خدمات UPS
نت وب
به منظور بهترین کاراآیی دستگا ههای الکترونیکی و سیستم های صنعتی و برای جلوگیری از به وجود آمدن مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری سیستم های موجود و برای پیشگیری از خرابی دستگاه یو پی اس و مشکلات مربوط به تعمیرات آن و نداشتن سیستم برق اضطراری در زمان تعمیر بهترین روش برای جلوگیری از موارد موجود سرویس دوره ای سیستم های یو پی اس می باشد. بخش خدمات پس از فروش شرکت نت وب به عنوان یکی از بازوهای قدرتمند شرکت نقش بسیار کلیدی در برآورده نمودن خواسته های مشتریان در زمینه خدمات UPS ، نصب و تهیه دستگاههای فروخته شده به مشتریان را دارد. که در نهایت فعالیت های این بخش تاثیر مستقیم در نام آور شدن شرکت داشته و خواهد داشت. یکی از اهداف مهم خدمات پس از فروش شرکت فیام صنعت کم کردن زمان سرویس دهی به مشتریان در راستای بالا بردن رضایت آنها می باشد و به منظور دستیابی به این هدف بزرگ راهکارهای مختلفی ترسیم و انجام گردیده است. و در همین راستا بهترین امکانات را با توجه به ویژگی های مشتری و نیازهای قبل و بعد از فروش از قبیل آموزش کامل محصولات مشاوره قبل از خرید دستگاه یو پی اس و گارانتی محصولات به مدت سه سال ارائه می نماید.
خدمات نت وب
قطع ناگهانی برق باعث اختلال در اکثر فعالیتهای تجاری شده و در برخی موارد امکان ادامه آن را کاملاً از بین میبرد. شرکتهای بسیاری را می توان نام برد که در اثر پیامدهای حاصل از قطع برق ورشکست شدهاند. تنها قطع برق شهر اثرات مخرب به همراه ندارد، بسیاری از دستگاههای الکتریکی نسبت به نارسائیهایی مانند افت لحظهای ولتاژ، افت طولانی مدت ولتاژ، ولتاژهای لحظهای بالا، نویز و تغییرات فرکانس در منبع تغذیه خود حساس هستند. به اینگونه بارها اغلب ”بارهای حساس“ گفته میشود زیرا عملکرد مداوم آنها برای فعالیت تجاری یک شرکت، حائز اهمیت است.
چرا برق اضطراری (UPS) نیازی ضروری می باشد؟
برخی از سیستم های حساس و مهم در منازل و اماکن عمومی یا در ادارات و کارخانهها باید هنگام قطع برق شهر به طریقی از یک منبع تغذیه دیگر استفاده کنند و به کار خود ادامه دهند. منابع تغذیهای که وظیفه تامین برق را در هنگام قطع برق شبکه به عهده دارند ” منابع تغذیه اضطراری” نامیده میشوند. منابع تغذیه اضطراری بسته به نوع سیستم مورد تغذیه، خصوصیات متفاوتی دارند. برخی از منابع برق اضطراری که از باتری برای تولید انرژی الکتریکی استفاده میکنند، فقط قادرند برای مدت محدودی (بسته به مقدار مصرف سیستم مورد تغذیه) برق آنرا تامین نمایند، ولی برخی دیگر قادرند به مدت نامحدودی تا زمان وصل شدن مجدد برق شهر، برق اضطراری را تامین کنند. اینگونه سیستمها دارای موتور مکانیکی و ژنراتور میباشند و تا زمانی که سوخت موتور مکانیکی تامین شود میتوانند برق اضطراری را تامین نمایند. خصوصیت دیگری که منابع تغذیه اضطراری را از یکدیگر متمایز میکند مدت زمانی است که طول می کشد تا بعد از قطع شدن برق شبکه، برق اضطراری وصل شود. برخی از سیستمها قادرند بدون تاخیر بعد از قطع برق شهر در عرض چند میلی ثانیه برق اضطراری را وصل نمایند. اینگونه منابع تغذیه اضطراری که معمولا انرژی خود را از باتری تامین میکنند در مکانهایی مانند اتاق عمل، اتاق کامپیوتر، سیستمهای نظامی و … مورد استفاده قرار میگیرند. در مقابل سیستمهایی که از موتور مکانیکی و مولد برای تولید برق اضطراری استفاده میکنند بدلیل اینکه موتور مکانیکی برای راه اندازی نیازمند زمان است دارای تاخیر در وصل برق اضطراری خواهند بود. لذا با توجه به خصوصیات و نیاز محل مورد استفاده یکی از این سیستمها یا ترکیبی از هر دو نوع ممکن است استفاده گردد.
