۵ دلیل برای آنکه گوشی شیائومی بخرید
آیا باید گوشی شیائومی بخریم ؟ در این مطلب 5 نقطه قوت اصلی شیائومی را که شما را به خرید گوشی از این برند متمایل میکند، بیان کردهایم.
شیائومی نامی پر آوازه در دنیای تلفن همراه و گجتهای فناوری است، برندی جوان که از فصل جویای نام بودن گذشته و حالا به دنبال اثبات خود به بزرگان و حتی گرفتن جای آنها در بازار است.
شیائومی خیلی سریع در بازار ایران محبوب شد، البته این محبوبیت را مدیون هواوی است، زیرا هواوی اعتماد مردم به گوشیهای چینی را جلب کرد، اگر یادتان باشد در ابتدا زمانی که میشنیدیم هواوی چینی است، کمی مقابلش گارد میگرفتیم ولی هواوی آنقدر خوب بود که توانست طی دو سال تفکر مردم در مورد جنسهای آشغال چینی را تغییر دهد و نشان دهد چین هم برندهای خوب، کم ندارد. سپس در میان اوپو، و ویوو و وانپلاس و چند برند چینی دیگر، شیائومی به بازار ایران آمد و البته برخلاف زدتیای توانست ماندگار باشد.
حالا شیائومی چند سالی است که بازار خود را در ایران دارد و به لطف تحریمهای هواوی، توانست جای این برند را هم بگیرد و بازار او را کسب کند. شیائومی در حال حاضر دومین برند محبوب تلفن همراه در ایران است. ابتدا سامسونگ پرتجربه و سپس شیائومی جسور، دو شرکت پرفروش بازار تلفن همراه ایران هستند.
حالا بسیاری از مردم مشتری شیائومی بوده و یا به دنبال آن هستند تا یک گوشی شیائومی بخرند. محصولات شیائومی مزیتهای بسیاری دارند و قابلیتهایی را به شما پیشنهاد میکنند که رد کردن آنها کمی سخت است.
البته این برند بیعیب نیست به همین دلیل چندی پیش در مطلبی جامع در خصوص مشکلات گوشیهای شیائومی و دلایلی که باعث میشود به سمت محصولات این برند نروید، صحبت کردیم. اما حالا میخواهیم به نیمه پر لیوان نگاه کنیم و دلایلی را بازگو کنیم که باعث میشود شما به خرید محصولات شیائومی روی بیاورید، به زبان ساده میخواهیم بگوییم که چرا باید گوشی شیائومی را بخریم ؟
باید تاکید کنم که ما نه وارد کننده محصولات شیائومی هستیم و نه عاشق این برند، آیتیرسان به عنوان یک رسانه وظیفه دارد تا کاربران خود را برای خرید بهترین محصولات مانند تلفن همراه راهنمایی کند، پیشتر نیز مطالب متنوعی در خصوص نقات قوت و ضعف دیگر برندهای بازار منتشر کردیم و این کار در آینده نیز ادامه پیدا خواهد کرد.
این مطلب را نیز بخوانید: 5 دلیل برای آنکه بدانید گوشیهای شیائومی خوب نیستند!
شما میتوانید هر دو مطلب نقاط ضعف و این مقاله را که در خصوص نقات قوت شیائومی است، بخوانید و در نهایت خودتان به این نتیجه برسید که آیا گوشی های شیائومی بخریم یا خیر؟ آیا محصولات این برند ارزش خرید دارند یا خیر؟ ما تنها مشاوره میدهیم، انتخاب با خود شماست. به این ترتیب با بررسی تمامی نقاط قوت گوشیهای شیائومی همراه آیتیرسان باشید:
چرا گوشی شیائومی بخریم – طراحی جذاب
طراحی هم نقطه قوت شیائومی محسوب میشود و هم نقطه ضعفش، در مقالهای که به ایرادات شیائومی اشاره کردیم، موضوع استحکام را پیش کشیدیم ولی به جز موضوع دوام، محصولات شیائومی از نظر تنوع طراحی و جذابیت ظاهری، یکی از برجستهترین گوشیهای بازار هستند.
