید روی همین سرویس راست کلیک کنید و گزینه Start را انتخاب کنید. با این کار سرویس در حال اجرا در می آید.
اگر می خواهید تنظیمات را به گونه ای ست کنید که، به شما این اجازه را بدهد که به محض روشن کردن سیستم در استارتاپ، سرویس مورد نظرتان فعال شود و در حال اجرا باشد، روی همان سرویس راست کلیک کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید. ( در عکس بالا این گزینه برجسته تر است )
در صفحه ای که باز می شود، به بخش Startup Type بروید و در مقابل آن منوی کشویی را باز کنید و عبارت Automatic را انتخاب کنید. تمام این موارد در تب اول یعنی general قرار دارد.
در نهایت روی ok کلیک کنید.
حذف و اضافه کردن دیوایس برای حل مشکل بلوتوث در ویندوز ۱۰
گاهی اوقات مشکل بلوتوث در ویندوز ۱۰ به راحتی قابل حل است تنها اگر شما صرفا رویکردتان، دیوایسی باشد که می خواهید به سیستم با کمک بلوتوث وصل کنید.
در چنین حالتی، بلوتوث در ویندوز ۱۰ فعال است، اما به دستگاهی که شما می خواهید، وصل نمی شود. اصطلاحا در چنین شرایطی re-pairing باید صورت گیرد.
برای شروع کار، باید به کنترل پنل بروید. این کار از طریق استارت منو انجام می شود.
وقتی که کنترل پنل باز شد، به دنبال Devices and Printers. باشید.
در این صفحه به دنبال بخش Bluetooth device باشید. وارد این بخش که شدید دیوایس مورد نظرتان را پیدا کنید. احتمالا نام خود دیوایس تان نوشته شده باشد یا نوع آن را نمایش داده باشد.
روی دیوایس مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Remove Device را انتخاب کنید.
وقتی که دیوایس مورد نظر ریمو و حذف شد، حالا نوبت به افزودن دیوایس می شود. برای این کار روی گزینه Add Device کلیک کنید. این گزینه در بالای صفحه و در نوار ابزار قرار دارد. بعد طبق دستورالعمل های ویندوز ۱۰، دیوایس را به سیستم معرفی و بیفزایید.
با این کار باید مشکل کار نکردن بلوتوث در ویندوز ۱۰ حل شود.
اما اگر باز هم مشکل به قوت خود باقی است این بار باید خود دیوایس تان را به زحمت بیندازید.
اجازه دهید دیوایس تان خودش ویندوز ۱۰ تان را پیدا کند
گاهی اوقات سرویس بلوتوث شما به خوبی در حال اجرا است و دستگاه هایی هم بدان متصل است. اما هنگامی که می خواهد عملیات اسکن را انجام دهد، قادر به شناسایی برخی دیوایس ها نیست. در چنین شرایطی خوب است که خود دستگاه را وادار کنید تا ویندوز ۱۰ را شناسایی کند.
برای انجام این کار، سیستم خود را در بخش Devices and Printers پیدا کنید.
روی آن راست کلیک کنید و Bluetooth Settings را انتخاب کنید.
با این کار، پنجره ای به نام Bluetooth Settings باید باز شود. در این زمان، عبارت Allow Bluetooth devices to find this PC را پیدا کنید و تیک آن را بزنید.
در نهایت روی اوکی کلیک کنید تا تنظیمات اعمال شوند.
این انتخاب به دیوایس های جانبی کمک می کند تا بتوانند سیستم تان را ببینند.
بدین ترتیب، می توانید عملیات اسکن کردن، و جفت شدن را از طریق دیوایس تان انجام دهید و به دستگاه اجازه دهید تا ویندوز ۱۰ تان را پیدا شود و کانکت شود.
