کجارو: رستورانهایی با محیطهای عجیب و به یادماندنی
برخلاف تصور بسیاری از ما غذای با کیفیت، تعداد ستاره رستوران یا سرآشپز معروف تنها عوامل جلب مشتری نیستند بلکه یکی از مهمترین ابزارهای جلب مشتری در رستورانهای جهان ایجاد یک محیط و اتمسفر عجیب و غریب است.علت هم خیلی ساده است، چون با غذای خوب نمیتوان پول زیادی از مشتری گرفت یا انتظار تبلیغات دهان به دهان عجیب و غریبی بود، اما اگر غذای خوب را کنار یک اتمسفر عجیب و به یادماندنی بگذارید شانس موفقیت شما چند برابر خواهد شد . با کجارو همراه باشید تا رستورانهای با اتمسفر و محیط عجیب و غریبشان را مشاهده کنید.