وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: دانش آموزان مناطق فاقد اینترنت را مثل فرزندان خودمان می دانیم

 
26.jpg
 
 
وزیر ارتباطات با اشاره به تسهیل دسترسی دانش‌آموزان به اینترنت گفت: وقتی متوجه مشکل حاد اینترنت در دو شهرستان استان زنجان شدیم و فهمیدیم کودکان این مناطق با مشکل آموزش مجازی مواجه هستند تصور کردیم اینها بچه‌های خود ما هستند که نمی‌توانند از ساعات آموزشی برخوردار باشند و از همه توان برای رفع مشکلات این مناطق استفاده کردیم.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه بررسی مشکلات ارتباطی استان زنجان که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور امام جمعه، استاندار و سرپرست اداره فناوری اطلاعات استان و مسئولان مخابرات و همراه اول کشور برگزار شد، اظهار کرد: پروژه‌های ارتباطی استان زنجان پیشرفت خوبی داشته‌اند به طوری که تاکنون 70 سایت برای 95 روستا دایر شده است.
وی با اشاره به تاسیس دو سایت جاده‌ای در این استان تصریح کرد:  50 درصد از مبلغ برای تامین برق این سایت‌ها از سوی وزارت ارتباطات و 50درصد مابقی از طرف استانداری زنجان تقبل شده است. شرکت ایرانسل هم احداث دکل را سریع در دستور کار خود قرار داده، تا دهه فجر این سایت‌های روستایی به اتمام برسد.
آذری جهرمی با بیان اینکه در تلاش برای رفع مشکلات ارتباطی استان زنجان هستیم خاطرنشان کرد: وقتی متوجه مشکل حاد اینترنت دو شهرستان زنجان شدیم و فهمیدیم کودکان این مناطق با مشکل آموزش مجازی مواجه هستند تصور کردیم اینها بچه‌های خود ما هستند که نمی‌توانند از ساعات آموزشی برخوردار باشند و از همه توان برای رفع مشکلات این مناطق استفاده کردیم.
وی تصریح کرد: در تلاش هستیم تا مشکلات ارتباطی استان‌هایی مانند: هرمزگان، سیستان و بلوچستان، زنجان، کهیگلویه و بویراحمد، کردستان، فارس و زنجان رفع شود.
تجهیز روستاها به اینترنت
آذری جهرمی با اشاره به اینکه تا پایان سال جاری همه روستاهای بالای 20 خانوار به اینترنت مجهز می‎شوند بیان کرد: دوستان ما همه ظرفیت ها را به کار گرفته‌اند تا همه روستاهای بیش از 20 خانوار از اینترنت بهره‌مند شوند. ما این نوع خدمت‌رسانی به مردم را نعمتی از سوی خدا می‌دانیم و از خداوند تشکر می‌کنیم.
اگر بیماری کرونا سال ۹۵ می آمد چه می‌شد؟
وی با بیان اینکه در سال 96 عمده روستاهای ایران از اینترنت محروم بودند خاطرنشان کرد: گاهی اوقات مرور می‌کنم که اگر بیماری کرونا در سال 95 به ایران می‌آمد چه میزان از دانش‌آموزان از تحصیل محروم می‌شدند؟ سلامت چه تعداد خانواده آسیب می‌دید؟ همکاران من در این سال‌ها زحمت کشیدند تا تعداد زیادی از روستاها از اینترنت بهره‌مند شوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به جوسازی و اغراق هایی که این روزها در فضای مجازی درباره ضعف اینترنت روستایی، تصریح کرد: عکسی در فضای مجازی رد و بدل می‌شود که در فلان روستا اینترنت وجود ندارد، برخی رسانه‌های داخلی هم که بودجه خود را از نهادهای انقلابی می‌گیرند منتظر هستند تا خدمات حوزه ارتباطات در توسعه اینترنت روستایی را نقد کنند. البته من به آنها حق می‌دهم تا ما را نقد کنند اما در کنار نقد باید خدماتی که ارائه شده است را بینند. در آن سو ضدانقلاب‌ هم که منتظر سیاه‌نمایی است از این موضوع سواستفاده می کند و همین موضوع سبب دلسردی همکاران تلاشگر من می‌شود.
وی ادامه داد: افرادی که برای تسهیل دسترسی ارتباطی تلاش کرده اند پیش من گلایه می‌کنند که زحمات ما دیده نمی‌شود و پاسخ من این است که مکدر نباشید و این عکس ها و اخبار را فرصت بدانید برای رفع کاستی ها و مشکلات. به همکارانم توصیه کردم تا گروهی درست کنیم و هر عکسی فارغ از اینکه حقیقت باشد یا کذب را در آن منتشر  و پیگیری کنیم تا اگر مشکلی وجود داشت خیلی سریع پیگیری و رفع شود.
آذری جهرمی بیان کرد: به همه مدیران کل ابلاغ کرده که این بزرگترین فرصت است تا اشکالات را رفع کنیم و وقتی مردم تلاش شما را می‌بینند خوشحال می‌شوند.
وی درباره کسانی که در پی جوسازی رسانه‌ای هستند، گفت: کسانی که عکس‌ها  و فیلم های نقاط محروم را با هدف این مجموعه ارتباطات دلسوزی نداشتن همکاران من منتشر می کنند از این موضوع غافلند که ما هوشیاریم و همه مشکلات را میبینیم و پیگیری می‌کنیم و با این روش، توانمندی‌های مان به نمایش گذاشته می‌شود.
وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد: ما اعتقاد داریم رسیدن به کمال دو بعد دارد یکی شخصی و دیگری خدمت به خلق است که موجب تعالی انسان می‌شود. امیدوارم این اقدامات ما ذخیره خیر برای دنیا و آخرت باشد.
آذری جهرمی با اشاره به افتتاح پروژه‌های ارتباطی استان زنجان در دهه فجر بیان کرد: گزارش اتمام پروژه‌ها و خدمات در دهه فجر بانام شهید «شهریاری» به مردم ارایه کنیم تا اثری ماندگار برای مردم این استان باشد.