نگاهی به اپلیکیشن Lingua Player: یک جایگزین عالی برای MXPlayer
اپلیکیشن Lingua Player یک مدیا پلیر قدرتمند بوده که به تازگی محبوبیت زیادی در پلی استور و مارکتهای دیگر پیدا کرده است؛ قابلیتهای جذابی همچون آموزش یک زبان در هنگام تماشای ویدیو توسط زیرنویس و پنجره شناور، دلایل بسیار منطقی برای این محبوبیت بهنظر میرسند.
شاید پس از نصب این برنامه اولین اپلیکیشنی که بخواهید آن را با Lingua Player مقایسه کنید نرمافزار معروف و پرطرفدار MX Player باشد، البته باید اشاره کنم که Lingua Player برخلاف MX Player، یک مدیا پلیر است زیرا علاوه بر ویدیو این اپلیکیشن قدرت پخش موزیک را نیز دارد، اما اپلیکیشن تازه وارد ما در برابر MX Player حرفی برای گفتن دارد طوری که به شخصه قبل از نصب این نرمافزار تصور نمیکردم برنامهای را بتوانم جایگزین MX Player کنم اما طولی نکشید که Lingua نظرم را عوض کرد.
امروز پس از گذشت یک هفته از مقایسه و بررسی این دو اپلیکیشن به دو دلیل نرمافزار MX Player را حذف کردم؛ اولین دلیلم توانایی بیشتر Lingua در پخش فایلهاست، قابلیتهایی همچون زیرنویسهای جذابتر و پخش فایلهای صوتی علاوه بر فایلهای ویدئویی و تنظیمات گستردهتر و دلیل دوم تنوع؛ بیاد دارم که از سال ۲۰۱۳ که توانستم یک گوشی اندروید خریداری کنم و با آن آشنا شوم نرمافزار MX Player تا به امروز پای ثابت گوشیهای اندروید من بود، پس تصمیم گرفتم تنوعی در بخش رسانه اندروید خودم ایجاد کنم.
نرمافزار Lingua اینترفیس ساده و جذابی دارد، چه در هنگام پخش موزیک و ویدیو و چه در محیط خانه خود رابط کاربری دوست داشتنی و زیبایی دارد. موزیکپلیر تعبیه شده در این برنامه قدرت کافی برای پخش همه فایلهای صوتی شما را داشته و تمام امکانات یک موزیک پلیر از جمله اکولایزر را دارد که میتواند شما را از داشتن یک موزیک پلیر جدا بینیاز کند.
امکان بسیار جذابی که در کمتر نرمافزاری پیدا میشود، پنجره شناور پخش ویدیو است که توسط آن میتوانید در هر جای محیط اندروید حتی در هنگام تایپ یک پیام و در هنگام ویرایش یک عکس، تماشای ویدیو خود را از دست ندهید.
البته گذشته از تمام جذابیتها و امکانات، این نرمافزار ایرادات و باگهای خاص خودش را دارد؛ یکی از ایرادات بزرگ آن تبلیغات است که در هر بار ورود به محیط برنامه این تبلیغات مزاحم شما میشوند، البته با توجه به اینکه Lingua مدت زیادی نیست که پا بر عرصه اندروید گذاشته است به این راحتی نمیشود نسخه آنلاک آن را پیدا کرد. البته مشکل یاد شده چندان هم دردسرساز نیست؛ میشود برای حذف تبلیغات چاره اندیشید. شما میتوانید در این لینک یاد بگیرید چگونه تبلیغات را از تمام اپلیکیشنهای خود حذف کنید.
پس از مدت چند روز که از این نرمافزار استفاده میکردم، متوجه شدم که Lingua حدود ۱۲۰ مگابایت حجم دیتا برایم ایجاد کرده است که اصلا دلیل مناسبی برای این حجم بالا نتوانستم پیدا کنم، البته بر سرعت این برنامه نمیتوان ایراد گرفت زیرا حتی پس از تولید این حجم از داده در اندروید باز هم روان اجرا میشود ولی به هر حال این اشکال، ایراد کوچکی نیست.
اپلیکیشن lingua را میتوانید از این لینک دانلود و نصب کنید.
نوشته نگاهی به اپلیکیشن Lingua Player: یک جایگزین عالی برای MXPlayer اولین بار در پدیدار شد.