کیپاد جای خود را به پی‌پاد داد

 نشان تجاری کیف‌پولی الکترونیکی پاسارگاد از کیپاد به پی‌‌پاد تغییر کرد تا علاوه بر اینکه با شرایط جدید هماهنگ ‌شود نشان‌دهنده تغییر سبک ارائه خدمات این بستر پرداخت الکترونیکی به سمت هوشمندی باشد.
 
کیپاد با سابقه تراکنش‌های آفلاین مبتنی بر NFC سال ۹۶ در مشهد رونمایی شد، در حال حاضر با تغییر استراتژیک مدل پرداخت این ابزار پرداخت، از تراکنش‌های مبتنی بر NFC به پرداخت‌های آنلاین و هوشمند و مبتنی بر سرویس‌های خاص، نام و نشان تجاری آن نیز تغییر کرد.
 
مدیر پرداخت خرد پرداخت الکترونیک پاسارگاد در گفت‌وگو با پیوست، تاکید کرد که ما در پی‌‌پاد(pay-pod.ir) قصد داریم با استفاده از هوشمندی که در اپلیکیشن آن وجود دارد به ازای هر کاربر سرویس خاصی به او پیشنهاد دهیم.
 
سید محمد امین حسینی مشهدی گفت: «ما با استفاده از کیف‌پول پِی‌‌پاد در نظر داریم تا از هزینه‌های پرداخت آنلاین بانک بکاهیم و از سوی دیگر برای کاربرانمان نیزاستفاده از سرویس‌ پرداختی را از بُعد زمان و هزینه کاهش دهیم تا بتوانند از طریق کیف‌پول خود پرداخت‌های خرد را با زمان‌بندی اتومات و بدون وارد کردن رمز از کیف‌پول الکترونیکی پرداخت کنند.»
 
ابزار پرداخت سرزمین هوشمند
او با اشاره به انتشار نسخه جدید کیف‌پول همراه بانک پاسارگاد گفت: «پِی‌‌پاد در نظر دارد بخش پرداختی سرزمین هوشمند پاد را که پاسارگاد مدنظر قرار داده است را برعهده گیرد.»
 
حسینی با تاکید براینکه سرزمین هوشمند پاد یک مدل جدید بانکداری در بانک پاسارگاد است و پِی‌‌پاد ابزار پرداخت بانکداری، افزود: «ما ابزار پرداخت هستیم و طبیعتا تمامی سرویس‌های این حوزه را ارائه می‌دهیم. اما به جز اپلیکیشن پِی‌‌پاد که در حوزه پرداخت، فعال است اپ‌های دیگری نیز این اکوسیستم هوشمندی را تکمیل می‌کنند. اپ‌هایی در حوزه‌های  بانکداری، خانواده، گردشگری و هتل و غیره سعی می‌کنند که همه نیازهای افراد را بدون مراجعه حضوری کاربر و به صورت برخط برطرف کنند.»
 
 
سید محمد امین حسینی مشهدی، مدیر پرداخت خرد پرداخت الکترونیک پاسارگاد
او در پاسخ به این سوال که آیا پی‌‌پاد با دستورالعمل بانک مرکزی برای کیف‌پول‌ها تطبیق داده شده است گفت: «هماهنگی‌های لازم با آن دستورالعمل ایجاد شده است اما سرویسی که در این کیف‌پول ارائه می‌شود فراتر از دستورالعمل بانک مرکزی است.»
 
حسینی در توضیح این مطلب گفت: « پی‌‌پاد  برای کاربران پنج سطح تعریف کرده است. کاربرانی که سطح یک و دوی ما هستند، با توجه به مدل احراز هویتشان و تاییدیه‌های هویتی که دریافت می‌کنیم سرویسی که از کیف‌پول دریافت خواهند کرد در همان سطح مصوبه بانک مرکزی است و در اصل سقف تراکنش‌های محدودی دارند و بیش از آن اجازه تراکنش نخواهند داشت.»
 
او افزود: «از سطح سه به بالا حساب دیجیتالی برایشان تعریف خواهد شد که امکان تراکنش‌های بالاتر از سطح پیش‌بینی شده در دستورالعمل بانک مرکزی برایشان مهیا می‌شود.»
 
حسینی با تاکید بر اینکه ما در خصوص هم پذیرندگی QR جزء پیشگامان هستیم، توضیح داد: «همین حالا هم در کیپاد سابق می‌بینید که در قسمت تاکسی با شرکت‌هایی که در حوزه QR فعالیت می‌کنند، تقریبا هم پذیرندگی را پیاده‌سازی کرده‌ایم. مستندات جدید بانک مرکزی را نیز در خصوص ارائه کیف‌پول تعامل‌پذیر مطالعه و پیاده کرده‌ایم؛ تنها منتظر اقدامات شاپرک و بانک مرکزی هستیم که در صورت اجرا شدن آن ما نیز آن را اجرایی خواهیم کرد.»
 
کنتورهای برق اداری و مسکونی قم هوشمند می شوند
مدیر پرداخت خرد پرداخت الکترونیک پاسارگاد در ادامه با تاکید بر اینکه اضافه کردن سرویس‌های جدید روی پِی‌‌پاد را جزء برنامه‌های خود قرار داده‌ایم گفت: «اما تمرکز ما روی سرویس‌های خاص است که ما نام آن را سرویس‌های جریان‌ساز گذاشته ایم.» او افزود: «ما ۲۱ سرویس در کیپاد قدیم و ۲۴ سرویس در پی‌‌پاد جدید ارائه می‌دهیم و تمرکزمان بر پروژه‌های جریان ساز است، البته باید توجه کرد که ما تمامی سرویس‌هایی که اپلیکیشن‌های دیگر پرداخت نیز ارائه می‌دهند را برای کاربران مهیا کرده‌ایم ، اما حرکت در این بازار قرمز که تعداد زیادی سرویس دهنده وجود دارد راکار درستی نمی‌دانیم.»
 
او در خصوص سرویس‌های خاص پِی‌‌پاد گفت: «ما در مناقصه‌ای که سازمان توزیع برق استان قم برای ارائه سرویس هوشمند حذف کنتورخوان برگزار کرد، برنده شدیم. در سرویس جدید شهروندان قم کنتورهای خود را اسکن می‌کنند و تصویر آن را ارسال می‌کنند. سپس عدد خوانده و برای توانیر ارسال و در لحظه صورت حساب مشترک صادر می‌شود. این پروژه در حال حاضر برای ۶۰۰ هزار کنتور اداری و مسکونی در حال اجرایی شدن است.» او اضافه کرد: «اردبیل شهر بعدی است که این پروژه در آن اجرایی خواهد شد و احتمال اینکه این طرح از سوی توانیر در شهرهای دیگر نیز اجرایی شود وجود خواهد داشت البته این را نیز باید در نظر گرفت که احتمال برگزاری مجدد مناقصه در این زمینه نیز وجود دارد.»