معرفی و بررسی گوشی Sony Xperia X Compact
حدود سه ماه پیش بود که سونی این شرکت قدرتمند و قدیمی، توانست گوشی Sony Xperia X Compact را روانه بازار کند. این گوشی را می توان در زمره گوشی های دست بالای بازار به شمار آورد. امروز گویا آی تی سعی دارد با یک بررسی و معرفی مختصر، به افرادی که در مرحله انتخاب گوشی هوشمند قرار دارند کمک کند تا یک خرید راضی کننده را تجربه کنند.
Sony Xperia X Compact از دسته گوشی های اندرویدی خوش ساخت است که با نمایشگر ۴٫۶ اینچی اش، توجه بسیاری از افرادی که به دنبال گوشی های خوش ساخت و ظریف هستند را به خود جلب کرده است.
افرادی که این گوشی را خریداری می کنند از یک حافظه رم ۳ گیگابایتی برخوردار خواهند بود اما حافظه داخلی Sony Xperia X Compact به میزان ۳۲ گیگابایت در نظر گرفته شده است. اگر قصد دارید حافظه را ارتقا دهید می توانید از طریق اسلات های کارت حافظه این کار را کنید.
باتری این گوشی با ظرفیت ۲۷۰۰ میلی امپر بر ساعت، می تواند ساعت ها گوشی را پا به پای شما روشن نگهدارد اما از جمله معایب آن که به باتری بر می گردد می توان به غیر قابل جایگزین کردن باتری اشاره کرد. البته این موضوع در بسیاری از گوشی های جدید دیده می شود که باید خواه نا خواه آن را پذیرفت. عموما باتری های تو کار یا سیستم هایی که از باتری قابل تعویض استفاده نمی کنند، به باریک تر شدن گوشی می انجامند.
سونی از سال گذشته تا کنون حسابی روی دوربین هایش کار کرده به همین دلیل شما می توانید اولین دوربین ۲۳ مگاپیکسلی را در Sony Xperia X Compact مشاهده کنید. دوربین سلفی گیر این گوشی ۵ مگاپیکسل است. دوربین عقب از فلش ساده ال ای دی برخوردار است.
این گوشی اندرویدی از Android 6.0 پشتیبانی می کند.
اگر هنگام خرید از این گوشی به عنوان یک گوشی باریک صحبت شد تعجب نکنید چرا که ابعاد این گوشی ۱۲۹ در ۶۵ در ۹٫۵ میلی متر است و چون ضخامت آن ۶۵ میلی متر است و زیر ۷ میلی متر است، به عنوان یک گوشی باریک به شمار می آید. این آیتم را هنگام خرید گوشی همیشه به یاد داشته باشید.
البته چیزی که همه ما را به تعجب واداشته، رزولوشون بسیار پایین این گوشی است که به میزان ۷۲۰ در ۱۲۸۰ پیکسل است. البته هنگام خرید کمی با نمونه ی باز شده ی آن کار کنید تا این میزان رزولوشن را در عمل ببینید چون بسیاری از افراد در عمل با رزولوشن مشکلی ندارند.
سونی عموما از نمایشگرهایی که با تکنولوژی IPS LCD ساخته شده اند، در سیستم هایش بکار می برد. این گوشی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
و اما به سراغ پردازنده برویم که حرف برای گفتن زیاد دارد. حالا که در بسیاری از گوشی ها و تبلت ها از پردازنده های ۸ هسته ای استفاده شده، سونی تصمیم بر این دارد که این گوشی را با پردازنده ۶ هسته ای Qualcomm Snapdragon 650 8956 به جنگ رقبا بفرستد. این پردازنده با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز به پردازش داده های شما می پردازد که رقم خوبی است.
پردازش گرافیکی این گوشی نیز بر عهده Adreno 510 است. توصیه اکید گویا آی تی این است که هنگام خرید این گوشی برای خرید حافظه اضافی نیز برنامه ریزی داشته باشید چرا که از ۳۲ گیکابایت حافطه داخلی تنها ۲۰ گیگابایت آن در اختیار کاربران قرار دارد. اما شما می توانید تا ۲۵۶ گیگابایت بر فضای این گوشی بیفزایید.
دو اسپیکر در گوشی بکار گرفته شده که یکی برای صدای گوشی و دیگری برای صدای موسیقی است. البته پخش کننده موسیقی، استریو نیست. همچنین سیستم ضبط صدا از خاصیت Noise cancellation برخوردار است.
اگر می خواهید قدرت این گوشی را با سایر برندها مقایسه کنید باید بدانید که در لیست تمام رقبای قدرتمند این گوشی، علاوه بر سری های مختلف سونی، آیفون ۷ و گلکسی اس ۷ نیز به چشم می خورد.
در بررسی ها تا کنون هیچ نقطه ضعفی برای این گوشی ثبت نشده است اما به عنوان بارز ترین ویژگی های آن بارها به حافظه رم بالا و سبک وزن بودن آن اشاره شده است.
نظر شما در مورد این گوشی سونی چیست؟ آیا تا کنون تجربه کار کردن با آن را داشته اید؟ نظر و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید و برای تسهیل امر انتخاب گوشی این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.
منبع: phonearena.com