رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور: وزیر پیشنهادی ارتباطات، تعامل دولت و بخش خصوصی را تقویت می‌کند

 
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: رییس‌جمهوری فردی را برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مجلس شورای اسلامی معرفی کرده است که با زبان و ادبیات این صنعت آشناست و این ویژگی، ما را به شکل‌گیری تعاملات بیشتر بخش خصوصی و دولت امیدوار می‌کند.
 
 آیت الله سید ابراهیم رییسی در ۲۰ مردادماه «عیسی‌ زارع‌پور»  را به عنوان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.
 
 سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور (نصر)  با انتشار پیامی از معرفی چهره‌ای دانشگاهی و دارای تجربه، برای تصدی وزارت ارتباطات حمایت کرده است.
 
رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با حمایت از وزیر پیشنهادی ارتباطات وفناوری اطلاعات، افزایش تعاملات دولت و بخش خصوصی را از اهم نیازهای صنعت فاوا برشمرد.
 
وی گفت: خوشبختانه رئیس‌جمهور کشورمان، فردی را برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مجلس شورای اسلامی معرفی کرده است که با زبان و ادبیات این صنعت آشناست و این ویژگی، ما را به شکل‌گیری تعاملات بیشتر بخش خصوصی و دولت امیدوار می‌کند.
 
وی افزود: زارع‌پور، چهره‌ای دانشگاهی است که تمامی دوره‌های تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و پسا دکترا را در رشته‌های تخصصی کامپیوتر پشت سر گذاشته است؛ ضمن آنکه فعالیت‌های علمی وی روی «نسل جدید شبکه‌های رایانه‌ای» و «شبکه‌های رایانه‌ای در ابعاد نانو» قابل توجه است.
 
زارع‌پور طی دوره مسئولیت خود به عنوان رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، نقش قابل توجهی در تدوین و اجرای سند تحول قضایی بر پایه فناوری اطلاعات ایفا کرده‌ که دستاوردهای این اقدام بر همگان آشکار است.
عضویت در کمیسیون راهبردی شورای عالی فناوری اطلاعات کشور نیز تجاربی گران‌سنگ برایش داشته و بدون شک، بستری مناسب برای اشراف عمیق وی به حوزه فاوا بوده است.
ما در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با بیش از ۲۰ هزار عضو حقیقی و حقوقی در سراسر کشور، امیدواریم در صورت اعتماد مجلس به دکتر زارع‌پور، تعاملات دولت و بخش خصوصی در عرصه فناوری اطلاعات گسترش و بستر این همکاری‌ها توسعه یابد. به اذعان همه کارشناسان و متخصصان، حرکت منطقی و پیشرفت کشور در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نیازمند استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و اکوسیستم موجود است و با چنین رویکردی است که می‌توان تحولی در این صنعت راهبردی ایجاد کرد.
البته خوشبختانه نگاهی به برنامه‌های پیشنهادی زارع‌پور برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نشان می‌دهد که وی به اهمیت بهره‌گیری دولت از توانمندی بخش خصوصی در حوزه ارتباطات باورمند است.
 
«استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و دانش‌بنیان به جای نگاه تصدی‌گرایانه دولت برای حل مسائل»، «تسهیل در سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در جهت توسـعه زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات، توسعه توان رایانشی کشور به بیش از ۱۰ پتافلاپس با استفاده حداکثری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان» و همچنین «طراحی و اسـتقرار نظامات اعتباربخشی بـا استفاده از توان بخش خصوصی برای مدیریت و نظارت بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور» از جمله محورهایی است که در برنامه پیشنهادی زارع‌پور به چشم می‌خورد.
به استناد این برنامه‌ها و با اشراف به توان بخش خصوصی صنعت فاوا در کشور، ما بر این باوریم عرصه‌هایی همچون توسعه اقتصاد دیجیتال، پیاده‌سازی کامل دولت الکترونیک، هوشمندسازی کامل فرآیندهای قوه مجریه و همکاری در تدوین برنامه‌های تحول‌بخش مد نظر رئیس‌جمهوری، از جمله حوزه‌های مهمی است که وزیر ارتباطات می‌تواند با توسعه تعاملات فی‌مابین دولت و سازمان نصر، آن را اجرایی و محقق سازد.
امیدواریم دولت سیزدهم و وزیر آینده، از ظرفیت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و نمایندگان این سازمان در تمامی استان‌ها، حداکثر استفاده را داشته باشند و با حمایت از بخش خصوصی، اتفاقات تازه‌ای در این عرصه رقم بزنند.