توضیح اسنپ درباره ممنوعیت استفاده از Waze؛ دال جایگزین ویز!
مقام قضایی کشور از ممنوعیت استفاده از ویز برای تاکسیهای اینترنتی خبر داد. گفتنی است اپلیکیشن ایرانی دال جایگزین آن خواهد شد!
ممنوعیت استفاده از ویز برای تاکسی های اینترنتی فعال در کشور، از تاریخ ۳۰ آبان ماه جاری اجرایی خواهد شد و تاکسیهای اینترنتی موظف هستند که دیگر از این اپلیکیشن استفاده نکنند.
در ادامه خبر ممنوعیت استفاده از ویز برای تاکسیهای اینترنتی، تاکسییابها نیز طی اطلاعیهای از رانندگان خود خواستند تا دیگر برای مسیریابی از این اپلیکیشن استفاده نکنند.
توضیح اسنپ در مورد ممنوعیت استفاده از ویز
شرکت اسنپ در مورد ممنوعیت استفاده از ویز اعلام کرد که براساس دستور دادستانی کل کشور، از تاریخ ۳۰ آبان هیچکدام از سرویسهای اینترنتی حملونقل، اجازه استفاده از ویز را ندارند. در این راستا سامانه هوشمند حملونقل اسنپ توضیحاتی را جهت تنویر افکار عمومی به شرح زیر منتشر کرده است.
بنابر دستور دستگاه قضایی کشور، ممنوعیت استفاده از ویز از ساعت ۲۴ روز ۳۰ آبان اجرایی خواهد شد و تمام سرویسهای اینترنتی حملونقل نیز موظفند از ارائه خدمات به رانندگانی که در سفرهای خود از مسیریاب ویز استفاده میکنند خودداری نمایند. قانون ممنوعیت استفاده از ویز برای تمام سرویسهای اینترنتی درخواست خودرو، یکسان است.
شرکت اسنپ نیز از این پس در راستای اجرای قانون ممنوعیت استفاده از ویز ، از ارائه خدمات به رانندگانی که از این اپلیکیشن مسیریاب در گوشی خود استفاده میکنند، خودداری خواهد کرد، زیرا امری غیرقانونی است.
لازم به ذکر است که اسنپ هیچگاه حریم خصوصی کاربرانش را نقض نکرده و همیشه تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است. بنابراین لازم است تا کاربران اسنپ نیز قانون ممنوعیت استفاده از ویز را بپذیرند، همانطور که سایر قوانین عضویت در این سامانه را پذیرفتهاند. تمامی رانندگان متعهد به رعایت قوانین اسلامی، شرعی، اخلاقی و اجتماعی جمهوری اسلامی ایران هستند.
در مورد ممنوعیت استفاده از این اپلیکیشن مسیریاب، اسنپ اعلام کرد که مراجع قانونی، سرویسهای اینترنتی حملونقل را مجری خود قرار دادهاند و بنابراین ادامه خدماترسانی به کاربران، به تبعیت از این دستور بستگی دارد.
از زمانی که خبر ممنوعیت استفاده از ویز منتشر شده است، اسنپ چندین بار در این زمینه از طریق کانالهای ارتباطی خود، اطلاع رسانی لازم را انجام داده است. اسنپ در ادامه به ناچار مجبور شده است تا این اپلیکیشن را غیرفعال نماید. زیرا تعدادی از رانندگان به ممنوعیت استفاده از ویز توجهی نداشته و به استفاده از این اپلیکیشن مبادرت ورزیدهاند.
اسنپ از تمامی همراهان خواست تا دستور قضایی مبنی بر ممنوعیت استفاده از ویز را جدی گرفته و از آن تبعیت کنند و به این ترتیب مانع ایجاد هر گونه خللی در کارکرد اپلیکیشن اسنپ شوند.
اسنپ در پایان اعلام نمود که همواره در تلاش است تا بهترین تجربه سفر را برای همراهان و مسافران خود رقم بزند و در حال بررسی است تا بتواند از روشهای جایگزین برای سهولت مسیریابی استفاده کند.
مسیریاب دال جایگزینی ایرانی برای ویز
خبر ممنوعیت استفاده از اپلیکیشن Waze، رونمایی و عرضه مسیریاب صوتی ایرانی دال را به همراه داشت. این اپلیکیشن ویژگیهای منحصربهفردی دارد و با هدف جایگزینی ویز عرضه شده است.
ممنوعیت بهرهمندی از ویز این فرصت را برای برنامهنویسان و تولیدکنندگان اپلیکیشنهای بومی فراهم کرد تا از نبود این رقیب قدرتمند استفاده کنند و اپلیکیشنی جدید و مشابه ویز را توسعه دهند.
این اپلیکیشن توسط تعدادی از پژوهشگران دانشگاه شریف پیادهسازی شده است که قابلیت صوتی نیز دارد و تحت نام دال طراحی و ارائه گردیده است.
مجموعهی دال، بر این اساس که کاربران ایرانی به اپلیکیشن مسیریاب فارسی نیاز دارند و همچنین به این دلیل که فعالیت شرکتهای ارائهدهندهی تاکسی اینترنتی، گسترش پیدا کرده است، در بهمنماه ۱۳۹۵ فعالیت خود را آغاز کرد.
این مجموعه تمرکز خود را بیشتر بر روی ارائهی سرویسهای مکانمحور با قابلیت مسیریابی صوتی به زبان فارسی قرار دادهاند.
این اپلیکیشن از ابتدای مهرماه سال جاری، جدیدترین برنامهی بومی فعال در حوزه مسیریاب صوتی شناخته شد و در فرصتی کم توانست حدود ۱۰ هزار کاربر را جذب نماید.
از جمله ویژگیهای مهم این نقشهیاب میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- دارا بودن نقشه کاملا فارسی
- نمایش لحظهای ترافیک جادهها و خیابانها
- قابلیت جستوجو بین مکانها
- انجام مسیریابی بر اساس اطلاعات لحظهای ترافیک شهری
- داشتن قابلیت اعلام زمان تقریبی رسیدن به مقصد در طول مسیر و بر اساس ترافیک لحظهای مسیر باقیمانده
- دارا بودن راهنمای صوتی و هدایت راننده در طول مسیر با زبان فارسی
- امکان نمایش موقعیت لحظهای خودرو روی نقشه و هماهنگی با مسیر تعیینشده
- انتخاب و ذخیره مکانهای مختلف بهعنوان علاقهمندی و امکان مسیریابی مستقیم از سایر نرمافزارهای تاکسییاب.
اپلیکیشن دال دارای ویژگیهایی مهم و کاربردی است و فقط با انتخاب مقصد، مسیرهای متعددی را بررسی میکند و متناسب با فاصله و میزان ترافیک، بهترین مسیر را به کاربر پیشنهاد میدهد. همچنین برای استفاده از این اپلیکیشن نیازی به استفاده از فیلترشکن نیست.
با این اپلیکیشن، دغدغهی مسئولان دربارهی بهاشتراکگذاری موقعیت مکانی کاربران با اپلیکیشنهای خارجی نظیر ویز نیز برطرف شده است.
.
بیشتر بخوانید:
- اسنپ: برای مسیریابی از گوگل مپ استفاده کنید
- اپلیکشین Waze به دستور مقامات قضایی از کافه بازار حذف شد
- هک تاکسی اینترنتی اوبر
مطلب توضیح اسنپ درباره ممنوعیت استفاده از Waze؛ دال جایگزین ویز! برای اولین بار در وب سایت تکراتو - اخبار روز تکنولوژی نوشته شده است.