برق اضطراری سیستم های ایمنی و حفاظتی
در سیستمهای ایمنی و حفاظتی نظیر سیستم اعلام حریق و سیستم تلویزیون مداربسته یا سیستم اعلام سرقت برق اضطراری جزو ضروریات سیستم بوده و بسیار مهم می باشد. معمولا چون ولتاژ تغذیه این سیستم ها ولتاژ پایین ” DC “و در حدود ۶ تا ۱۲ ولت می باشد لذا در خود تابلوی اصلی سیستم محلی برای باتریهای اضطراری در نظر می گیرند. این باتریها به مدار الکترونیکی تابلو وصل می گردند و در زمان وجود برق شهر توسط سیستم شارژ و آماده نگه داشته می شوند و هنگام قطع برق شبکه بدون تاخیر وارد مدار شده و برق اضطراری سیستم را تامین می نمایند. مدت زمان تامین برق اضطراری بستگی به ظرفیت باتریهای مورد استفاده و مصرف سیستم دارد. مشخصات باتری مورد نیاز معمولا در راهنمای پانل اصلی ذکر می گردد. در صورت طولانی شدن زمان قطع برق شهر در اینگونه سیستمها باید قبل از اینکه شارژ باتری پایین بیاید و باتری کارآیی خود را از دست بدهد آنرا با باتری پر تعویض نمود. برخی از انوع باتری های مورد استفاده در این سیستمها را در زیر مشاهده می نمایید:
- Dry-battery-ups: باتریهای اسیدی آب بندی شده (این نوع باتریها که به آنها خشک نیز می گویند نیاز به نگهداری ندارند)
- Nickel—cadmium-batteries: باتریهای نیکل – کادمیم (این باتریها نسبت به باتریهای اسیدی دارای حجم کمتری بوده و قابل شارژ نیز می باشند)
برق اضطراری برای کامپیوترها
برای کامپیوترها و سایر دستگاههایی که در صورت قطع برق امکان از دست رفتن اطلاعات در آنها وجود دارد یا برای مواردی مانند تجهیزات اتاق عمل که نیاز به اعمال برق اضطراری به سیستم بدون تاخیر می باشد از منابع تغذیه اضطراری بدون تاخیر (Uninterruptable Power Systems) (UPS) استفاده می گردد. در “UPS”ها برق باتریها توسط مدار اینورتر به ولتاژ ۲۲۰ ولت “AC” تبدیل می گردد و در صورت قطع برق شهر در عرض چند میلی ثانیه در اختیار سیستم قرار می گیرد. “UPS” در توانهای متفاوتی نظیر ۳۰۰- ۷۰۰ -۱۰۰۰ – ۶۰۰۰ ولت آمپر ساخته می شوند و باید با توجه به تعداد و مصرف دستگاههایی که باید تغذیه شوند “UPS” با توان مناسب را انتخاب نمود. البته علاوه بر محدودیتی که توان خروجی “UPS” در تعداد دستگاههای مورد تغذیه ایجاد می کند محدودیتی نیز در زمان تغذیه دستگاه ها وجود دارد. هرچه ظرفیت باتریها بیشتر باشد مدت طولانی تری می توان دستگاه ها را تغذیه کرد . باتریها بطور جداگانه یا در کابینتهای خاصی (Battery Pack) قرار میگیرند و به ترمینال ورودی ” DC ” در پشت “UPS” وصل می شوند. “UPS”ها با ولتاژ ۴۸ , ۲۴ , ۱۲ V DC تغذیه می شوند . برای ولتاژ ۲۴ ولت دو باتری ۱۲ ولت و برای ۴۸ ولت ۴ باتری کاملا یکستان را با هم سری کرده و به “UPS” وصل می کنند. معمولا “UPS” ها دارای تنظیم کننده اتوماتیک ولتاژ (Automatic Voltage Regulation) (AVR) می باشند تا در هنگام وجود برق شبکه عمل تثبیت ولتاژ را نیز در محدوده مشخصی انجام دهند. مقدار محدوده تثبیت ولتاژ معمولا بصورت درصد در مشخصات فنی “UPS” ذکر می گردد. هنگامی که ولتاژ ورودی پایین است “AVR” ولتاژ را پایین می آورد (BUCK) در “UPS” های جدید یک پورت RS232 وجود دارد که در پشت “UPS”قرار می گیرد و از آن جهت اتصال به کامپیوتر استفاده می شود . بعد از وصل کردن “UPS” به کامپیوتر می توان با نرم افزار ارائه شده به همراه آن تنظیمات مربوطه را انجام داد. کانکتور اتصال به برق شهر نیز در پشت “UPS” قرار می گیرد و خروجیهای برق ۲۲۰ ولت از پریزهای پشت “UPS” گرفته می شود.
