سومین اجلاس توسعه دهندگان وب فارسی ۵ بهمن برگزار می شود

اجلاس توسعه دهندگان وب فارسی

سومین اجلاس توسعه دهندگان وب فارسی پنجم بهمن‌ ماه سال ۱۳۹۶ در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می‌شود.

گویا آی تی به نقل از مهر، با ورود فناوری اینترنت در ایران از سال ۱۳۷۲ (۱۹۹۳ میلادی) تا کنون شاهد پیشرفت‌ های خارق‌ العاده‌ای در این زمینه بوده‌ایم، به گونه‌ای که بسیاری از افراد نمی‌توانند بپذیرند که تنها نزدیک به ۲۵ سال از ورود اینترنت به ایران می‌گذرد. این فناوری جوان در ایران با بهره‌گیری از فکر جوان جوانان ایران روز به روز قدم به پیشرفت گذاشت و به مرور زمان وب سایت‌ ها و کسب و کارهای اینترنتی متعددی در ایران آغاز به کار کردند.

در ابتدا اینترنت تنها برای بررسی ایمیل استفاده می‌شد اما بعد از گذشت دو سال اولین وب سایت فارسی راه‌اندازی می‌شود و سپس اولین روزنامه ایرانی وارد محیط اینترنت می‌شود. بعد از آن و با ورود وبلاگ‌ها به عرصه وب در ایران، فصلی تازه از اینترنت در این کشور گشوده شده و کم کم عنوانی به نام «وب فارسی» پدید می‌آید.

اکنون و طبق آخرین آمار در سال ۲۰۱۷ چیزی در حدود ۳ میلیارد و ۸۸۰ میلیون کاربر جمعیت اینترنتی جهان را تشکیل می‌دهند؛ به این معنی که تقریبا از هر ۲ فرد در این کره خاکی ۱ نفر به اینترنت دسترسی دارد. این رقم در کشور ما برابر با ۵۶ میلیون نفر است. در واقع می‌توان گفت ۷۰ % جمیعیت ایران به اینترنت دسترسی دارد که این مطلب نشان دهنده اهمیت فعالیت مدیران وب در ایران و همچنین اهمیت محیط وب فارسی است.

حال با تمام این تفاسیر، بیشترین سهم در پیشرفت توسعه دهندگان وب فارسی را مدیران وب‌ سایت‌ها و کسب و کارهای اینترنتی ایفا می‌کنند؛ مدیرانی که بیش از نگاه به جنبه اقتصادی به جوانب دیگر نیز نگاهی دارند و با تمامی مشکلات همچنان با قدرت به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

بسیار خرسندیم که به اطلاع شما برسانیم سومین اجلاس توسعه دهندگان وب فارسی با استقبال سازمان‌ها، نهادهای دولتی و بخش خصوصی و با هدف نزدیکی هرچه بیشتر این دو کفه قدرت برگزار میگردد.

اجلاس توسعه دهندگان وب فارسی به همت کانون توسعه‌ دهندگان فضای مجازی و با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا (فتا) و نیز فعالان بخش خصوصی برگزار می‌شود.

محور های اجلاس سوم به تفکیک عبارتند از «کارآفرینی و کسب و کارهای اینترنتی»، «طراحی و توسعه وب »، «امنیت سایبری»، «اقتصاد فضای مجازی و فناوری های مالی» .

علاقه مندان میتوانند مقالات و تجارب خود را به دبیرخانه دائمی این اجلاس ارسال نمایند، لازم به ذکر است آثار برگزیده در ویژه نامه وب فارسی منتشر می شوند.

مخاطبان جهت کسب اطلاعات بیشتر و حضور در این رویداد می‌توانند با مراجعه به وب‌ سایت رسمی اجلاس به نشانی WWW.PWCONF.IR ضمن آشنایی بیشتر با سومین اجلاس توسعه دهندگان وب فارسی، اقدام به رزرو صندلی خود در این رویداد کنند.