شیائومی می ۱۱ پرو با تراشه اسنپ‌دراگون ۸۸۸ و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی معرفی شد

کنفرانس بزرگ شیائومی هم‌اکنون در جریان است و کمپانی چینی این مراسم را با معرفی اسمارت‌فون شیائومی می 11 پرو آغاز کرد. این هندست برادر بزرگتر شیائومی Mi 11 محسوب می‌شود و با پیشرفت‌های متعدد در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. در آغاز این رویداد لی جون؛ مدیرعامل شیائومی اعلام کرد که درآمد سالیانه این شرکت در سال 2020 به 245.9 میلیارد یوان (37.4 میلیارد دلار) رسیده است. وی همچنین ادعا می‌کند که در 3 ماهه چهارم سال 2020  اسمارت‌فون‌های شیائومی مجددا به 3 برند پرفروش در جهان تبدیل خواهند شد. در این کنفرانس کمپانی شیائومی از محصولات متعددی شامل گوشی تاشو شیائومی می میکس، شیائومی می 11 اولترا و شیائومی می 11 لایت رونمایی خواهد کرد. در ادامه به بررسی یکی از هندست‌های معرفی شده در این مراسم با نام شیائومی می 11 پرو می‌پردازیم.

جزئیات رسمی پیرامون شیائومی می 11 پرو

این اسمارت‌فون در 3 مدل رنگی مختلف شامل مشکی خاکستری، سبز و بنفش به بازار عرضه خواهد شد. این اسمارت‌فون از یک نمایشگر آمولد 6.55 اینچی انعطاف‌پذیر با لبه‌های خمیده در هر 4 طرف برخوردار است. این نمایشگر مجهز به یک پوشش ضد انعکاسی موسوم به E4 بوده و موفق به دریافت گواهینامه +A از سوی موسسه دیسپلی‌میت شده است. نمایشگر گوشی از رزولوشن 2K پشتیبانی نموده و از نرخ نوسازی 120 هرتزی استفاده می‌کند. شیائومی به منظور حفاظت از نمایشگر می 11 پرو به سراغ استفاده از پوشش گوریلا گلس Victus ساخت کمپانی کورنینگ رفته است. این روکش سخت‌ترین پوشش گوریلا گلس موجود در بازار به‌شمار می‌رود. مقاومت این روکش در برابر سقوط و خراشیدگی نسبت به نسل قبلی به‌ترتیب 1.5 و 2 برابر شده است.

سخت‌افزار، پردازنده و باتری

تراشه اسنپ‌دراگون 888 ساخت کوالکام قلب تپنده این اسمارت‌‌فون به‌شمار می‌رود. البته این نیمه‌هادی قدرتمندترین تراشه اسمارت‌فونی در اردوگاه محصولات اندرویدی قلمداد می‌شود. به گفته کمپانی پس از انجام تست‌های مختلف این دستگاه در مقایسه با گوشی‌های e-sport عملکرد بهتری ارائه نموده است. بعلاوه کمپانی در کنار این پردازنده از حافظه رم LPDDR5 و حافظه‌داخلی UFS 3.1 بهره گرفته است.

همچنین این هندست از یک باتری غول‌پیکر 5000 میلی‌آمپرساعتی و ماده هدایت‌کننده حرارتی فازی جدید استفاده می‌کند. این ماده میزان رسانایی گرمایی را 100 درصد افزایش می‌دهد. این موضوع به کنترل هرچه بهتر دمای دستگاه کمک کرده و از گرم شدن بیش از اندازه آن جلوگیری می‌کند. سامانه حرارتی از محفظه بخار غول‌پیکر با مساحت 2000 میلی‌متر مربع و سیستم توزیع فوری حرارت 3 حالته (جامد، مایع، گاز) تشکیل شده است. شیائومی بابت کیفیت تهویه حرارتی و شارژدهی باتری این هندست کاملا مطمئن است.

کمپانی چینی اعلام کرده که شیائومی می 11 پرو از عملکردی همتراز با پرچم‌داران اندرویدی برخوردار است. البته این هندست از باتری معمولی لیتیوم یونی استفاده نمی‌کند. این گجت نخستین اسمارت‌فون جهان مجهز به باتری آند سیلیکون-اکسیژن به‌شمار می‌رود. همچنین این باتری دارای شارژدهی طولانی‌تر و همچنین ظرفیت شارژ سریع‌تر است. از جنبه ظرفیت شارژ نیز این هندست از فناوری شارژ سریع 67 واتی پشتیبانی می‌کند. به گفته کمپانی این باتری ظرف مدت تنها 36 دقیقه به‌طور کامل شارژ خواهد شد. موضوع جالب‌توجه اینکه این هندست از شارژ بی‌سیم 67 واتی پشتیبانی می‌کند و شارژ کامل باتری در این حالت نیز 36 دقیقه زمان خواهد برد. شیائومی می 11 پرو 208 گرم وزن داشته و دارای ضخامت 8.53 میلی‌متری است. برای مقایسه جالب است بدانید که شیائومی Mi 11 دارای وزن 196 گرمی و باتری 4600 میلی‌آمپرساعتی است.

