گام بلند دانشمندان برای توسعه اینترنت ۶G
پژوهشگران روسیه به طور رسمی اعلام کردند که موفق به ساخت نوعی خاص از ریز تراشهها شدهاند که امکان دسترسی به فناوری 6G را ایجاد میکند.
هنوز زمان زیادی از معرفی فناوری 5G نمیگذرد و در حالی که هنوز حرف و حدیثهای متعددی در مورد این فناوری وجود دارد و بسیاری از کشورها هنوز قادر به استفاده از فناوری 5G نیستند. تیمی از دانشمندان روسی موفق به طراحی تراشهای شدهاند که توسعه شبکههای 6G را تسریع میکند.
اخیراً دانشمندان روسیه در آزمایشگاههای خود موفق به دستیابی به پیشرفت زیادی در فناوری 6G، شده و نوع جدیدی از تراشه را ایجاد کردند که پیش از این در جهان وجود نداشته است. در حال حاضر با کمک این ریزتراشه، امکان دستیابی به فناوری 6G کاملاً میسر است.
به باور متخصصان حوزه توسعه دیجیتال و فن آوری، معرفی شبکههای ارتباطی نسل ششم نیاز به حل و در نظر گرفتن عملکرد مبتنی بر فن آوری هایی از قبیل استقرار ایستگاه های پایه نسبتاً بیشتر و نزدیک به مشترکین دارد.
دیمیتری پسکوف (Dmitry Peskov)، متخصص حوزه فناوری ارتباطات در روسیه، طی یک کنفرانس آنلاین، اعلام کرد: متخصصان روسی نوع جدیدی از ریز تراشه ایجاد کردند که توسعه شبکههای ارتباطی نسل ششم (6G) را تسریع میکند.
وی در این رابطه گفت: من نمیتوانم دقیقاً به شما بگویم که چه زمانی و کجا به طور دقیق این فناوری ارائه خواهد شد؛ اما اخیراً ما در آزمایشگاه های خود توانستیم پیشرفت زیادی در فناوری 6G، به دست آورده و نوع جدیدی از تراشه را ایجاد کنیم که پیش از این در جهان وجود نداشته است. آنچه من میگویم این است که در حال حاضر با کمک این ریزتراشه، امکان دستیابی به فناوری 6G کاملاً میسر است.
پسکوف در ادامه سخنان خود تأکید کرد که این آزمایشگاه، یک آزمایشگاه غیرنظامی و علمی است و این تحقیقات هیچ ارتباطی با موضوعات نظامی ندارد.
وی همچنین معرفی شبکههای ارتباطی نسل ششم را در گرو وجود چنین فناوریها و البته استقرار ایستگاه های پایه نسبتاً بیشتری در نزدیکی مشترکین دانست. این دانشمند روس ضمن تشریح چشماندازهای فناوری 6G برای سالهای آینده گفت: طی چندین سال، ما اینترنت انبوه را از فضا دریافت خواهیم کرد و این فناوری باید به عنوان زیرساخت اساسی درک و شناخته شود.
گفتنی است هنوز هیچ جزئیاتی از ویژگیهای فنی این ریز تراشه منتشر نشده و مشخص نیست این ریز تراشه چه قابلیتهایی دارد.