یو پی اس – UPS
یک “UPS” خانگی در توانهای ۴۰۰ و ۶۰۰ و ۱۰۰۰ ولت آمپر و اتصالات پشت “UPS”
در پانل جلوی ” UPS “معمولا نشانگرهای زیر وجود دارد:
- نشانگر مقدار شارژ باتری
- نشانگر مقدار بار
- نشانگر اضافه بار
- نشانگر اضافه ولتاژ در شبکه
- نشانگر استفاده از برق باتری
- نشانگر استفاده از برق شبکه
- نشانگر تعویض باتری
- نشانگر کم بودن ولتاژ در شبکه
- دگمه خاموش
- دگمه روشن و تست
مشکلات موجود در برق شهر
- نوسانات شدید لحظهای: (Spikes)
- نویزهای الکتریکی: (Noises)
- اضافه ولتاژهای لحظهای: (Surges)
- افتهای طولانی ولتاژ: (Brownouts)
- افتهای لحظهای ولتاژ: (Sags)
- قطع برق شهر: (Blackout)
- نوسانات فرکانسی: (Frequency Variation)
- زمان سوئیچینگ گذرا: (Switching Transient)
- هارمونیکها: (Harmonics)
چرا باید از یو پی اس استفاده کنیم
برای اکثر روندهای تجاری پیشرفته و مدرن امروزی، سیستمهای یو پی اس بیشتر از یک گزینه الزامی میباشند. به هر حال، اگرچه نیاز به حفاظت باتری به نسبت UPS، برای کاربران محدودیتهای پیشبینی شده در بودجهبندیشان را ایجاد کرده، باعث فشار روی افراد تازهکار هم شده است. خوشبختانه پیشرفت در تکنولوژی نیمهرساناها در موقعیتشناسی قطعهی UPS مفید واقع شده است. این به کاربر اجازه میدهد که به حفاظت نیروی مورد نیاز خود به صورت موثر به نسبت روندهای احتمالی قبلی دست پیدا کند. Mike Elm، مدیر فروش فنی UPS بیان میکند که چرا UPS بهترین انتخاب برای کاربردهای تجاری امروزی میباشد.اولین کامپیوترهای تجاری مجلل و بزرگ بودند زیرا فعالیتهای خودکار را انجام میدادند که قبلاً با دست انجام میشد ـ و میتوانستند دوباره به صورت دستی انجام گیرند اگر کامپیوتر با اشکال روبرو میشود. برعکس بسیاری از سازمانها، حالا به صورت کامل به تجهیزات ICTشان و عدم وجود قطعی و اختلال وابسته میباشند تا در فعالیتهای تجاری شرکت کنند. به صورت کلی، آنها دارای ۷/۲۴ فعالیت میباشد که در پردازش تبادلات آنلاین در سطوح ملی و بینالمللی نقش دارند. تبدیل به فعالیت نرمال در رویداد عدم موفقیت کارکرد ICT دیگر یک نوع گزینه نمیباشد شرایط توسعهیافتهاند و پیچیدگیهایی برای شرکتهای فعال در این زمینه شکل گرفتهاند.حفاظت و امنیت دادهها دارای اهمیت یکسان میباشند.این تقاضا برای دسترسی ICT، یک تقاضا براتی قابلیت دسترسی نیروی بیوقفه میباشد ـ و موقعی شکل میگیرد که کیفیت و اعتبار عرضهی نیروی کابلی در بریتانیا با مشکل روبرو شود و احتمالاً مشکلات افزایش مییابند. حفاظت UPS الزامی میباشد، به هر حال، همچنین زمانی است که باید تحت فشار غیرمنتظره تعیین بودجه که دو مصرف انرژی باید کاهش یابد. همچنین قانونگذاریهای مربوطه شکل گرفتهاند و سازمانها باید از اعتبارات اولیهی موجود برای مشتریان، سهامداران، کارمندان و رسانههایشان استفاده کنند. بنابراین سوال اصلی مربوط به امنیت و حفظ حفاظت از نیروی در دسترس با هزینهی کمتر و میزان مصرف انرژی کمتر، مرتبط میباشد.
