مایکروسافت شایعه سرمایهگذاری خود در زمینه بیتکوین را رد کرد
برد اسمیت؛ ریاست مایکروسافت احتمال قرارگیری بیتکوین در ترازنامه مالی کمپانی طی ادوار آینده را رد نکرد. مایکروسافت دومین کمپانی بزرگ در ایالاتمتحده بهشمار میرود. بر اساس اظهارات برد اسمیت؛ رئیس مایکروسافت این کمپانی ظاهرا برای قرار دادن بیتکوین در ترازنامه مالی خود طی آیندهای نزدیک هیچ برنامهای ندارد.
آقای اسمیت در مصاحبه روز 16 فوریه (28 بهمن ماه) خود با جولیا چترلی از شبکه خبری CNN خاطرنشان کرد که مایکروسافت کماکان میتواند ذهنیت خود پیرامون سرمایهگذاری در زمینه بیتکوین را تغییر دهد. ریاست مایکروسافت در پاسخ به پرسشی درباره تصمیم کمپانی برای بررسی برنامههای ایجاد تنوع در رمزارزها بهدنبال سرمایهگذاری 1.5 میلیارد دلاری شرکت تسلا در زمینه بیتکوین اعلام کرد که وی از چنین بحثهایی اطلاع ندارد:
“تاکنون هیچگونه گفتگوی جدیدی در رابطه با بیتکوین به گوش من نرسیده است. اما تنها بگذارید که بگویم چنانچه ما سیاست سرمایهگذاری خود در زمینه بیتکوین را تغییر دهیم؛ در این صورت شما (جولیا چترلی) اولین یا حداقل دومین فردی هستید که از این موضوع مطلع خواهید شد.”
ارزش بازار بیتکوین در حال افزایش است و به تدریج از برخی کمپانیهای بزرگ آمریکایی پیشی میگیرد. همانطور که پیشتر گزارش شد؛ مدت کوتاهی پس از اعلام سرمایهگذاری کلان تسلا در زمینه بیتکوین، ارزش بازار این ارز دیجیتالی از تسلا پیشی گرفت و به حدودا 808 میلیارد دلار رسید. بهدنبال حرکت تاریخی بیتکوین برای دستیابی به ارزش بیش از 51 هزار دلار در روز 17 فوریه 2021 (29 بهمن ماه) ارزش بازار بیتکوین به 948 میلیارد دلار رسید. بیتکوین برای رسیدن به مایکروسافت بایستی ارزش بازار خود را 2 برابر نماید. این موضوع بدان معناست که ارزش بیتکوین بایستی به 1.8 بیلیون دلار برسد.
ارزش بازار بیتکوین در برابر سایر شرکتهای بزرگ
در روز 12 فوریه (24 بهمن ماه) دنیل پینتو؛ رئیس موسسه JPMorgan Chase ادعا کرد که افزایش تقاضا نهایتا مایکروسافت را به استفاده از بیتکوین وادار خواهد کرد. تحلیلگران موسسه JPMorgan پیشتر استدلال میکردند که بهدلیل نوسانات قیمتی بالای بیتکوین خریداری این ارز دیجیتالی توسط شرکت تسلا لزوما به ایجاد یک سرمایهگذاری میلیارد دلاری دیگر منجر نخواهد شد
نوشته مایکروسافت شایعه سرمایهگذاری خود در زمینه بیتکوین را رد کرد اولین بار در اخبار فناوری و موبایل پدیدار شد.