کرونا، نظام کاری و آموزشی جهان را متحول خواهد کرد!

 
 
مایکروسافت به تازگی در خصوص تبعات ناشی از شیوع گسترده ویروس کرونا در جهان سخن گفته و بر این باور است که این ویروس برای همیشه نظام کاری و آموزشی در جهان را متحول خواهد کرد.
 
مایکروسافت که بدون شک یکی از بزرگترین غول های تکنولوژی در ایالات متحده آمریکا و جهان به شمار می رود به تازگی از همه گیری و شیوع گسترده ویروس خطرناک و مرگبار کرونا به عنوان یک نوع نقطه عطف در راستای تغییر دائمی در نظام کاری و آموزشی جهان یاد کرده است.
 
یکی از سرویس های محبوب و پرطرفدار این شرکت در این روزها مایکروسافت تیمز بوده است که با شیوع این ویروس در چند ماه گذشته از محبوبیت بسیار بیشتری برخوردار شده و کاربران فعال روزانه آن تنها در عرض یک هفته از ۳۲ میلیون به ۴۴ میلیون کاربر رسیده است.
 
این سرویس به کاربران امکان برقراری جلسات ویدئویی یا ویدئو کنفرانس را می دهند که در محیط های کاری و آموزشی همچون دانشگاه ها در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند به گونه ای که اخیراً این شرکت شاهد رکورد ۲.۷ میلیارد دقیقه جلسه ویدیویی کاربران در این سرویس بوده است.
 
جرد اسپاتارو، مدیر مایکروسافت ۳۶۵، در این خصوص می گوید: با توجه به شرایط رو به وخامتی که در اروپا شاهد آن بودیم، ما نیز همچون بسیاری دیگر از شرکت های فعال در حوزه تکنولوژی غافلگیر شدیم. 
 
بر اساس گزارش وب سایت the verge ، وی در ادامه سخنان خود افزود: البته این غافلگیری در آینده به نفع جهان تمام خواهد شد چراکه موجب می شود تغییر و تحولات عظیمی در نظام کاری و آموزشی جهان و بهره گیری از امکانات و قابلیت های فضای مجازی و شبکه اینترنت به وجود بیاید. 
 
به عقیده اسپاتارو، بعد از همه گیری ویروس کرونا و پایان قرنطینه ، هنجارهای جدیدی در جامعه به وجود خواهد آمد چراکه با نگاهی به کاربران چین و سنگاپور به خوبی می توان به این تغییر  الگو دست یافت؛ آنها حتی پس از پایان اعلام قرنطینه نیز در صورتی که شغل شان این امکان را داشته باشد، همچنان به دورکاری خود ادامه داده اند . 
 
از بیشترین کاربران مایکروسافت تیمز می‌توان به کشورهای هلند با ۶۱ درصد، نروژ با ۶۲ درصد، استرالیا با ۵۷ درصد، ایتالیا با ۵۳ درصد ایالات متحده آمریکا با ۳۸ درصد و انگلستان با ۴۷درصد اشاره کرد.
 
این در حالیست که بسیاری از سرویس های آنلاین و اینترنتی همچنین مایکروسافت تیمز تحت تاثیر افزایش ناگهانی استفاده کاربران در کشورهای اروپایی همچون ایتالیا با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم کرده است و به به عبارتی موجب غافلگیری بسیاری از غول‌های تکنولوژی شده که به عقیده بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری این امر نشان دهنده عدم آمادگی زیرساخت های لازم و استفاده از ظرفیت های موجود است.
 
همزمان با شروع گسترده ویروس کرونا و افزایش شمار مبتلایان و جانباختگان این بیماری خطرناک بسیاری از کشورهای جهان علی الخصوص اروپا و آمریکا با اعلام وضعیت اضطراری و قرنطینه و همچنین وضع محدودیت های جدی در رفت و آمد و تردد شهروندان، بسیاری از شرکت ها و کسب و کار ها کارکنان خود را دور کار کرده و از آنها درخواست کرده اند کار و فعالیت های شغلی خود را از منزل با لپ تاپ های شخصی خود انجام دهند تا به این ترتیب به قطع زنجیره انتقال و انتشار این ویروس در جامعه کمک کنند.