چگونه نمایشگر های لمسی و LED را تمیز کنیم؟
شاید تا زمانی که هنوز گوشی های تان از آن مدل های غیر لمسی بود یا اینکه تلویزیون های ال ای دی یا ال سی دی نداشتید یا مانیتورهای بزرگ برای استفاده از کامپیوترتان روبرویتان قرار می دادید، نگرانی خاصی برای پاک کردن نمایشگرهایتان چه در گوشی، چه در تلویزیون و مانیتور کامپیوتر نداشتید اما با روی کار آمدن مانیتورهای حساس و هوشمند و لمسی، این موضوع اهمیت پیدا کرده است که چگونه جای اثر انگشت را روی گوشی پاک کنیم یا گرد و غبار های روی ال ای دی مان را چگونه پاک کنیم که سیستم ضربه ای نبیند.
در این مقاله گویا آی تی به شما یاد می دهد که چگونه به دور از مواد شیمیایی به راحتی نمایشگر های خود را پاک کنید.
مواد لازم :
پارچه های بدون کرک و نرم مثل پارچه هایی شبیه میکروفیبری
آب مقطر یا مایع تمیز کننده مخصوص صفحات لمسی نظیر ال ای دی
نکته: با استفاده از مایع های مربوط به صفحات ال ای دی، می توانید گوشی و تبلت خود را هم پاک کنید. حتی می توانید نمایشگر لپ تاپ تان را به خوبی پاک کنید و مدت زمان نشیت خاک و لکه بر آن را به تاخیر اندازید.
روش پاک کردن
دقت کنید که همیشه به همراه مایعات مخصوص چنین پارچه هایی ارائه می شود حتی وقتی گوشی جدید می خرید، این پارچه حتی در قطع کوچک به همراه آن ارائه می شود. بنابراین یک پارچه لطیف انتخاب کنید که خش گذار نباشد.
قبل از اینکه کار را شروع کنید، گوشی را خاموش کنید و یا نمایشگر را به طور کلی خاموش کنید.
با پارچه مورد نظر، باید با حرکات چرخشی و البته خیلی آرام نمایشگر را پاک کنید.
همیشه قبل از اینکه مایع را اسپری کنید، با همین پارچه اقدام به پاک کردن کنید دقت کنید که پاک کردن با پارچه به تنهایی و بدون مایع در بیشتر اوقات اثرات انگشت را از روی مانیتور و نمایشگر پاک می کند حالا اگر لکه ها قدیمی باشند و بخواهید گوشه ها را پاک کنید می توانید کمی دستمال را مرطوب کنید.
دقت کنید که بجای استفاده از پارچه های میکروفیبری می توانید از پارچه های کتانی هم استفاده کنید
همیشه بعد از استفاده پارچه را با آب ولرم بشویید و تمیز نگهداری کنید تا در صورت نیاز سریعا بتوانید از آن استفاده کنید.
هرگز از آب دهان برای پاک کردن لکه ها استفاده نکنید چرا که خود آب دهان بر صفحه اثراتی بر جای می گذارد.
از پارچه های زبر هرگز استفاده نکنید.
مایع هایی که داری امونیاک هستند را نباید به هیچ وجه مورد استفاده قرار دهید حتی اگر میزان امونیاک مورد نظر خیلی کم باشد.
مایع را روی پارچه بریزید و بعد آن را به نرمی فشرده و روی سطح بکشید. بهتر است که پارچه را فقط برای استفاده پاک کردن مانیتور و نمایشگر گوشی استفاده کنید و سطوح دیگر را با آن پاک نکنید.
هرگز مایع را مستقیما اسپری نکنید چون ممکن است به اجزای دیگر رسوخ کند.
در نهایت هم باید بگوییم که هرگز از حوله و دستمال کاغذی بدین منظور استفاده نکنید. پد های دستمال مرطوب در صورتی که خشک شده باشند و البته تمیز باشند هم ابزاری مناسب برای پاک کردن این قبیل ابزار می باشد.
در این باره دیدگاه ها و تجربیات خود را با گویا آی تی در میان بگذارید و این مطلب را روی شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.