راه‌اندازی مراکز مبادله هوشمند در استان‌های با ترافیک ۱۰هزار مرسوله

 
 
مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به هوشمندسازی نخستین مرکز تجزیه و مبادلات کشور در تهران از هوشمندسازی چهار مرکز دیگر در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: در استان‌هایی که ترافیک مرسولات به بالای ۱۰ هزار مرسوله افزایش یابد، مراکز مبادله هوشمند راه‌اندازی خواهد شد.
 
 رمضانعلی سبحانی‌فر در دیدار نوروزی با مدیران شبکه پستی کشور، با بیان اینکه تحول در شبکه پستی کشور ادامه دارد، گفت: بخشی از این تحول را در سال گذشته شاهد بودیم و بخش عمده‌ای از تحول و ارتقای زیرساخت‌ها نیز در ماه‌های آینده اجرایی می‌شود و کاستی‌های شبکه نیز تا حدود زیادی مرتفع خواهد شد.
 
وی با اشاره به هوشمندسازی نخستین مرکز تجزیه و مبادلات کشور در تهران از هوشمندسازی چهار مرکز دیگر در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: امسال در استان‌هایی که ترافیک مرسولات به بالای 10 هزار مرسوله افزایش یابد، مراکز مبادله هوشمند راه‌اندازی خواهد شد. همچنین ۵۰۰ دستگاه خودروی دیگر به ۵۰۰ دستگاه خودروی موجود در ناوگان شهری تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ اضافه می‌شود که این کار در راستای سرعت بیشتر در امر خدمت‌رسانی و کاهش هزینه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.
 
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به ظهور رقبای بیشتر در سال جدید اشاره کرد و خواستار ارائه خدمات باکیفیت به مشتریان شبکه پست با افزایش سرعت و دقت در توزیع مرسولات شد.
 
وی در ادامه با تاکید بر اینکه ترولی‌های خریداری شده در مرکز مبادله خلیج فارس باید براساس دستورالعمل و ضوابط معاونت فنی در راستای افزایش سرعت و صیانت از امانات مورد بهره‌برداری قرار گیرد، خواستار نظارت مستقیم و مستمر مدیران شد.
 
مدیرعامل شرکت ملی پست رئیس هیئت مدیره با بیان این که نیازسنجی‌ها در حوزه فنی انجام شده است، خواستار انجام سریع مناقصات توسط دو حوزه فناوری و پشتیبانی شد تا هرچه سریعتر اقلام مربوطه در اختیار همکاران قرار گیرد. وی همچنین با اشاره بر اصلاح سایر فرایندها در سال جاری، بر استفاده و بهره‌گیری از لفاف‌های پستی متناسب با محصولات ارسالی به ویژه در خریدهای اینترنتی تاکید کرد.
 
سبحانی‌فر اهمیت توجه به زیرساخت‌های موجود در حوزه تجارت الکترونیک به‌ویژه در بخش روستایی را یادآور شد و خواستار شناسایی بازارهای هدفمند روستاها به منظور تقویت این حوزه و افزایش ترافیک شد. وی بر برنامه‌ریزی سریع در راستای توسعه باجه‌های قبول تاکید و اضافه کرد: به‌منظور افرایش سرعت، شیوه‌های جدید پستی از جمله پست سریع داخلی راه‌اندازی شود و حوزه پشتیبانی تلاش کند تا در رهسپاری مرسولات، تعدادی کامیون به ناوگان حمل و نقل اضافه کند.
 
معاون وزیر ارتباطات با بیان این که موتورهای موزعین به عنوان مهم‌ترین ابزار در توزیع مرسولات به شمار می‌آید، افزود: تدابیری اتخاد شود تا موتورها هر چه سریع‌تر مجهز به محفظه‌ای برای تعبیه بار بیشتر شوند. همچنین طرح pfp (پرداخت بر مبنای عملکرد) در حوزه‌های بازاریابی و باجه‌های پستی در راستای افزایش انگیزه کارکنان، سرعت‌بخشی به فرآیندها و رشد ترافیک باید پیاده‌سازی شود. همچنین در انعقاد قراردادها فقط باید سرویس پیشتاز استفاده شود و سرویس سفارشی صرفا در باجه‌های قبول انجام می‌شود.
 
رئیس هیئت مدیره با بیان اینکه حوزه‌های فناوری و پشتیبانی، باید با همکاری هم، چالش‌های موجود در بخش کد پستی را برطرف و امر به‌روزرسانی را اجرا کنند، خواستار پی‌گیری و اجرای مصوبه دولت در خصوص استفاده از کدپستی در ارگان‌های دولتی شد و گفت: انتظار می‌رود استان‌ها با برنامه‌ریزی دقیق در تحقق پیش‌بینی ترافیک و درآمد گام بردارند. درصدی از درآمد، به استان‌هایی  که بیشتر از تحقق پیش‌بینی‌شده را محقق نمایند اختصاص خواهد یافت.
 
سبحانی‌فر به تجربه موفق پست در نمایشگاه مجازی کتاب که منجر به توجه مجامع بین‌المللی ازجمله اتحادیه جهانی پست و مسئولین کشوری به ویژه رئیس جمهور به اقدامات پست شد اشاره و بیان کرد: در سال جاری با ریل‌گذاری انجام‌شده، سالی خوب در زمینه افزایش رشد و درآمد بیشتر خواهیم داشت که این درآمد متعاقبا موجب افزایش بیشتر رفاهیات پرسنل شبکه پستی خواهد شد.
 
تصویب ساختار سازمانی بعد از ۲۰ سال و در پی داشتن تبدیل وضعیت کارکنان،  اخذ شناسه استخدامی برای جمعی از پرسنل، تبدیل وضع تعدادی از کارکنان به رسمی قطعی با بخشنامه ایثارگری و همچنین در دستور کار بودن تغییرات رفاهی و معیشتی کارکنان در سال جاری از دیگر مواردی بود که سبحانی‌فر به آنها اشاره کرد.