مدلهای شیائومی زیبا هستند و حس خوبی به شما میدهند، تنوع رنگ و طرحهای به کار رفته در گوشیهای شیائومی بسیار بالاست. به طور کلی برای اولین بار این گوشیهای چینی بودند که با رنگهای متنوع مانند سبز، صورتی، آبی کمرنگ یا طوسی ملایم به بازار آمدند، البته دیگر شرکتها نیز گوشیهایی با این رنگها داشتند اما مثلا اگر چند سال پیش 10 گوشی نوکیا، سامسونگ و هواوی را کنار هم میگذاشتید، قطعا تنوع رنگی در گوشیهای هواوی بیش از دو برند دیگر بود.
گوشیهای چینی مانند شیائومی رنگ و لعاب جذابی دارند، شیائومی عادت دارد که با این رنگها بازی کند و معمولا بر روی بدنه گوشیهای این شرکت، گرادیانتی از رنگهای مشابه به هم مانند آبی کمرنگ تا آبی پررنگ قابل مشاهده است. دروغ نیست اگر بگویم سامسونگ زمانی رنگهای شاد و متنوع را به محصولات خود اضافه کرد که احساس کرد گوشیهای چینی مانند شیائومی دارند بازار را از چنگش درمیآورند.
استفاده از پلاستیک براق و شیشه برای ترکیب بازتاب رنگ و نور و همچنین ظرافتهای خاص طراحی که در گوشیهای چینی دیده میشود، از جمله برتریهای گوشیهای شیائومی هستند.
گوشیهای شیائومی طراحیهای متنوع و جذابی نیز دارند و کمتر پیش میآید چند مدل این شرکت شکلی یکسال داشته باشند. شیائومی چند سری مختلف مانند سری می، ردمی، ردمی نوت، ردمی K، پوکو و بلک شارک را تولید میکند و مدلهای مختلف هر کدام از این زیربرندها با طراحی مختلفی تولید میشوند.
این مطلب را نیز مطالعه کنید: این گوشیهای شیائومی را از بازار بخرید
تغییر جای دوربین، طراحی ماژول دوربین، طراحی پشت بدنه و تنوع رنگبندیها باعث شده تا تنوع بیشتری از نظر ظاهری در محصولات شیائومی داشته باشید، البته محصولات این شرکت حتی از نظر ابعاد و اندازه هم تنوع دارند، به عنوان مثال در بین میانردههای شیائومی یک گوشی به شدت باریک مانند می 11 لایت با ضخامت 6.8 میلیمتر و تنها 157 گرم وزن و یک گوشی بزرگ و سنگین مانند پوکو x3 پرو با 9.4 میلیمتر ضخامت و 215 گرم وزن وجود دارد و قابل خریداری است. بنابراین از نظر ابعاد و حتی وزن هم دست شما برای خرید مدلهای مختلف باز است.
چرا گوشی شیائومی بخریم : تنوع محصولات در بازههای قیمتی مختلف
شیائومی گوشیهای بیشتری نسبت به برندهای دیگر بازار ایران مانند سامسونگ تولید میکند، این برند به شدت تنوع محصولات بالایی دارد و در هر رده قیمتی چندین مدل بسیار خوش ساخت و باکیفیت از شیائومی یافت میشود.
همین چند خط پیش بود که نام 5 خانواده اصلی گوشیهای شیائومی را بردیم، البته از این 5 خانواده سری ردمی K کمتر به بازار ایران میآید ولی گوشیهای دیگر سریهای شیائومی در بازار موجود است. اما در نقطه مقابل اگر بخواهیم مقایسه کنیم، سامسونگ تنها سری گلکسی S، گلکسی فولد و فلیپ، سری گلکسی A و گلکسی M را دارد، یعنی دو سری پرچمدار که 90 درصد مردم توان خرید آن را ندارند و تنها دو سری میانرده، اما شیائومی تمرکز اصلی خود را بر روی بازار میانرده گذاشته و به جز خانواده بلک شارک، در بقیه سریهای این شرکت گوشی میانرده و ارزان قیمت وجود دارد.
از این نظر میتوان در مقام مقایسه گفت که شیائومی طی یک سال گذشته (از جولای 2020 تا جولای 2021) حدود 52 تلفن همراه مختلف را عرضه کرده که 6 مدل آن پرچمدار یا گران قیمت بودند، اما سامسونگ در همین مدت حدود 44 تلفن همراه عرضه کرده که 9 مدل آن پرچمداران گران قیمت این شرکت بودند و اکثریت مردم توانایی خرید آنها را ندارند.