موقعیتشناسی قطعه یو پی اس و مزایای آن
به صورت فزایندهای موقعیتشناسی قطعهی UPS به پاسخ اپراتورهای ICT تبدیل شده است. وقتی با این نوع فشارها مواجه میشوند. سرانجام موقعیتشناسی باعث پیشرفت در صنعت نیمهرساناها شده است. تبدیل یکنواخت دوگانه در سیستمهای UPS آنلاین که ابتدا در دههی هفتاد شکل گرفت به عنوان ترانسفورماتور بر اساس UPSs معروف میباشند. آنها از یک تکسوکننده برای تبدیل کابلهای AC به ولتاژ DC استفاده میکنند که برای تغییر باتری پشتیبان UPS کاربرد دارد و اینورتر برای تبدیل به طول موج خروجی AC تغذیه میشود. به هر حال یک ترانسفورماتور خروجی برای تنظیم خروجی اینورتر تا سطح مورد نیاز برای بار اصلی و بحرانی مورد نیاز میباشد.به هر حال در میانهی دههی نود، پیشرفتهای در زمینهی تکنولوژی نیروی نیمهرساناها رخ داده است و وارد شدن به زمینهی ترانزیستورهای دوقطبی ورودی (IGBT) باعث شکلگیری یک روند مختلف در تبدیل شده است. در یک طراحی مشخص، یک IGBT بر اساس مبدل DC، باعث راهاندازی خروجی تک سوکننده در یک سطح خیلی زیاد میشود و باعث میشود اینورتر به صورت مستقیم ولتاژ AC مورد نیاز برای بارگذاری را تولید کند. ترانسفورماتور هم حذف میشود. بسیاری از مزیتهای UPS به صورت مستقیم از طرح بدون ترانسفورماتور برگرفته شده است. این شامل کارآیی زیاد، عامل نیروی خروجی بالاتر، اختلال کمتر در هماهنگی نیروی جریان ورودی (THDi)، هزینهی عملکردی و سرمایهی کاهش یافته، کاهش نویز قابل شنیدن و افزایش طول عمر مفید باتری میباشند. اما حذف ترانسفورماتور باعث شکلگیری کاهش مشخص در اندازه و وزن فیزیکی میشود.
