عزم آلمان برای مقابله با حملات سایبری
به گفته وزیر داخلی آلمان، این کشور درصدد وضع قوانین و مقررات شدیدی برای مقابله با حملات سایبری خارجی است.
به گزارش the star، با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها، کشورهای زیادی در سراسر جهان هدف این گونه حملات قرار گرفتهاند و آسیبها و خساراتی را متحمل شدهاند. بر اساس گزارشهای منتشر شده، آمار حملات سایبری و هک در سال گذشته ۲۰۱۷، به اوج خود رسیده است.
آلمان درحال بررسی و وضع قوانین و مقرراتی سختگیرانه به منظور مقابله با حملات سایبری است به گونهای که هورشت زیهوفر – وزیر داخلی آلمان – در این خصوص گفت: در طول مدت چند سال گذشته حملات سایبری گسترده و وسیعی به زیرساختهای مهمترین نهادها و سازمانهای دولتی ما صورت گرفته است که همگی آسیبها و صدمات جبران ناپذیر بسیاری را به بخشهای مختلف آلمان وارد کردند.
وی در ادامه سخنانش افزود: در سالهای اخیر، حجم و تعداد حملات سایبری از سوی چین به زیرساختهای نهادهای دولتی آلمان به شدت رو به افزایش بوده است به گونهای که صدمات جبران ناپذیری به زیرساختهای ما وارد شده است.
بر اساس گزارشهای منتشر شده، بد افزارها، باج افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است. طبق آمار، حملات سایبری در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی نیز به اوج خود رسیده و حالا خبر اینکه قرار است در سالهای آتی اوضاع از این که هست هم نابسامان تر شود، بسیار نگران کننده به نظر می رسد.
همانطور که در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیبهای جبران ناپذیری میشوند که از جمله مهم ترین آنها میتوان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت های دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها، شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.
بنابراین میتوان گفت خطر حملات سایبری در کمین تمامی افراد، کاربران و شرکت های کوچک و بزرگ در جهان است و دیگر نمی توان ادعا کرد که کسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.
در سال گذشته میلادی باج افزار، بدافزار و ویروسهای رایانهای بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیون ها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شرکت های مربوطه و دولت ها خسارت وارد کرده اند.
حمله سایبری توسط بدافزار واناکرای (WannaCry) به طور قطع یکی از مهلکترین حملاتی است که در طول سالهای اخیر صورت گرفته است.