مخالفان بی‌طرفی اینترنت نظارت ارتباطات در آمریکا را به دست می‌گیرند

دونالد ترامپ رییس جمهور منتخب آمریکا افرادی را برای هدایت کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا در نظر گرفته که دشمن بی طرفی اینترنت محسوب می شوند.
 
این کمیسیون که مهم ترین نهاد رگولاتوری ایالات متحده در حوزه مخابرات و اینترنت محسوب می شود تا به حال از بی طرفی اینترنت که به معنای مخالفت با تحمیل هزینه های کلان به کاربران برای دسترسی به خدمات بهتر و با کیفیت بیشتر بوده خودداری کرده بود و در برابر ادغام شرکت های بزرگ فناوری و مخابراتی با هدف کاهش انحصارطلبی تجاری و جلوگیری از سخت تر شدن فضای رقابت برای شرکت های کوچک مقاومت می کرد.
 
اما با تغییرات احتمالی در این کمیسیون احتمال تغییر این سیاست ها بسیار بالاست. Jeff Eisenach اقتصاددان و Mark Jamison لابی گر سابق شرکت اسپرینت توسط گروه انتقالی ترامپ برای سیاست گذاری کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا انتخاب شده اند و هر دوی این افراد با برخی قوانین فعلی صنعت مخابرات مخالفند و از ادغام غول های دنیای فناوری نیز حمایت می کنند.
 
کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا متشکل از پنج کمیسیونر است که یکی از آنها به عنوان رییس کمیسیون از سوی ریییس جمهور منصوب شده و توسط سنا تایید می شود. تنها سه نفر از این کمیسیونر ها می توانند عضو یک حزب سیاسی باشند و طبیعی است که انتخاب رییس این کمیسیون توسط ترامپ می تواند توازن را به نفع جمهوری خواهان بر هم بزند.
 
کارشناسان هشدار می دهند که این تحولات به معنای پایان دوران بی طرفی اینترنت است. بر اساس قوانین فعلی شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت باید با تمامی حجم داده های در حال تبادل رفتار یکسانی داشته باشند و نباید سرعت دسترسی کاربران به محتوای تحت وب را بر اساس هزینه پرداختی تغییر دهند. قوانین فعلی به نفع شرکت هایی مانند گوگل است که خدمات تحت وب ارائه می دهند، اما خودشان سرویس دهنده اینترنت یا اداره کننده آن نیستند، طبیعی است که تغییر این شرایط با واکنش گوگل مواجه خواهد شد.