مزایای هزینهی موقعیتشناسی قطعات
افزایش قابلیت دسترسی یکی از دیگر مزیتها میباشد. قابلیت دسترسی هر واحد UPS میتواند به عنوان مقیاس بین افت میانگین زمانی (MTBF) و میانگین زمان تعمیر (MTTR) توصیف شود. در حالیکه تعمیر یک واحد منفرد به صورت کلی ۶ ساعت طول میکشد، بعضی از قطعات میتوانند به راحتی در عرض نیم ساعت تعمیر شوند. این MTTR کاهش یافته باعث ارائهی یک قطعهی مناسب برای تعمیر میشود که به راحتی میتواند با ٪۹۹۹۹/۹۹ در دسترس باشد، حتی قبل از اینکه تعمیرپذیری توسط طرح N+1 حاصل شود. این سطح از فعالیت نیرو برای کاربران مهم میباشد ولی صرفهجویی در هزینهی آن زیاد نمیباشد. لیست هزینهها برای بخشهای تخصصی و ویژه کاهش مییابد، و نیاز به مهارت زیاد در بخش فنی، کاهش مییابد.در طی طول عمر عملکردی نصب UPS، قابلیت مقیاسبندی میتواند به عنوان مزیت دیگری از موقعیتشناسی قطعه مطرح شود. فرض کنید که افزایش تبادلات باعث افزایش میزان بار از KVA120 به KVA150 میشود. قطعهی دیگر KVA40 در بخش مجزا باعث حفظ عملکرد سیستم در موقعیت اضافی N+1 میشود، بدون اینکه بارگذاری UPS افزایش یابد یا در نیروی بار وقفه ایجاد شود. UPS دارای اندازهی مناسب میباشد. افزایش تقاضا برای میزان بارگذاری میتواند بصورت متقاعدکنندهای توسط افزایش بازده قطعه ظرفیت سیستم UPS محقق شود. ظرفیت مبنای قطعات به عنوان قابلیت مقیاسبندی عمودی سیستم UPS معروف میباشد. اگر این قطعه خارج شود، قابلیت مقیاسبندی افقی میتواند بدست آید. برعکس، افزودن یک واحد منفرد KVA120 دیگر همیشه به معنای یافتن فضای کف میباشد که دارای کابل زیاد میباشد و فعالیت نصب غیرضروری دارد. فاصله بین بار KVA و میزان واحدهای UPS وسیعتر خواهد شد که عامل تعیینکنندههای کارآیی انرژی سیستم UPS میباشد.موقعیتشناسی قطعات، نیروی ایمن با قابلیت دسترسی زیاد و کارآیی بیشتر را فراهم میآورد و همچنین کارآیی صرفهجویی در هزینهها را هم دارد. هرچند هزینهی سرمایهی اولیه سیستم قطعهای ٪۱۵-۱۰ بیشتر از سیستم منفرد میباشد، موقتی که TCO استفاده میشود، موقعیت تغییر میکند.افزایش کارآیی انرژی و همچنین افزایش میانگین هزینهی صرف شده در سیستم قطعهای در اولین سال عملکردش جبران خواهد شد. هزینههای طولانیمدت هم در سیستم قطعهای مطلوب خواهند بود.تفاوتهای هزینهای فوراً بعد از خرید سیستم مشخص میشود، سیستم منفرد با ترانسفورماتور دارای وزن دو یا سه برابر سیستم قطعهای بدون ترانسفورماتور میباشد. این میتواند هزینهی حمل و نقل را تا ۵۰ درصد یا بیشتر افزایش دهد. در هنگام ورود به بخش، سیستم منفرد بر اساس دو واحد به دو یا سه برابر فضای کف بیشتر نسبت به سیستم قطعهای نیاز دارد. وقتی جریان پیدا میکند، طرح سیستم قطعهای باعث کاهش هزینههای انرژی میشود، همانطور که قبلاً توضیح داده شده است.کار با سیستم سنتی، با حجم و هزینهی ساختاری زیاد برای اجزای انفرادی، وقتگیرتر میباشد. ترکیبات انفرادی سیستمهای قطعهای کوچکتر میباشند و به راحتی مدیریت و تعویض میشوند. صرفهجویی در هزینهی نگهداری آنها تا ۱۰ درصد کاهش مییابد.
