۶ تریلیون دلار هزینه‌ی مقابله با تهدیدهای سایبری در سال ۲۰۲۱

طبق گزارش‌های منتشر شده از سوی مرکز تحقیقاتی «جونیپر نِتورکس» و موسسه «پونِمون»، سازمان‌ها از توان اتوماسیون و امنیت سایبری استقبال می‌کنند، ولی برای پیاده‌سازی این قابلیت‌ها همچنان با مشکل مواجه‌‌اند.
نتایج حاصل از بررسی روی ۱۸۵۹ کارشناسان IT و امنیت فناوری در اروپا و آمریکا نشان داد ۷۰ درصد آن‌ها بر این باورند که اتوماسیون برای رسیدگی به کمبود مهارت‌ها در عرصه امنیت سایبری بسیار حیاتی است و در این میان می‌تواند امکان دسترسی به امنیت قوی‌تر را فراهم کند. با این وجود مشخص شده است بیش از نیمی از سازمان‌ها برای استقرار و راه‌اندازی این سیستم‌ها با مشکل مواجه می‌شوند.
 
پیش‌بینی شده است در سال ۲۰۲۱ میلادی مبارزه با تهدیدهای سایبری هزینه‌ای بالغ بر ۶ تریلیون دلار به سازمان‌ها تحمیل کند و این در حالی است که آن زمان ۳.۵ موقعیت شغلی در حوزه امنیت سایبری خالی مانده است و نیروی ماهر برای پر کردن آنها وجود ندارد.
بر اساس گزارش منتشر شده از سوی مرکز «سایبرسکیوریتی ونچرز» ۵۷ درصد کارشناسان IT در سازمان‌ها بر این باورند که نمی‌توانند نیروی ماهر را برای نصب و راه‌اندازی ابزارهای اتوماسیون امنیتی شناسایی و مستقر کنند.
با توجه به اینکه جرایم سایبری به سمت خودکارسازی پیش می‌رود تا بدون هرگونه دخالت حملات خود را انجام دهد و از این طریق قوانین و ضوابط را زیرپا بگذارد، سازمان‌ها این روزها مشکلات بیشتری را در تیم‌های سایبری خود می‌بینند و برای اجرای فرآیندهای دستی امنیتی، سیستم‌های منفصل و سیاست‌های پیچیده با مشکل مواجه شده‌اند.