واقعیت آن است که در حال حاضر اکثر مردم ایران تنها میتوانند گوشی میانرده خریداری کنند بنابراین تنوع محصولات به ویژه در بازار میانرده برای مردم اهمیت فراوانی دارد. این برتری شیائومی باعث میشود خریداران بتوانند دقیقا همان چیزی را که میخواهند در میان محصولات این شرکت پیدا کنند.
شیائومی در میان گوشیهای اقتصادی، میانرده و بالارده خود تنوعی را برقرار کرده که مشتریان با هر نیازی بتوانند از محصولات شیائومی استفاده کنند. برخی از گوشیهای شیائومی قدرتمندتر هستند ولی نمایشگر و دوربین متوسطی دارند، برخی از نظر طراحی برجسته هستند و امکانات سخت افزاری آنها معمولیست و برخی از نظر دوربین کیفیت بالاتری دارند و به سخت افزار متوسطی مجهز شدهاند.
این مطلب را نیز مطالعه کنید: نقد و بررسی شیائومی پوکو X3: شوالیه لاجوردی!
در واقع شیائومی تلاش کرده در هر رده قیمتی مدلهایی را معرفی کند که یک نقطه قوت برجسته و چند ویژگی متوسط دارند و افرادی که میخواهند آن نقطه قوت مانند سخت افزار قوی، دوربین بهتر یا طراحی جذابتر را داشته باشند، بتوانند مدل مورد نظر خود را خریداری کنند.
چرا گوشی شیائومی بخریم : رابط کاربری جذاب و پر از امکانات
رابط کاربری MIUI خود یکی از دلایل مهم برای خرید گوشیهای شیائومی است، رابط کاربری شیائومی روز به روز در حال بهتر شدن است و بسیاری از باگهای آن رفع شده، این رابط کاربری با وجود بخشهای متنوع، قابلیتهای شخصیسازی بسیار و برنامههای پیشفرض متعدد، بسیار سبک و روان است و سخت افزار گوشیهای این شرکت از پس رابط کاربری آن برمیآیند.
شیائومی تلاش زیادی کرده تا MIUI با دیگر رابط کاربریهایی که با آنها آشنا هستیم، تفاوت داشته باشد. از نوار اعلان گرفته تا نرمافزار دوربین و منو برنامهها و خلاصه همه بخشها در رابط کاربری شیائومی بهینه شده و جذاب است.
در رابط کاربری شیائومی قابلیتهای اختصاصی زیادی مانند گیمتوربو و ویدیو تولباکس وجود دارد، یکی از بخشهای دیگر Second Space است که با آن میتوان فضای دومی را در گوشی ایجاد کرد و در مواقع لزوم از آن فضا استفاده کرد. امکان شخصیسازی منو، مالتیتسکینگ، امکانات بخش Always On Display، لاک اسکرین، وجود تمها و والپیپرهای بینهایت، امکانات مربوط به ادیت تصاویر و ویدیوها، تنظیمات مربوط به بخش صدا و غیره همگی جزوی از این امکانات هستند.
شیائومی در گوشیهای خود توجه ویژهای به بخش دوربین دارد، به همین دلیل در نرمافزار دوربین امکانات متعددی برای تغییر اندازه و رزولوشن عکسها، تنظیم HDR و AI، اتصال به گوگل لنز، تصاویر پرتره، لانگ اکسپوژر، گرفتن ویدیو به صورت کوتاه، اسلوموشن، تایم لپس، زوم بر روی سوژه متحرک، ولاگ با تمهای پیشفرض، قابلیت اختصاصی Clone و غیره وجود دارد که تجربه عکاسی و فیلمبرداری شما را متحول میکند.
چرا گوشی شیائومی بخریم : قیمت اقتصادی
یکی دیگر از نقطه قوت های شیائومی قیمت مناسب آنهاست، گوشیهای شیائومی ارزان هستند، فکر میکنم این بخش دیگر نیاز به توضیح ندارد زیرا همه ما میدانیم که گوشیهای شیائومی در مقایسه با رقیبان خود قیمت کمتری دارند و امکانات بهتری ارائه میدهند. شیائومی برای کاهش قیمتهای خود از ترفندهای به خصوصی مانند تبلیغات در رابط کاربری استفاده میکند اما به هر شکل، گوشیهای این شرکت قیمت بسیار مناسب و ارزش خرید بالایی دارند.