انواع یوپیاس (UPS) از نظر توان
- سیستمهای با توان بسیار پایین ۲۵۰ تا ۵۰۰ ولتآمپر
- سیستمهای با توان نسبتاً پایین ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ ولتآمپر
- سیستمهای با توان متوسط ۳ تا ۲۰ کیلوولتآمپر
- سیستمهای با توان بالا ۳۰ تا ۴۰۰ کیلوولتآمپر و بالاتر
سیستمهای با توان بسیار پایین ۲۵۰ تا ۵۰۰ ولتآمپر
Worksation یا Desktop: مدلهایی که در این محدوده توانی قرار میگیرند برای تغذیه یک کامپیوتر شخصی طراحی شدهاند و معمولاً در یک کیس با ارتفاع کم و اندازهای حدود نصف یک سیستم PC ساخته میشوند. یوپیاس (UPS) به یک پریز برق شهر متصل میشود؛ این نوع یوپیاس به خاطر وزن کم و ابعادش، قابل حمل است. مدلهایی که در این گروه توانی قرار میگیرند در انواع off-line، on-line و line-interactive هستند و تعیین نوع تکنولوژی دستگاه نکته اصلی در انتخاب یوپیاس (UPS) میباشند.بار معمولاً به یک پریز برق استاندارد (IEC) در پشت یوپیاس متصل میشود این اتصال به وسیله کلید اصلی مدار یا یک فیوز محافظت میشود. در این گروه توانی، باتریها معمولاً در خود کابینت یوپیاس (UPS) قرار دارند و کلاً استفاده از کابینت باتری اضافی موردنظر نیست.چون این مدلها برای قرار گرفتن در مجاورت مصرفکننده (بار یا Load) طراحی شدهاند، عموماً لازم نیست که امکانات هشداردهنده از راه دور برای آگاه کردن کاربر از وضعیت عملکرد آنها فراهم شود.هرچند که عملیات نصب یوپیاس (UPS) ممکن است شامل نصب یک رابط کنترل اتوماتیک بین یوپیاس (UPS) و PC نیز باشد. مانند فرمان خاموشی (Shut down) از طریق پروتکل مدیریت شبکه (SNMP)
سیستمهای با توان نسبتاً پایین ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ ولتآمپر
یوپیاس (UPS)های موجود در این محدوده توانی، از بسیاری جهات شبیه سیستمهای گروه قبل که در بالا توضیح داده شد میباشند و میتوان آنها را قابلحمل (portable) فرض کرد. اگر چه، افزایش توان (نسبت به مدلهای قبلی، این قابلیت را به این مدلها میدهد که یک server یا workstation کامل شامل یک PC و تجهیزات جانبی آن مانند پرینتر (غیر از پرینتر لیزری)، اسکنر و غیره را تغذیه کنند. این مدلها نیز به یک پریز برق شهر متصل میشوند و میتوانند شامل انواع off-line، on-line و line-intractive باشند.مصرفکننده (بار یا Load) به پریزهای استاندارد برق (IEC) در پشت یوپیاس (UPS) متصل میشود و این اتصالها معمولاً به وسیله کلید اصلی مدار یا یک فیوز حفاظت میشوند ولی این احتمال وجود دارد که به منظور تسهیل در اتصال چندین بار به یوپیاس (UPS) دو یا چند پریز خروجی تعبیه شده باشد.باتریهای این گروه نیز، معمولاً در کابینت یوپیاس (UPS) قرار گرفتهاند ولی بعضی مدلها برای افزایش زمان پشتیبانی (زمان برقدهی یا back-up time) نیاز به کابینت باتری اضافی دارند. در این حالت شارژ باتری در داخل دستگاه به گونهای طراحی شده است که جریان شارژ باتری اضافی را نیز تأمین کند.اگرچه، در شرایط ویژه کابینت باتری اضافی باید مجهز به یک سیستم شارژکننده مخصوص برای تأمین جریان شارژ باتریهای اضافی باشد در نتیجه این بخش نیز باید به برق شهر وصل شود.این سیستمها عموماً به علت مجاورت با استفادهکننده، نیاز به امکانات هشداردهنده از راه دور ندارند. اگرچه این دستگاهها نیز مانند سیستمهای گروه قبل بسته به درجه حساسبودن مصرفکننده (بار یا Load)، نیاز به نرمافزار shut down خودکار یا مونیتورینگ به وسیله پروتکل SNMP دارند.
