هند دومین اقتصاد دیجیتال سریع جهان

کاربران موبایل در هند ماهانه به طور میانگین ۸.۳ گیگابایت اطلاعات مصرف می کنند. این مقدار در چین ۵.۵ گیگابایت و در کره جنوبی بین ۸ تا ۸.۵ گیگابایت است. این یعنی یک اقتصاد پیشرفته دیجیتالی.
 
به گزارش یو اس نیوز، اشتهای هند برای تکنولوژی روبه افزایش است. این کشور مقصدی بزرگ برای تولیدات جدید است و بازاری است که  به مدت طولانی باز می ماند.
 
یک مطالعه جدید از سوی موسسه  مکنزی گلوبال نشان می دهد که کسب و کار در هند در حال تبدیل شدن به اقتصاد دیجیتال است آن هم با سرعتی که تنها در اندونزی دیده می‌شود. هند همچنین دومین بازاری است که رشد سریع مشتریان دیجیتال را دارد. این کشور 560 میلیون کاربر اینترنتی در 2018 داشت که تنها چین در این زمینه از آن پیشی می‌گیرد.
 
طبق این گزارش، کاربران موبایل در هند ماهانه به طور میانگین 8.3 گیگابایت اطلاعات مصرف می کنند. این مقدار در چین 5.5 گیگابایت و در کره جنوبی بین 8 تا 8.5 گیگابایت است. این یعنی یک اقتصاد پیشرفته دیجیتالی.
 
 سایر یافته‌های این گزارش عبارتند از :
 
-  1.2 میلیون کاربر تلفن همراه در هند وجود دارد. هندیها بیش از 12 میلیارد  اپلیکیشن در 2018 دانلود کرده اند.
 
-  فضای زیادی برای رشد در این کشور وجود دارد. تنها کمی بیش از 40 درصد جمعیت هند کاربر اینترنت هستند.
 
-  یک نظر سنجی از بیش از 600 شرکت نشان می‌دهد  یک چهارم رهبران دیجیتال 2 تا 3 برابر از نرم افزار برای مدیریت روابط مشتریان، طراحی منابع سرمایه گذاری یا بهینه سازی موتور جستجو استفاده می کنند.
 
-  اقتصاد دیجیتال می‌تواند 60 تا 65 میلیون شغل تا 2025 ایجاد کند. بسیاری از این مشاغل نیازمند مهارت عملی دیجیتال هستند. آموزش دوباره  برای 45 میلیون کارگر که اقتصاد دیجیتال شغلشان را تغییر میدهد، لازم است.
 
-  تا 2025، بخش های اصلی دیجیتال مثل آی تی و مدیریت روند تجارت، خدمات ارتباطی دیجیتال و تولید محصولات الکترونیکی می تواند 100 میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی هند اضافه کند.
 
 نویسندگان گزارش مکنزی گفتند:« بخش‌هایی که تازه دیجیتال شده اند عبارتند از: کشاورزی ، آموزش ، انرژی، خدمات مالی ، مراقبت بهداشتی ، پشتیبانی ، خرده‌فروشی ، خدمات دولتی و بازارهای کار که هر کدام  می‌توانند10 میلیارد دلار تا 150 میلیارد دلار ارزش اقتصادی افزایشی در 2025 ایجاد کنند، چون اپلیکیشن های دیجیتال این بخش به افزایش تولید ،صرفه جویی در زمان و هزینه ، کاهش خطا و بهبود تعادل عرضه و تقاضا کمک می کنند.