جایزه چالش نوآوری به ایدههای برتر استارتآپی اعطا میشود
بهترین ایده های استارتآپی در نهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات، جایزه چالش نوآوری دریافت می کنند.
محمود کمره ای دبیر علمی سمپوزیوم دوسالانه مخابرات (کنفرانس بین المللی IST) امروز در نشست خبری از برگزاری نهمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات ( IST۲۰۱۸) در تاریخ ۲۶ تا ۲۸ آذرماه جاری ( ۱۷ تا ۱۹ دسامبر) در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ) خبر داد.
وی هدف از برگزاری این سمپوزیوم علمی را ارائه آخرین دستاوردهای علمی و صنعتی و تبادل نظر علمی متخصصان و علاقمندان به صنعت ICT در سطح بین المللی، عنوان کرد و گفت: سمپوزیوم بین المللی مخابرات از دو هیات علمی از داخل و خارج کشور تشکیل می شود که ۶۴ نفر از اعضای هیئت علمی داخلی و ۱۵ نفر از اعضای هیئت علمی از خارج از کشور هستند.
کمره ای با بیان اینکه از ۳۳۱ مقاله ارائه شده به این سمپوزیوم، در مجموع ۴۳ درصد از مقالات پذیرش شده است، افزود: در این همایش معاونان ITU (اتحادیه جهانی مخابرات) و رئیس ITUT به عنوان مهمترین سخنران درباره رویه تکنولوژی و استانداردسازی در حوزه ICT سخنرانی خواهند داشت.
دبیر علمی سمپوزیوم بین المللی مخابرات از برگزاری ۱۳ کارگاه آموزشی در ذیل این سمپوزیوم دو روزه خبر داد و گفت: امسال به دلیل افزایش هزینههای سفر و شرایط ویژه بین المللی کشور، برخی شرکت کنندگان خارجی و ایرانیان مقیم خارج نتوانستند در سمپوزیوم شرکت کنند. از سوی دیگر تغییر زمان برگزاری سمپوزیوم از تابستان به آخر پاییز و مصادف شدن آن با دسامبر سال میلادی، دعوت از خارجی ها را سخت کرد؛ با این حال شرکتکنندگانی از کشورهای سوئیس و انگلستان داریم.
وی با اشاره به خروجی برگزاری سمپوزیوم در دوره های قبلی گفت: در دوره های قبلی سمپوزیوم، در برخی موضوعات تیم های تحقیقاتی به پروژههایی برای رفع نیازهای کشور متصل شدند. امسال موضوعاتی از جمله کوانتوم نتورک درباره آینده پژوهش ها، بلاکچین و مدیریت اینترنت اشیا را داریم که در آینده فناوری کشور میتواند به کار گرفته شود.
در این نشست علیرضا یاری رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات مرکز تحقیقات مخابرات و دبیر اجرایی نهمین سمپوزیوم مخابرات نیز درباره اعطای جایزه مسابقه چالش نوآوری در حاشیه این سمپوزیوم، گفت: از طریق مراجعه به وبگاه سمپوزیوم امکانی فراهم شده بود که استارتآپها و شرکت های فعال در حوزه ICT چالش های نوآوری خود را مطرح کرده و مخاطبان علمی سمپوزیوم بتوانند برای حل آن چالش ها، راه حل های علمی و کاربردی ارائه دهند.
وی تاکید کرد: بهترین ایده های استارتآپی در سمپوزیوم جایزه چالش نوآوری خواهند گرفت.