سیستمهای با توان متوسط ۳ تا ۲۰ کیلوولتآمپر
مدلهایی که در این محدوده توانی قرار میگیرند. برای تأمین برق در مصارف بالاتر از سیستمهای رومیزی (desktop) طراحی شدهاند و برای تغذیه یک شبکه اداری کامل، مجموعه سرورها و یا مرکز ارتباطات بکار میروند.این مدلها که نمیتوان آنها را قابلحمل به حساب آورد (مخصوصاً در توانهای بالای این محدوده)، به صورت دائمی با استفاده از تابلوهای فشار متوسط به برق متصل میشوند و ممکن است به چند دستگاه محافظ در برابر اضافه بار ورودی به عنوان یکی از مراحل نصب احتیاج داشته باشند. مدلهای بزرگتر در این دسته ممکن است با برق سه فاز در ورودی عمل کرده و خروجی یک یا سه فاز داشته باشند.مسأله باتریها هم در این محدوده توانی خاص، تغییر میکند. در سطوح پائین این محدوده، توضیحات داده شده درباره باتریهای سیستمهای رومیزی (desktop) هنوز معتبرند؛ ولی در توانهای ۱۵ الی ۲۰ کیلوولت آمپر، باتریها درون یک کابینت جداگانه که در کنار یوپیاس (UPS) قرار دارد جای میگیرند. در واقع اکثر تولیدکنندگان برای این دسته یک سری کابینتهای هماهنگ تولید میکنند تا علاوه بر ظرافت و زیبایی با یک محیط اداری تطابق داشته باشند.در رنجهای توانی بالاتر، تجهیزات مصرفکننده با کابلشو به busbarهای توزیع که در داخل کابینت یوپیاس (UPS) قرار دارند متصل میشوند و خروجی یوپیاس (UPS) نیز به یک سیستم توزیع برق منتقل میشود. در محدوده پایین این رنج توانی احتمال دارد که یوپیاس (UPS) در خروجی دارای پریزهای استاندارد باشد.اکثر یوپیاس (UPS)های این سری مجهز به امکاناتی برای هشدار دادن از راه دور و نمایشگرهای وضعیت میباشند.
سیستمهای با توان بالا ۳۰ تا ۴۰۰ کیلوولتآمپر و بالاتر
مدلهای این دسته میتوانند یک مرکز اطلاعاتی بزرگ را سرویس دهند. ولی عموماً به دلیل صدای فنهای خنککننده و همچنین گرمای ایجاد شده هنگام کارکردن با مصرفکنندههای بزرگ، برای یک محیط اداری مناسب نیستند. به دلایل یادشده معمولاً این گونه مدلها در محلهایی دور از بار در یک اتاق مخصوص (plant room) قرار دارند و خروجی آنها به تعداد زیادی بار متصل است که همگی از سیستم توزیع برق مجهز به کلید و فیوزهای مخصوص استفاده میکنند.مدلهای این گروه توانی، اکثراً دارای طراحی on-line بوده و ورودی و خروجی سه فاز دارند. در این گروه بعید است که باتریها درون خود کابینت یوپیاس (UPS) قرار گیرند بسته به رنج توانی دستگاه و زمان پشتیبانی (Back-up time) ممکن است باتریها در یک کابینت مجزا در مجاورت یوپیاس (UPS) و یا برای سیستمهای بزرگ در یک اتاق مختص باتری قرار داده شوند.بعضی از مدلهای بزرگتر در این دسته ممکن است از یک یکسوساز ۱۲ پالسی برای کاهش هارمونیکها استفاده کنند. یکسوساز دوازده پالسی گاهی اوقات در یک کابینت جداگانه قرار دارد که باید در مجاورت کابینت یوپیاس (UPS) اصلی قرار گیرد. این عمل باعث افزایش مساحت اشغال شده توسط سیستم و همچنین افزایش وزن آن خواهد شد.به عنوان جایگزین منبع برق ورودی standby در طول مدت قطع برق شهر ممکن است، یک دیزلژنراتور (Generator set) به طراحی سیستم اضافه شود. یک چنین ژنراتوری باید به صورت خودکار روشن شده و در حالتی که یوپیاس (UPS) بار کامل (Full load) دارد، به اندازه کافی برای تولید خروجی پایدار توانایی داشته باشد. هنگام انتخاب یک ژنراتور standby برای این عملکرد، خصوصیات متعددی برای اطمینان یافتن از عملکرد مناسب آن مدنظر قرار میگیرند، زیرا خروجی بعضی از ژنراتورها ممکن است برای یوپیاس (UPS) به عنوان ورودی غیرقابل قبول در نظر گرفته شود؛ بسته به مکان این نوع یوپیاس (UPS)، معمولاً مراحل نصب آنها شامل یک سری تجهیزات هشداردهنده یا کنترلکننده از راه دور میباشد و تمام مدلهای این گروه ، این تسهیلات را به عنوان یک بخش استاندارد دارا میباشند.