۴ روش آسان تبدیل کسب و کار سنتی به کسب و کار اینترنتی
با توجه به گسترش اینترنت و محبوبیت کسب و کار اینترنتی نزد مردم دشوار است که موفقیت یک کسب و کار سنتی را تصور کنید.در بازار رقابتی امروز کسب و کار هایی که در فصای اینترنت فعالیت نداشته باشند شانسی برای بقا ندارند.با توجه به تغییرات گسترده ای که در جهان به وجود آمده (مخصوصا بعد از شیوع ویروس کرونا) عادت خرید مردم نیز تغییر کرده است. مردم ترجیه میدهند در خانه بمانند و از طریق اینترنتی خرید کنند.
کسب و کار اینترنتی در برابر کسب و کار سنتی
برای اینکه به اهمیت راه اندازی کسب و کار اینترنتی پی ببرید ابتدا مزایا و معایب این دو نوع کسب و کار را بررسی کنیم:
۱.به سرمایه اولیه هنگفت نیازی ندارید
برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی بر خلاف کسب و کار های سنتی شما نیازی به سرمایه ی زیاد برای خرید مواد اولیه،اجاره مغازه و… ندارید.تنها چیزی که به آن نیاز دارید یک گوشی تلفن یا کامپیوتر و اتصال به اینترنت است.
۲.صرفه جویی در هزینه
در کسب و کار آنلاین شما نیازی به خرید یا اجاره مغازه ندارید زیرا کسب و کار شما در خانه انجام میشود.هزینه ی حمل و نقل و رفت و آمد برای شما وجود ندارد.در پول آب و برق و سایر هزینه های جانبی نیز صرفه جویی میشود.تنها هزینه ی ماهانه ی شما همان اینترنت است.
۳.دسترسی به مخاطبان هدف بیشتر
در کسب و کار های آفلاین مخاطبان و مشتریان شما چه کسانی هستند؟ آیا مشتریان شما میتوانند از سراسر کشور به راحتی به شما دسترسی داشته باشند؟ ممکن است آدرس مغازه ی شما را به خاطر بسپارند؟ شما قادر به خدمات رسانی به افراد در جای جای کشور هستید؟ خیر!
اما در کسب و کار های آنلاین شما میتوانید در خانه بنشینید و به افرادی که حتی یکبار آن ها را ندیده اید محصولات خود را بفروشید.
۴.صرفه جویی در زمان
در کسب و کار آنلاین بر خلاف کسب و کار سنتی شما نیازی نیست خدمات و محصولات خود را به هر مشتری جداگانه معرفی کنید.یک بار محصولاتتان را در سایت یا پیج و … معرفی میکنید و هزاران نفر آن را میبینند.
۴ روش راه اندازی کسب و کار اینترنتی
با توجه به وجود شبکه های اجتماعی مختلف ، انتخاب های زیادی برای فعالیت کردن دارید.ابتدا ببینید که مخاطبان هدف شما در کدام شبکه اجتماعی فعالیت بیشتری دارند و سپس کار خود را شروع کنید.
۱.راه اندازی سایت
وبسایت ها یکی از مهمترین ابزار های آنلاین برای کسب درآمد از اینترنت کار هستند. کمتر کسب و کار موفقی را میبینید که از وبسایت ها بهره نبرند! راه اندازی سایت ، فروش اینترنتی شما را چندین برابر میکند.یک وبسایت سئو شده با مطالب ناب میتواند مخاطبان زیادی را به سمت کسب و کار شما بکشاند و ترافیک ارگانیک را برای شما به همراه دارد. حتی اگر در سایر بستر های اجتماعی مانند :اینستاگرام،تلگرام،یوتیوب و … فعالیت میکنید در کنار آن باید وبسایت هم داشته باشید.
مزایای داشتن وبسایت:
- افزایش اعتبار کسب و کار
- معروف شدن برند
- ترافیک ارگانیک
- صرفه جویی در زمان
- بازاریابی فوق العاده
۲.راه اندازی اینستاگرام
می توان گفت اینستاگرام محبوب ترین بستر اجتماعی برای کسب درآمد از اینترنت است.اکثر مشاغل خانگی در حوزه اینستاگرام فعالیت میکنند.با توجه به وجود مخاطبان زیاد در اینستاگرام و رایگان بودن این پلتفرم، شانس موفقیت کسب و کار های تازه کار بسیار زیاد است. کافیست اینستاگرام خود را باز کنید و سری به پیج های فروشگاهی بیندازید آنوقت برای راه اندازی کسب و کار خود ذره ای تعلل نمیکنید.