دوربین

در بخش دوربین نیز این اسمارت‌فون برای نخستین بار از سنسور ISOCELL GN2 ساخت سامسونگ استفاده می‌کند. اندازه سنسور GN2 نزدیک به 1 اینچ بوده و حداکثر رزولوشن آن (با تکنیک خوشه‌بندی پیکسلی 4 در 1) معادل 50 مگاپیکسل است. همچنین سنسور GN2 مجهز به قابلیت فوکوس 8 هسته‌ای همه جهته و فول پیکسل است. این اسمارت‌فون با قابلیت تثبیت‌کنندگی اپتیکی تصاویر (OIS) و زوم اپتیکال 5 برابری روانه بازار می‌شود. بعلاوه می 11 پرو مجهز به یک دوربین فوق‌عریض 13 مگاپیکسلی و همچنین یک لنز تله‌فوتو پریسکوپی با زوم 50 برابری و قابلیت پشتیبانی از OIS است. دوربین سوم نیز مجهز به یک سنسور 8 مگاپیکسلی و 120 میلی‌متری است که از قابلیت OIS پشتیبانی می‌کند. دوربین جلویی هندست نیز از یک سنسور 20 مگاپیکسلی بهره می‌گیرد.

شیائومی می 11 پرو قادر به ضبط ویدیوهای 8K و اسلوموشن (با سرعت 1920 فریم برثانیه) است. همچنین این دستگاه نخستین اسمارت‌فون شیائومی با گواهی حفاظتی IP68 در برابر نفوذ گردوغبار و آبخوردگی محسوب می‌شود. به گفته کمپانی این هندست بدون اعمال فشار می‌تواند در عمق 42 متری آب دوام بیاورد. همچنین این هندست به لطف بهره‌مندی از اسپیکرهای استریوی دوگانه حرفه‌ای و تنظیم شده توسط کمپانی هارمن کاردن از کیفیت صوتی فوق‌العاده‌ای برخوردار است. ورژن بهبودیافته وای‌فای 6 یکی دیگر از ویژگی‌های قابل‌توجه این اسمارت‌فون قلمداد می‌شود. چنین قابلیتی به لحاظ تئوری امکان دستیابی به حداکثر سرعت 3.5 گیگابیت برثانیه را فراهم می‌کند.


همچنین شیائومی از داک شارژ بی‌سیم 80 واتی و ورژن فست شارژ پد شارژ بی‌سیم مجهز به چند سیم‌پیچ رونمایی کرد. این محصولات به‌ترتیب با قیمت‌گذاری 499 یوان (76 دلار) و 599 یوان (91 دلار) عرضه می‌شوند. داک شارژ بی‌سیم 80 واتی با دریچه‌هایی هوایی خمیده زمینه تهویه حرارتی کارآمد را فراهم می‌کند. در طراحی این محصول از 2 عدد سیم‌پیچ استفاده شده است. همچنین این شارژر به‌صورت افقی قابل استفاده بوده و مجهز به یک کلید جهت فعال‌سازی حالت سریع است. فعال‌سازی این حالت موجب افزایش 15 درصدی سرعت شارژ خواهد شد.

قیمت‌گذاری و زمان عرضه

قیمت‌گذاری مدل‌های مختلف شیائومی می 11 پرو به شرح زیر است:

  • مدل مجهز به 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه‌داخلی با قیمت‌گذاری 4999 یوان (761 دلار)
  • مدل مجهز به 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه‌داخلی با قیمت‌گذاری 5299 یوان (807 دلار)
  • مدل مجهز به 12 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه‌داخلی با قیمت‌گذاری 5699 یوان (868 دلار)

پکیج‌های ویژه

خریداری شیائومی می 11 پرو به‌همراه شارژر 67 واتی GaN (نسخه Package Edition) نیازمند پرداخت هزینه اضافی نخواهد بود. با این‌حال خریداری شیائومی می 11 پرو همراه با داک شارژ بی‌سیم 80 واتی (نسخه Super Package Edition) مستلزم پرداخت 199 یوان (30 دلار) هزینه بیش‌تر خواهد بود.

نوشته شیائومی می 11 پرو با تراشه اسنپ‌دراگون 888 و باتری 5000 میلی‌آمپرساعتی معرفی شد اولین بار در اخبار فناوری و موبایل پدیدار شد.