مقایسه ویژگیهای نوکیا ۳٫۱ پلاس، آنر ۸C و شیائومی ردمی ۶ پرو
در سال 2018 چنانچه مایل به خریداری اسمارتفونی باشید که در کلیه سناریوها کارآیی قابلقبولی از خود ارایه دهد، به مبلغی کمتر از 200 یورو احتیاج خواهید داشت. اما در این میان شما ناچار به نوعی مصالحه بوده و هنگام انتخاب دستگاه مناسب برای خود، نیازمند سطحی از دانش هستید. اگر بهدنبال یک هندست رده پایین هستید که در مقطع کنونی امکان صرفهجویی در هزینهها را برای شما فراهم نماید، در اینصورت گوشی جدیدا معرفی شده نوکیا 3.1 پلاس، اسمارتفونهای هواوی آنر 8C و شیائومی ردمی 6 پرو (که در بازارهای جهانی با نام شیائومی Mi A2 لایت با سیستمعامل اندروید وان نیز شناخته میشود)، 3 گزینه بسیارجالب هستند. این مقایسه به شما کمک خواهد کرد تا از میان این 3 هندست، بهترین محصول را انتخاب نمایید.
مقایسه اسمارتفونهای نوکیا 3.1 پلاس، هواوی آنر 8C و شیائومی ردمی 6 پرو
طراحی
برخی کاربران احتمالا به 2 دلیل، شیائومی ردمی 6 پرو را بر 2 هندست دیگر ترجیح میدهند. نخست اینکه این گوشی به لطف بهرهمندی از نمایشگر بدونحاشیه و ساختار فلزی زیبا در بخش پشتی از طراحی جذابتری برخوردار است. ثانیا این اسمارتفون ابعاد جمعوجورتری دارد؛ بنابراین استفاده از آن با یک دست و حمل آن در داخل جیب، آسانتر خواهد بود. هواوی آنر 8C در رتبه بعدی قرار میگیرد؛ در حالیکه نوکیا 3.1 پلاس از طراحی کلاسیکتری بهره برده و واقعا هیچگونه نوآوری خاصی را ارایه نمیدهد.
نمایشگر
شیائومی ردمی 6 پرو دارای جذابترین صفحهنمایش است؛ چرا که این نمایشگر تنها نمونه مجهز به رزولوشن فول اچدی پلاس بوده و جزئیات بسیار بیشتری را نمایش میدهد. از سوی دیگر اندازه این نمایشگر نسبت به 2 هندست دیگر کوچکتر است و این موضوع احتمالا برای کاربران پیشرفته یا گیمرها خوشایند نخواهد بود. نوکیا 3.1 پلاس و هواوی آنر 8C دارای صفحهنمایشهای بزرگتری هستند. اما این نمایشگرها تنها از رزولوشن 720p بهره میگیرند. بنابراین در این حوزه، شیائومی ردمی 6 پرو برنده خواهد بود.
مشخصات و نرمافزار
چنانچه عملکرد دستگاه، دغدغه اصلی شما بهشمار میآید؛ در اینصورت قطعا بایستی به سراغ هواوی آنر 8C بروید. این دستگاه، نخستین اسمارتفون مجهز به تراشه جدید اسنپدراگون 632 ساخت کوالکام محسوب میشود. به گفته غول آمریکایی، این تراشه در مقایسه با چیپستهای اسنپدراگون 625 (موجود در در ردمی 6 پرو) و اسنپدراگون 626 تا 40 درصد کارآیی مناسبتری دارد. شیائومی ردمی 6 پرو در جایگاه دوم قرار میگیرد؛ در حالیکه نوکیا 3.1 پلاس از قدرت کمتری برخوردار بوده و برخلاف 2 مدل دیگر فاقد نسخهای با 4 گیگابایت رم است. آنر 8C و ردمی 6 پرو با رابط کاربری سفارشیشده (EMUI و MIUI) به فروش میرسند و نوکیا 3.1 پلاس نیز مجهز به نسخه خام اندروید وان است.
دوربین
دوربین آنر 8C به لطف دیافراگم روشنتر خود که حتی در شرایط نوری غیر ایدهآل نیز امکان دستیابی به نتایج بهتر را فراهم میکند، گزینه احتمالی موردعلاقه کاربران خواهد بود. این موضوع در خصوص دوربین جلویی دستگاه نیز صادق است. دوربین مذکور با حسگر 8 مگاپیکسلی خود میتواند به ضبط ویدیو با حداکثر رزولوشن 1080p بپردازد.
باتری
علیرغم آنکه نوکیا 3.1 پلاس ابعاد بزرگتری دارد، اما هواوی آنر 8C و شیائومی ردمی 6 پرو دارای باتریهای بزرگتری بوده و بایستی از شارژدهی طولانیتری برخوردار باشند. با توجه به اینکه آنر 8C چند روز پیش رسما معرفی شد، لذا امکان تست باتری این هندست و مقایسه مدت شارژدهی آن با شیائومی ردمی 6 پرو مقدور نبود.
قیمتگذاری
نوکیا 3.1 پلاس در آیندهای نزدیک و با برچسب قیمتی 154 دلار/133 یورو در هند عرضه خواهد شد. آنر 8C با قیمت 158 دلار/136 یورو در چین به فروش میرسد و شیائومی ردمی 6 پرو نیز اکنون با قیمت حدودا 150 دلار/130 یورو در بازار جهانی قابلدسترس است. از نظر برخی کارشناسان، در این مقایسه آنر 8C جالبترین دستگاه محسوب میشود. اما میان این هندستها تفاوتهای بسیار اندکی وجود دارد؛ بنابراین تعیین برنده واقعی امکانپذیر نخواهد بود.
مزایا و معایب اسمارتفونهای نوکیا 3.1 پلاس، هواوی آنر 8C و شیائومی ردمی 6 پرو
نام اسمارتفون | مزایا | معایب |
نوکیا 3.1 پلاس |
نمایشگر عریض قیمت مقرونبهصرفه باتری مناسب فلاش LED در جلوی دستگاه |
رزولوشن پایین نمایشگر |
هواوی آنر 8C |
سختافزار مناسب باتری با ظرفیت بالا درگاه اختصاصی میکرو اسدی دوربین عالی |
رزولوشن پایین نمایشگر |
شیائومی ردمی 6 پرو |
ابعاد جمعوجور باتری با ظرفیت بالا عرضه گسترده در جهان نمایشگر مناسب درگاه اختصاصی میکرو اسدی |
– |
نوشته مقایسه ویژگیهای نوکیا 3.1 پلاس، آنر 8C و شیائومی ردمی 6 پرو اولین بار در وبسایت فناوری پدیدار شد.