نمیخواهیم مجددا کار را به مقایسه بکشانیم زیرا قصد تخریب برندهای دیگر را نداریم ولی گوشیهای شیائومی در مقایسه با رقبای خود قیمت کمتری دارد و در میان دو گوشی هم قیمت نیز، مدل شیائومی سختافزار و قابلیتهای بهتری را ارائه میدهد.
در این اوضاع نابسامان اقتصادی قیمت برای بسیار ازمردم دنیا اهمیت دارد، در چین، هند و کشورهای در حال توسعه، گوشیهای میانرده بیشتر مورد استقبال قرار میگیرد و فروش بالاتری هم دارد، این نشان میدهد قیمت پایین خود یک نقطه قوت بسیار بزرگ است که در محصولات شیائومی یافت میشود.
این مطلب را نیز بخوانید: نقد و بررسی گوشی پوکو X3 پرو شیائومی: گردنکلفت گیمینگ!
چرا گوشی شیائومی بخریم : سختافزار همیشه قدرتمند
شیائومی تقریبا بیش از 90 درصد گوشیهای خود را با تراشههای کوالکام عرضه میکند، تراشههای کوالکام که با سری اسنپدراگون شناخته میشوند از نظر قدرت و بازدهی، پایداری و طول عمر، تولید گرما و مدیریت مصرف شارژ، یک پله بهتر از تمامی تراشههای اگزینوس، مدیاتک و کایرین هستند و به همین دلیل تلاش میشود در گوشیهای قدرتمند از این تراشهها استفاده شود.
اما شیائومی در میانردهها، گوشیهای بالارده، پرچمدار و حتی مدلهای اقتصادی خود از تراشههای اسنپدراگون استفاده میکند که باعث میشود بازدهی این گوشیها در هنگام اجرای بازی و اپلیکیشنهای سنگین بالاتر رود، این یک نقطه قوت مهم برای گوشیهای شیائومی محسوب میشود.
در صورت نیاز به مشاوره رایگان برای خرید گوشی میتوانید پیج ما را در اینستاگرام (itresancom@) فالو کرده و به ما دایرکت بدهید.
این درحالی است که سامسونگ و هواوی گوشیهای خود را معمولا با تراشههای اختصاصی اگزینوس و کایرین تولید میکنند که از نظر شاخصها و امتیازها پایینتر از اسنپدراگون هستند، در این بین میتوان گوشی گلکسی S20FE را مثال زد که تبلیغات زیادی هم بر روی آن شد که از تراشه اگزینوس بهره میبرد و مشکل داغ شدن دارد و به همین دلیل میزان استقبال مردم از این گوشی به شکلی که پیشبینی میشد، بالا نبود.
البته شیائومی برای مدلهای 5G خود به سراغ تراشههای مدیاتک رفته و آنها هم نسبت به قیمت و رده گوشی، بازدهی بسیار بالایی دارند و البته از تراشههای مدیاتکی که سامسونگ در گوشیهای خود استفاده میکند قدرت بیشتری دارد.
در اینجا باز هم مجبور میشویم برای اثبات حرفمان به سراغ مقایسه برویم، به طور مثال گوشی Redmi Note 9T که حدود 4 میلیون و 500 هزار تومان قیمت دارد، با تراشه مدیاتک امتیازات 595، 1775 و 288732 را به ترتیب در بنچمارکهای GeekBench 5 تک هستهای، GeekBench 5 چند هستهای و AnTuTu 8 به دست آورده است.
اما گوشی گلکسی A32 5G با وجود قیمت حدود 7 میلیون و 400 هزار تومان، تراشه مدیاتک ضعیفتری دارد، این گوشی توانسته به ترتیب امتیازهای 505، 1673 و 226561 را در بنچمارکهای گفته شده به دست بیاورد.
نوشته 5 دلیل برای آنکه گوشی شیائومی بخرید اولین بار در اخبار فناوری و موبایل پدیدار شد.