آموزش توییتر: چگونه صدای نوتیفی توییت ها را قطع کنیم؟
بسیاری از اوقات، زمانی که در توییتر در حال فعالیت هستیم، شمار زیادی توییت با صدای خاصی که همه ی توییتری ها با آن آشنایی دارند، دریافت می شود. این اتفاق اگر طولانی مدت صورت گیرد می تواند موجبات آزار را فراهم کند اما روش هایی وجود دارد که می توانید از طریق آن جلوی دریافت توییت های کاربران را بگیرید یا اینکه صدای نوتیفی توییت ها را قطع کنید. گویا آی تی در این بخش به بررسی سه حالت خواهد پرداخت.
روش غیر مرسوم:
اگر فردی که توییت های زیادی ارسال می کند از جمله دوستان و آشنایان درجه یک شماست می توانید او را از کار آزار دهنده اش مطلع کنید و به صورت خیلی محترمانه به وی بگویید که روشی که در پیش گرفته موجب آزار دوستانش خواهد بود و موجب می شود که دوستانش او را آنفالو کنند.
روش فنی ۱: آنفالو کردن کاربران توییتر
یکی از روش هایی که می توانید از آن برای افراد غیر آشنا استفاده کنید این است که در توییتر آن ها را آنفالو کنید. زمانی که فردی را unfollow کنید، توییت های ارسالی اش را دریافت نخواهید کرد. این کار را هرگز با دوستان و آشنایان درجه یک خود انجام ندهید چرا که قطعا پیامد های بدتری خواهد داشت. برای اینگونه افراد راه حل بهتری داریم که در گزینه بعدی مشاهده خواهید کرد
روش فنی ۲: خاموش کردن صدای نوتیفی یا mute
این روش بسیار مناسب است چرا که وقتی کاربری را mute می کنید او اصلا متوجه این امر نخواهد شد بنابراین رنجشی در کار نخواهد بود. زمانی که فردی، دائما در حال توییت کردن است، یکی از توییت های او را باز کنید و در انتهای پنجره توییت، یک گزینه آپشن ها به صورت سه نقطه پیدا کنید ( موقعیت زیر ) و بعد:
زمانی که این گزینه را کلیک کنید، با آپشن یا گزینه های مختلفی مواجه هستید که از جمله آن ها عبارت mute است. اگر این گزینه را کلیک کنید، صدای نوتیفی قطع خواهد شد. حالا هر چقدر کاربر مورد نظر نوتیفی ارسال کند شما متوجه نخواهید شد.
نکته: در دو صورت در حالت mute شما باز هم صدای نوتیفی ها را خواهید شنید:
- زمانی که فرد مورد نظر توئیتی از شما را reTwitte کند.
- زمانی که او شما را در پیامی منشن کند.
حالا اگر بعد از مدتی لازم شد کاربر را از حالت mute خارج کنید، کافیست روی یکی از توییت های او کلیک کنید و گزینه های یاد شده را مشاهده کنید. در ادامه می توانید به سادگی گزینه un mute را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید. در چنین صورتی دوباره صدای نوتیفی توییت های او را خواهید شنید اما امیدواریم این بار از زیاده روی خبری نباشد.
نظر شما در مورد آموزش یاد شده چیست؟ آیا تا کنون از شیوه های یاد شده برای رفع مزاحمت کاربران توییتر استفاده کرده اید؟ ترفند ها و تجربیات ارزنده خود را در اختیار دیگر کاربران گویا آی تی قرار دهید. این مطلب را برای اطلاع کاربران توییتر، روی شبکه توییتر نشر دهید.