وزیر ارتباطات: فیلترینگ بی دلیل و غیرکارشناسی به کسب و کارهای نوپا لطمه می زند

وزیر ارتباطات در آیین گشایش بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ گفت: ما در کشورمان ظرفیت‌ها و چالش‌هایی داریم که از تضارب آنها زمینه شکوفایی و رشد فراهم می‌شود.
 
به گزارش ایلنا، محمدجواد آذری‌جهرمی با بیان اینکه در پی اجرای این سند ۳۵ درصد به ظرفیت‌های آبی کشور اضافه می‌شود، افزود: در حوزه کشاورزی اهداف واقعی را طراحی کردیم که یکی از آنها آزادسازی داده های غیرحاکمیتی است که معنی آن ایجاد بازارهای نوپا برای کسب و کارهای جدید است.
 
آذری جهرمی به امضای تفاهمنامه دیگری با وزارت نیرو اشاره کرد و ادامه داد: اولین گام دولت ایجاد بازارهای جدید و در پی آن هموارسازی فرایندهاست که با تصویب طرح نوآفرین نظام حمایت از کسب و کارهای نو اصلاح می شود.
 
عضو کابینه دولت تدبیر و امید با اشاره به اینکه در تحول دیجیتال، فناوری اطلاعات منابع مالی سایر حوزه‌ها را جذب می‌کند، اظهار کرد: الکامپ‌ مسیر حرکتی درستی را انتخاب کرده و نباید نگران عدم حضور شرکت‌های واردکننده باشیم چراکه شرکت‌های مولد در این حوزه مطرح است.
 
وزیر جوان کابینه دوازدهم با اشاره به رونمایی از لایحه مهم حفاظت و‌صیانت از داده‌های شخصی تصریح کرد: رونمایی از لایحه مهم صیانت از داده‌های شخصی از وعده‌های دولت بوده که تسهیل‌گری ‌فعالیت کسب و‌کارهای نوپا به شمار می‌رود چراکه نظام اعتماد عمومی به آنها را توسعه می دهد. 
 
عضو شورای‌عالی فضای‌مجازی شهر هوشمند را بازار جدیدی برای کسب‌وکارها دانست که با تفاهم با شهرداری‌ها ایجاد می‌شود، خاطرنشان کرد:سند تحول دیجیتال در حوزه سلامت نیز در حال نهایی‌سازی است. نتیجه این اقدامات در حوزه بین‌الملل بعد از توسعه زیرساخت‌های ارتباطی به گونه‌ای بود که ایران بالاترین نرخ رشد فناوری اطلاعات را در منطقه بدست آورد و ۲۰ رتبه در شاخص‌های دولت الکترونیک ارتقا می کنیم.
 
وزیر ارتباطات خطاب به کسانی که در خارج برای متوقف کردن تلاش های جوانان ایرانی به صورت تحریم و سایر محدودیت‌ها عمل می‌کنند، گفت: جوانان ایرانی پشت هیچ در بسته‌ای نمی‌مانند و نخواهند ماند.
 
وی همچنین خطاب به کسانی که در داخل در قالب فیلترینگ‌های غیرکارشناسی عمل می‌کنند، گفت: کدام اقتصاد رانتی به به نتیجه رسیده؟ اجازه دهید جوانان در یک رقابت سازنده تحول ایجاد کنند. هرچقدر با ایجاد دادگاه‌ها و فیلترینگ دست‌اندازی کنید باز هم ناگزیر به حرکت به سوی تحول دیجیتال هستیم  و‌ باید خود را با آن تطبیق دهیم.