طرح دو فوریتی مجلس برای مقابله با حمله احتمالی سایبری آمریکا

طرح "مقابله با حمله سایبری احتمالی آمریکا به زیرساخت های حیاتی جمهوری اسلامی ایران" با هدف مقابله با تهدیدات سایبری آمریکایی ها از سوی تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تدوین شد.
 
نصرالله پژمان فر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از تدوین طرح "مقابله با حمله احتمالی سایبری آمریکا به زیرساخت های ایران" از سوی تعداد زیادی از نمایندگان مجلس خبر داد و گفت: با توجه به تهدیداتی که امروز آمریکایی ها علیه کشور ما و قلدرمآبانه مطرح کردند و نشان دادند که مانند گذشته قابل اعتماد نیستند و نباید به آنها اعتماد کرد و حتی این موضوع برای کسانی که دلداده به آمریکا هستند، امروز روشن و واضح شده، تا الآن تعداد 136 تن از نمایندگان  طرحی را با عنوان "مقابله با حمله سایبری احتمالی آمریکا به زیرساخت های حیاتی جمهوری اسلامی ایران"  آماده کرده اند.
وی افزود: ما به دنبال این هستیم که این طرح را نهایی کنیم و به تصویب برسانیم؛ البته فردا (یکشنبه، 13 آبان) نیز مجلس جلسه علنی دارد و قرار است امضاها برای این طرح را تکمیل کنیم که قطعاً تعداد امضاها بیشتر خواهد شد، پس از نهایی شدن امضاها، این طرح تقدیم هیئت رئیسه مجلس می شود.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اضافه کرد: آمریکایی ها همواره در موضوع حمله به زیرساخت های اینترنتی کشور رجزخواهی کرده اند و گفته اند که قصد دارند حمله سایبری به ایران داشته باشند و برای اینترنت کشور مشکلاتی را فراهم کنند، مجلس نسبت به این قضیه واکنش نشان داده و طرح "مقابله با حمله سایبری احتمالی آمریکا به زیرساخت های حیاتی جمهوری اسلامی ایران" را تدوین کرده اند.
متن کامل طرح "مقابله با حمله سایبری احتمالی آمریکا به زیرساخت های حیاتی جمهوری اسلامی ایران" به این شرح است:
در صورت حمله سایبری آمریکا به زیرساخت های حیاتی و حساس جمهوری اسلامی ایران که موجب قطع خدمات رسانی به مردم و ضرر و زیان به کشور شود، این حمله به منزله حمله به خاک جمهوری اسلامی تلقی شده و نیروهای مسلح می بایست اقدام به مقابله نمایند."
به گزارش فناوران بر اساس شنیده ها ظاهرا این طرح با قید دو فوریت مطرح شده است. در همین راستا روز گذشته سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور نیز با بیان تهدیدات موجود در حوزه سایبری گفت: احتمال قطع اینترنت کم است اما احتمال تهاجم سایبری به زیر ساخت های کشور وجود دارد.