سه روز با گوشی میت ۲۰ پرو هواوی: شهر فرنگ یا پرچمدار اژدها!
هواوی بار دیگر پرچم خود را با معرفی میت جدید، برافراشت. این هندست فوقالعاده، دنیای گوشیهای هوشمند را عملا وارد یک سطح جدید نموده است. گوشی میت 20 پرو را باید یک بسته شیک پر از ویژگیهای جذاب و دوست داشتنی دانست. با این حال بعد از سه روز استفاده از آن هنوز هم مواردی هست که بتوانیم برای رفع آنها، یقه مهندسان را بگیریم و به چالش بکشیم!
در زیبایی طراحی گوشی میت 20 پرو، هیچ شکی نیست. حتی به جرات میتوان گفت از این لحاظ، گلکسی S8 سامسونگ را پشت سر گذاشته است. سطح مات و بسیار باکیفیت آن حسی خاص به کاربر میدهد. هندستی که در اختیار من است، الگویی آبی با کنتراست رنگ فوقالعاده و هایلایتی قرمز رنگ در سمت دکمه پاور، تضاد جذابی ایجاد میکند. در یک کلام، یک پروژه مهندسی بی نقص.
من در فصل بهار نیز چند هفتهای را از وجود گوشی P20 پرو هواوی بهرهمند بودم. هر دو گوشی بسیار بزرگ و تقریبا هم اندازه هستند. با این حال در عرض این چند ماه، طراحان شرکت توانستهاند، چند میلیمتری آن را لاغرتر و البته قدبلندتر کنند. این قاب باربی، در ترکیب با سطح شیشهای منحنی، توانسته است یک حس متفاوت را در هنگام به دست گرفتن میت 20 پرو ایجاد نماید. طرح بافت نهایی در پشت آن نیز سبب میشود آثار به جای مانده از لکههای اثر انگشت، چنان به چشم نیاید. البته این به معنای لیز نبودن بدنه نیست!
سریعترین گوشی هوشمند هواوی
باید اعتراف کرد، گوشی میت 20 پرو، سریعترین گوشی ساخت اژدهای جاهطلب چینی است. در مقایسه با گوشی P20 پرو، برنامهها، بسیار سریعتر باز میشوند و همه چیز نرم و بدون تاخیر غیرمعمول اجرا میگردد. حقیقتا تلاش و زحمت هواوی برای سریعتر کردن این گوشی، ارزشش را داشته است. البته نمیتوان آن را به EMUI 9 ربط داد، زیرا هم اکنون من آن را بر روی گوشی P20 پرو دارم. بله این توانایی تنها به دلیل قدرت پردازنده کایرین 980 است. در حالی که P20 پرو مجهز به پردازنده نسل قبل یعنی کایرین 970 بود.
صحبت از EMUI شد، به نظر من این نسخه جدید، بسیار بهتر و کاراتر شده است. رابط کاربری آن بسیار تر و تمیزتر، مدرنتر و چشمنوازتر است. البته باز هم سلیقه افراد با یکدیگر متفاوت است. شما نیز میتوانید نظر خود را در رابطه با آن برای ما کامنت کنید. آیا شما نیز دوست دارین از کشوی اپلیکیشن (App Drawer) استفاده کنید یا خیر؟
من حتی ترجیح میدادم این کشو به صورت آبشاری با پایین و بالا بردن به صورت ژست حرکتی باز شود نه با استفاده از آیکون. مورد دیگری که من دوستش ندارم، ناچ است! این بخش بسیار عریض شده و عملا فضای زیادی برای قرارگیری آیکونها باقی نگذاشته است. از این بدتر اینکه هیچ راهی برای مخفی نمودن آیکونهای NFC یا بلوتوث وجود ندارد تا جا را برای اعلانهای جاری باز کنیم!
نیاز است هواوی قابلیت قفل بازکن چهره را بهبود ببخشد!
فضای ناچ، نه تنها محل قرارگیری دوربین جلو و اسپیکر است بلکه یک سختافزار جدید نیز در داخل آن به چشم میخورد، سنسوری برای شناسایی سه بعدی چهره با کمک نور مادون قرمز، که در ناچ جاسازی شده است. این کار سبب سریعتر شدن فرایند شناسایی و البته امکان استفاده از آن در تاریکی گشته است.
اما حالا یک مشکل بسیار کوچک پیش آمده، مسئله این است که اکنون گوشی، چهره من را از چهره همکارم هم تشخیص نمیدهد! البته به نظر میرسد این مشکل یک اشکال نرمافزاری است که هواوی باید هرچه سریعتر نسبت به رفع آن اقدام نماید. با این حال، از طرف دیگر، حسگر شناسایی اثر انگشت زیر نمایشگر، فوقالعاده عالی کار میکند.
عکاسی کردن با گوشی میت 20 پرو، به لطف تجهیز دوربیناش به لنز جدید با زاویه فوق عریض، بسیار جذابتر شده است. من همیشه این ویژگی را در که گوشیهای الجی وجود داشت، ستایش میکردم! به علاوه دوربین گوشی اکنون از دو فاصله کانونی برخوردار است که به شما اجازه میدهد تصاویر بهتر و خلاقانهتری را ثبت کنید.
همچنین در حالت ماکرو، که از فاصله کانونی 16 میلیمتری استفاده میکند، شما میتوانید تصاویر فوقالعادهای از سوژههای ریز و نزدیک به لنز دوربین، شکار کنید. اگر تمایل دارید کیفیت تصاویر این گوشی را ببینید میتوانید مقالهای که در این رابطه با نام ” اولین تصاویر ثبت شده با هر سه دوربین هواوی میت 20 پرو” تهیه کرده بودیم را مشاهده کنید.
عمر باتری نیز بسیار خوب و شارژر فوقسریع 40 واتی هواوی نیز معرکه است. کارت NM نیز از هیچ بهتر است، احتمالا در آینده بتوانیم بیشتر در مورد آن بررسی کنیم. در پایان باید بگویم، میت 20 پرو، دنیایی پر از شگفتی است که قطعا ارزش کشفکردن را دارد. شما درباره این پرچمدار تازه نفس چه فکر میکنید؟
نوشته سه روز با گوشی میت 20 پرو هواوی: شهر فرنگ یا پرچمدار اژدها! اولین بار در وبسایت فناوری پدیدار شد.