Update ،Rollback یا Reinstall درایور بلوتوث
گاهی اوقات متوجه عملکرد نا درست بلوتوث در ویندوز ۱۰ می شویم و علت آن چیزی جز کم توجهی به درایور نیست. درایور ها گاهی نیاز به بروز رسانی دارند تا به بهترین شکل ممکن کار کنند.
یکی از روش های توصیه شده برای بروز رسانی درایو های سخت افزاری نظیر بلوتوث این است که از طریق، وب سایت سازنده، و شرکت های ارائه کننده دیوایس ها، درایور ان را بروز رسانی کنید.
گاهی اوقات نیز، با کمک، حذف درایور و نصب مجدد آن مشکل اتصال به بلوتوث در ویندوز حل می شود.
برای دنبال کردن این دو راه حل، Device Manager بهترین مکانی است که باید از آن استفاده کنید.
چطور باید از Device Manager استفاده کنیم؟
برای شروع کار، وارد استارت منو در ویندوز ۱۰ شوید و Device Manager را بنویسید و از خروجی، روی عبارتی با همین نام کلیک کنید.
وقتی که وارد شدید، درایو ها و آداپتورهای مختلف را می بینید.
درایور بلوتوث خود را پیدا کنید و روی ان راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید:
در پنجره ای که باز می شود، تب های مختلفی را مشاهده می کنید. از این میان به تب Driver بروید.
در این مکان شما می توانید سه عملیات مختلف زیر را روی بلوتوث خود اعمال کنید:
- uninstall
- rollback
- update
بدین ترتیب عملیات ها را روی سیستم خود انجام دهید. به نظر می رسد rolback چیزی شبیه به همان عملیات رفرش سازی است. در عین حال آخرین گزینه ای که پیش روی شما است uninstall است. با این گزینه، می توانید درایو را کاملا از حالت نصب خارج کنید و با یک بار ریستارت کردن سیستم، با بالاآمدن مجدد ویندوز، عملیات پیدا کردن درایور و نصب آن را به خود ویندوز بسپارید.
مشکل حل شد یا نه؟ یک راه حل دیگر باقی است:
از عیب یاب اتوماتیک ویندوز ۱۰ برای حل مسائل مربوط به بلوتوث استفاده کنید
عیب یاب اتوماتیک ویندوز، Windows Hardware Troubleshooter نام دارد. وقتی که دیگر هیچ راه حلی ندارید لاجرم باید دست به دامان این سرویس شوید.
برای فعال کردن سرویس عیب یاب ویندوز، Troubleshooter را در استارت منو جستجو کنید.
روی این گزینه کلیک کنید و بعد Hardware and Sound را انتخاب کنید. در این قسمت شماری از امکانات و شرایط ارائه شده است که از میان تمام آن ها باید گزینه Hardware and Devices را انتخاب کنید.
دستورالعمل ها را یکی یکی طبق آن چه که ویندوز می خواهد دنبال کنید و در نهایت مدتی صبر کنید تا عملیات عیب یابی صورت گیرد.
اگر ویندوز در چنین شرایطی پیشنهادی نداشت و از پیدا کردن مشکل عاجز بود، می توانید سیستم خود را نزد خدمات کامپیوتری معتبر ارائه کنید تا رجیستری ویندوز تان را چک کند و بررسی کند که آیا به اشتباه کدی یا چیزی مرتبط با بلوتوث تغییر یافته یا نه. در ادامه هم می توانید حتی اگر با مراجعه با متخصص مساله حل نشد، یک بار ویندوز را مجددا نصب کنید یا عیب یابی و تعمیر کنید. این گونه می توانید کمک کنید تا سیستم فایل های خراب را اصلاح کند.
در این باره دیدگاه های خود را به همراه تجربیات تان از حل مشکل بلوتوث در ویندوز های مختلف مخصوصا ویندوز ۱۰ را در بخش نظرات بنویسید.
نوشته تمام شیوه های حل مشکل بلوتوث در ویندوز ۱۰ اولین بار در گويا آی تی پدیدار شد.