شبکه «شیران» برنامههای آموزشی شبکه آموزش را به صورت زنده پخش میکند
شبکه «شیران»، سرویس ارائه محتوا در فضای مجازی همزمان با شبکه آموزش سیما، برنامههای آموزشی دروس مقاطع تحصیلی مختلف را به صورت زنده پخش میکند.
محمدمهدی خاموشیان، مسئول قرارگاه رسانهای معاونت فضای مجازی رسانه ملی با اعلام این خبر در مورد فعالیت بیشتر این شبکه در روزهایی که مدارس تعطیل است، گفت: «پخش برنامههای آموزش دروس در شبکه آموزش طبق جدول زمانبندی و در مقاطع ابتدایی ، متوسطه دوره اول و متوسطه دوره دوم است. کلیه دروس با آموزش معلمان مدارس و طبق برنامهریزی وزارت آموزش و پرورش صورت میگیرد و کلیه معلمان توسط این وزارتخانه انتخاب شدند.»
او ادامه داد: «برنامه آموزشی شبکه شیران هم هرروز طبق جداول از پیش تعیین شده از ۸ صبح الی ۱۷ به صورت زنده پخش میشود. البته این شبکه برنامههای پخش شده را تکرار میکند تا دانشآموزانی که موفق به تماشا نشدند، برنامه را دوباره مشاهده کنند.»
سرپرست اداره کل راهبری اپراتورها همچنین افزود: «مخاطبان در سامانه تلوبیون همچنین میتوانند شبکه شیران را تماشا کنند و از طریق بخش آرشیو ساعتی یا آرشیو برنامهها در تلوبیون به این محتوا دسترسی داشته باشند؛ حتی در تلوبیون، شبکه شیران در ویترین قرار دارد و برای پنج میلیون کاربر اعلان (نوتیفیکیشن) ارسال شده است.»
به گفته خاموشیان برای تمام کاربرانی که اپلیکیشن تلوبیون را نیز نصب کردهاند، هم اعلان ارسال شده است تا برنامههای در حال تدریس هر مقطع را از شبکه شیران مشاهده کنند.
براساس گفتههای خاموشیان آماری که در تلوبیون وجود دارد،نشان میدهد که برخی محتواهایی که بارگذاری شده تا حدود ۱۰هزار بار دیده شده است.
او در بخش دیگری از صحبتهای خود به صفحه «مدرسه تلویزیونی» که در ویترین تلوبیون ایجاد شده است، اشاره کرد و گفت: «آرشیو تلوبیون به دو صورت انجام میشود؛ یکی آرشیو ساعتی یا همان کچاپ که در هر دقیقه برنامههای صداوسیما را بصورت اتوماتیک برش داده و آرشیو میکند و دیگری آرشیو محتوایی برنامهها که براساس محتوا آرشیو میشوند مثل یکی از سریالهای پر مخاطب شبکه دو که اول و اخر سریال کات و بعد در بخش آرشیو محتوایی برای آن صفحه ایجاد می شود.»
او در ادامه افزود: «کار تشخیص اینکه کدام برنامه بیشترین مخاطب را دارد، به تشخیص دیتا ، یا سرچ در گوگل و از طریق همکاران متخصص انجام میشود. این روزها بحث آموزش از اهمیت خاصی برخوردار است؛ به همین خاطر روی تلوبیون صفحهایی به نام «مدرسه تلویزیونی» قرار گرفته است که براساس محتواهای دسته بندی شده مطالب آموزشی را ارائه میدهد.»