تصورش را بکنید یکبار محصول خود را در اینستاگرام معرفی میکنید و هزاران نفر ان را میبینند! هزینه ای برای اجازه مغازه پرداخت نمیکنید! نیازی نیست انبار شما پر از جنس و مواد اولیه باشد!
مزایای کسب و کار اینستاگرامی:
- به مجوز خاصی برای کسب و کار خود نیاز ندارید
- میتوانید محصول خود را به مشتریان بیشتری معرفی کنید
- امکان دسترسی مشتریان به خدمات و محصولات شما بیشتر است
- یکبار محصول خود را معرفی میکنید و چندین بار توط افراد مختلف دیده میشود
- هزینه ی تبلیغات در اینستاگرام بسیار مناسب است
۳.فعالیت در شبکه های اجتماعی
سایت و اینستاگرام تنها بستر هایی نیستند که میتوانید در آن فعالیت کنید. اهمیت فعالیت در سایر شبکه های اجتماعی آنقدر زیاد است که اگر آن را نادیده بگیرید از رقبا عقب می مانید. یوتیوب، آپارات، توییتر،فیسبوک، تلگرام، لینکدین و … بستر های اجتماعی مناسب برای فعالیت کسب و کار ها هستند.
البته یک نکته را فراموش نکنید.شما نمیتوانید در همه ی این بستر ها حضور موثر و دائم داشته باشید.هر بستر اجتماعی یک استراتژی مخصوص به خود را دارد و فعالیت در همه ی آن ها بسیار وقت گیر و تقریبا غیر ممکن است. پس برای شروع کار حداکثر دو شبکه ی اجتماعی را که مخاطبان شما بیشترین فعالیت را در آن دارند انتخاب کنید. البته این نکته را فراموش نکنید که اینستاگرام و یوتیوب دو بستر اجتماعی محبوب نزد مردم هستند.فعالیت در این بستر ها به موفیت هر چه بیشتر شما کمک میکند.
۴.مشاهده دوره جامع نخبگان وبمستر
با توجه به شرایط امروزی، شرکت کردن در دوره های آموزشی بسیار دشوار است. چون از یک طرف با توجه به شیوع کرونا حصور در کلاس های حضوری غیر ممکن شده و از طرف دیگر هزینه ی کلاس های آموزشی بسیار بسیار بالاست ؛ به ویژه در زمینه ی راه اندازی وبسایت و سئو.
خبر خوب اینکه دوره ای را برای شما عزیزان فراهم کردیم که با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت بتوانید صفر تا صد طراحی سایت را اموزش ببینید و از طریق آن به درآمد های بسیار بالایی برسید. دوره جامع نخبگان وبمستر به شما کمک میکند که خودتان سایت شخصی برای خود طراحی کنید.یعنی با کمتر از ۵۰۰ هزار تومان میتوانید جلوی هزینه های اضافی طراحی سایت را بگیرید.
موضوعاتی که در دوره ی جامع نخبگان وبمستر آموزش داده میشود:
- طراحی سایت در ۱۰ دقیقه
- سئو
- تبلیغ نویسی در وب
- زیبا سازی سایت
- ویدئو مارکتینگ
- پلاگین ها
- بازاریابی جاذبه ای
- ایمیل مارکتینگ
- ادیت
- فرم ساز حرفه ای
- و ده ها عنوان آموزشی دیگر …
نتیجه گیری
ممنون که تا انتهای این مقاله ما را همراهی کردید. فراموش نکنید که این روز ها کسب و کار اینترنتی همه چیز است. تا چند سال آینده چیزی به اسم کسب و کار سنتی وجود نخواهد داشت.هر کجا که باشید، در هر سن و شرایطی و با هر مهارتی که دارید کسب و کار اینترنتی برای شما مناسب است.هیچ محدودیتی برای شما وجود ندارد.همین حالا شروع کن …
نوشته 4 روش آسان تبدیل کسب و کار سنتی به کسب و کار اینترنتی اولین بار در اخبار فناوری و موبایل پدیدار شد.