اعزام انسان به فضا جزء اولویتهای وزارت ارتباطات نیست
اعزام انسان به فضا جز اولویتهای وزارت ارتباطات نیستوزیر ارتباطات گفت: اول باید به دستاوردهای پایدار برسیم تا پس از آن بتوانیم سراغ اعزام انسان به فضا برویم.
محمدجواد آذریجهرمی وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که چرا ساخت و پرداخت ماهوارههای بومی دچار رکود شده است، گفت: ما در ساخت ماهوارههای بومی به خصوص ماهوارههای سنجشی و دانشجویی که اکنون در پژوهشگاههای کشور موجود است، افت و رکود نداشتیم.
وزیر ارتباطات افزود: در بودجه سال 97 نه تنها کاهش اعتباری برای صنعت فضایی در نظر گرفته نشده، بلکه شاهد افزایش اعتبار نیز بودیم و پروژههای انجام شده با جدیت پیگیری شود.
وی تصریح کرد: در روزهای گذشته پس از مدتها کمیسیون مربوط به حوزه فضایی را تشکیل دادیم و امیدواریم بزودی شاهد برگزاری جلسات پی در پی شورای عالی فضایی باشیم.
آذریجهرمی بیان کرد: اعزام انسان به فضا در دستور کار قرار دارد، اما اکنون در صنعت اولویتبندیهای فراوانی وجود دارد؛ لذا ابتدا باید به دستاوردهای پایدار برسیم تا پس از آن بتوانیم سراغ اعزام انسان به فضا برویم.
وی ادامه داد: بخش اعزام به فضا که مربوط به پرتابگرها بوده از حوزه اختیارات وزارت ارتباطات خارج است و متولیان امر باید در این زمینه پاسخگو باشند.
وزیر ارتباطات تأکید کرد: البته بخش مربوط به تحقیقات در پژوهشگاههای کشور در حال انجام است، اما اگر انتظار داشته باشیم که طی 6 الی 7 ماه آینده انسان به فضا بفرستیم باید بگویم که این امر در اولویتهای کنونی ما نیست.
آذریجهرمی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه گفته میشود برای پیامرسان تلگرام 70 میلیون دلار هزینه شده؛ دولت برای حمایت از پیامرسانهای داخلی چقدر هزینه کرده است، اظهار کرد: در افکار عمومی حرفهایی زده میشود که سندیت ندارد و ما نیز طی صدور اطلاعیه بارها گفتهایم که دولت یک ریال برای پیامرسان تلگرام هزینه نکرده است.
وی با اشاره به اینکه طبق نظر صاحبان پیامرسانهای داخلی و مرکز ملی فضای مجازی که متولی نظارت بر این امور است، وزارت ارتباطات وظیفه خود را به خوبی انجام داده است، گفت: البته بخش بزرگی از وظایف ما باقی مانده که مطابق با مصوبات آن را پیش خواهیم برد.