نحوه حمایت از استارتاپها تشریح شد؛ ۶ محور فعالیت مورد علاقه کسب وکارهای نوپا/تجارت الکترونیک در صدر

رئیس مرکز توانمندسازی و تسهیل‌گری کسب‌وکارهای نوپا، بیشترین شکل گیری این کسب‌وکارها را حول محورهای تجارت الکترونیک، محتوا و آموزش، فناوری‌های مالی، توسعه بازار و موضوعات اجتماعی عنوان کرد.
 
شهلا اصولی در گفتگو با مهر، با اشاره به موضوع فعالیت استارتاپ‌ها در حوزه‌های مختلف، اظهار داشت: در حال حاضر بیشترین کسب‌وکارها حول سه محور تجارت الکترونیک، محتوا و آموزش شکل گرفته‌اند که طبعا هر یک از آنها دارای زیرمجموعه‌های متنوعی هستند. در رتبه‌های بعدی می‌توان به فناوری‌های مالی، توسعه بازار و موضوعات اجتماعی اشاره کرد.
 
وی با بیان اینکه فناوری‌اطلاعات بستر فعالیت را فراهم می‌کند و نقش فعال‌کننده در شکل گیری استارتاپها دارد، ادامه داد: می‌توانیم بگوییم نقش فناوری اطلاعات در کسب‌وکارهای نوپا کاملا کلیدی است. اما این کسب‌وکارها لزوما خدمات مستقیم فناوری‌اطلاعات ارائه نمی‌کنند. نکته دیگر این است که کسب‌وکارهای نوپا روی موضوعات میان‌صنفی نیز فعالیت گسترده‌ای دارند در نتیجه ممکن است با چند حوزه مختلف به طور مستقیم در ارتباط باشند.
 
رئیس مرکز توانمندسازی و تسهیل‌گری کسب‌وکارهای نوپای فاوا با اشاره به گذشت حدود یک سال از آغاز فعالیت این مرکز در ذیل سازمان فناوری اطلاعات و عملکرد این مرکز برای تحقق اهداف مدنظر، گفت: در بخشی که مربوط به ماموریت‌های ثابت مرکز کسب‌وکارهای نوپا می‌شود ما عملکرد قابل قبولی داشتیم به عنوان مثال در بخش آموزش از نظر حجم دوره‌های آموزشی رایگان که روی سایت طراحی شده‌اند و مقالاتی که بطور روزانه منتشر می‌شوند معتبرترین منبع آموزشی در حوزه کسب‌وکارهای نوپا هستیم.
 
سخنگوی رگولاتوری خاطرنشان کرد: هم اکنون ارتباط بالغ بر ۸۰ درصد سیم کارتهایی که هویت آنها در شبکه موبایل کشور، احراز نشده، قطع کامل شده و مابقی این سیم کارتها نیز طی چند روز آینده قطع دوطرفه می شوند.