وزیر ارتباطات: یکی از دعواهای کاندیداها بر سر حوزه ارتباطات است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اتصال همه روستاهای استان همدان تا سه هفته آینده به اینترنت خبر داد و گفت: هشت سایت دیگر باقیمانده که ظرف سه هفته آینده وارد مدار میشوند.
محمدجواد آذریجهرمی شنبه یکم خردادماه در مراسم بهرهبرداری و افتتاح طرحها و پروژههای ارتباط روستایی استان همدان، با بیان اینکه در دو ماه اخیر ۲۶۴ روستا را با ۱۶۷ میلیارد اعتبار به شبکه اینترنت متصل شدند، ادامه داد: مدیران استانی با نظم و برنامه مثال زدنی کارهای نصب و راهاندازی این سایتها را انجام دادند که همراه اول بار اصلی توسعه را با مشکلاتی مانند کمبود تجهیزات به عهده داشت که توانستند پشتیبانی مناسبی انجام دادند و شرکت ایرانسل نیز با وجود زمان کمی که داشت، تلاش زیادی انجام داد.
آذریجهرمی با اشاره به اینکه همدان، نخستین استانی است که پوشش صددرصدی اینترنت دارد البته کارهای مهمتری مانده که باید در سراسر کشور انجام شود، اظهار کرد: یکی از دعواهای کاندیداها بر سر حوزه ارتباطات است چراکه آینده کشور ما و دنیا وابسته به فضای مجازی است و باید کاندیداها در رابطه با آن برنامه خود را ارائه دهند.
وی با بیان اینکه محدودیت فضای مجازی دیگر قابل اعمال نیست، خاطرنشان کرد: اگر گفتمان روی محدودیت و عدم محدودیت بماند یعنی پسرفت کردیم و نگاه رهبری به این فضا نیز نگاه فرصت محوری بوده و تهدیدات با استفاده از فرصتها دفع میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه همواره باید از فرصتها بهره برد و به فکر توسعه بود چراکه ارتباطات عرصه پراهمیتی شده و در حال حاضر عرصه قضاوت مردم است، تصریح کرد: انتخابات پیش رو تأثیر زیادی دارد و رأی مردم در اداره کشور به طور قطع تأثیرگذار است چراکه دیدگاههایی که در اداره کشور استفاده میشود، با توجه به نظر و رأی مردم است.
وی ادامه داد: اگر نسل جوانی در میدان حضور دارد باید نگاه کند به اینکه تیمی که می خواهد بیاید برای جوانان چه برنامهای دارد چراکه بزرگترین سرمایه نیروی جوانی است و اگر از این ظرفین استفاده نشود، فرصت سوزی است.
آذریجهرمی مطرح کرد: اگر دشمن احساس کند که مردم پشت نظام نیستند، دولت در عرصه بینالمللی نمیتواند از منافع مردم حمایت کند و قهر کردن با صندوق رای یعنی پشت پا زدن به خون شهدا و با خودمان قهر کردند.
وی ادامه داد: همه باید تلاش کنیم تا افرادی که نمیخواهند رأی بدهند را اقناع کنیم تا در انتخابات شرکت کنند چراکه مشارکت حداکثری تکلیف شرعی ما است و اگر کاندیدایی مورد نظر ما نیست باز هم باید با رأی ممتنع در انتخابات مشارکت کنیم.
آذری جهرمی خاطرنشان کرد: اگر کسی مسئولیت قبول میکند نباید به فکر منافع شخصی باشد و پای حرفی که زده بایستد چراکه اگر ما به حرفی که زدیم عمل نمیکردیم تبدیل به گلایه میشد بنابراین باید وعدهای بدهند که بتوانند عمل کنند.